GuruAnimale.com

Merino sovietic

Sovetskij-merinos

fotografii sovietice Merino

Merino sovietic Aceasta rasa de oi fine lână. Dezactivat (1920-1952), în sudul URSS selecție europeană și selecția hibrizilor obținuți prin traversarea mazaevskih și merino novokavkazskih (berbeci îmbunătățit tip Rambouillet), precum și hibrizi de absorbție de cruce gruboshorstnyh oi merinos locale cu baranami- multe turme îmbunătățite în continuare de mai multe roci - Ascanian, caucazian, Stavropol, Groznîi, Altai.

rasa Merino sovietic  două shorstny de tip și shorstno-carne.

Sovietic Merino de tip lana lână are o productivitate mai mare. Cele mai bune loturi de reproducere din lână merinos de tip sovietic oi greutate în viu de 50-55 kg, și un clip de lână - 6,5 7,5 kg. În efectivele neplemennyh de animale care prezintă o densitate insuficientă și părul relativ scurt Ya înapoi. Din cauza numărului mic de suint în văl de la unele animale sunt observate lână spălate și a poluării. Au existat astfel de defecte exterioare ca sărăcia mușchii trunchiului îngust.

Sovietică Merino de tip lână carne (Lana rasa de carne de oaie) are corp plat destul de mai multe, gâtul 2-3 cutei de piele, care în mod normal nu formează un inel continuu. Adesea, un bine definit de o cută longitudinală pe linia de jos a gâtului (balti). Sovietic Merino lână combină o productivitate ridicată, parul este gros, cea mai mare parte 64th structura de capse de calitate Fleece închis, cap cu pene, membrele și abdomenul bun. Uterul, de obicei ciut, oile au o coarne puternic dezvoltate. Fertilitatea este 120-130 mieilor la 100 de oi și în unele efective ajunge la 150.
Ratele minime de productivitate pentru iepe clasa I de tip lână carne de vită includ: greutate în viu de 50 kg, clip lână 5 kg, inclusiv 2,2 kg de spălat, lungime 7 cm mai cirezi regiunea Rostov în fermele de creștere „Aygursky“ regiunea Stavropol. "Marja-ray" regiunea Omsk și alte oi Merino cu acest tyya nastrigayut 6-7 kg lână cu lungime 8- 8.5 cm. greutatea în viu a 55-60 oi kg.
Rams sovietic Merino utilizate pe scară largă pentru transformarea trecere cu grosier și fin-lână, lână de oaie grosier în diferite regiuni ale țării.

Foto merinos sovietice.

Sovetskij-merinos

In aceasta fotografie poti sa te uiti la ceva de genul feed Merino oaie sovietică.

Sovetskij-merinos

Pe aceasta fotografie puteți vedea aceste oi în toată frumusețea lor.

Sovetskij-merinosAceasta fotografie prezinta oile miei rase Merinos sovietice.

video de Merino sovietic.

În rubrica sovietice oferta Merino video pentru a vedea doar un singur film, ceas și admira aceasta rasa minunata de oi.

De asemenea, a verifica afară oferta oi Edilbaevskie și vezi secțiunea video de oaie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu