GuruAnimale.com

Rasa de cai din Rusia Heavy Draft

Video: Top 10 - Cele mai mari greii EQUINE

camioane grele din Rusia foto

a crea metoda. Lucrările la eliminarea rasei a început în Rusia, deoarece importurile din partea muntoasă a Belgiei în secolul al XIX-lea. proiecte de mici cai - Arden. În afară de reproducere pură Arden lor împerecheat cu cai de diferite rase Proiect de tip principal Brabançon și Percheron. Aprobat ca rasa, The v1952

Caracteristicile rasei de animale. rase de cai din Rusia proiectul se caracterizează printr-o creștere scăzută și au un proiect de forme excelente. Ele sunt folosite în agricultură și modul în care amelioratori rase de lucru mici de valoare. cai constitutie puternica, temperament energic. Culoarea este cel mai adesea roșu și roșu-Roan. Cai puternice și durabile în funcțiune.

Video: rasa de cai. TOTUL DESPRE CAII

Rekordistami rasa livrarea urgentă a mărfurilor este o iapă și armasar Heraldică Vocea. Maximă de anduranță tracțiune mare a arătat Cort (1096.6 m).

Caracteristici biologice. Caii sunt durabile, utilizarea armăsarii de prăsilă și iepe poate fi extins la 20-27 de ani, bine adaptate la diferite condiții climatice, fertil.

Video: Stallion grele Novoaleksandrovsk stâncă

Rasa Heavy Draft Rusă Horse fotografie

Fotografie de camioane grele din Rusia pe Ducesa numit

Fotografie de camioane grele din Rusia numit Portar

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu