GuruAnimale.com

Vaci legat

vaci legat Ea are avantajele și dezavantajele sale, ținând seama de situația din fiecare sector. Cel mai important rol jucat de îngrijire a animalelor, de management al conținutului și confort. Există boli (tehnopatiya), din cauza condițiilor nefavorabile de detenție, în special ham.

Vaci de întreținere fixată mai bine te obișnuiești cu a face cu chelovekom- pot viziona pentru aportul mai bună a hranei și să recunoască un animal bolnav. Vacile nu au nevoie pentru a asigura suplimentar pentru inseminare artificială sau alte evenimente. animalele individuale de alimentare individuale sau grupuri de animale este mai ușor să se prevadă legat.

Video: Conceptul de echipament pentru garare, legat de vite

dezavantaje Legat în ceea ce privește sănătatea zhivotnyh.Vospalenie copite printr-o supraîncărcare mecanică poate să apară atât în ​​vrac și dincolo de Legat. Este o boala grava, care poate provoca claudicație, schimbări frecvente de copite, sângerare și ulcere în tălpi, copite infecții ale pielii purulentă. Acesta ar trebui să ia în considerare factorii de animale, de proiectare, condițiile de hrănire și de management. Prin îngrijire copite regulate și profesionale poate reduce semnificativ incidența infirmității.Tipul și calitatea suprafeței pardoselii, dimensiunea și aspectul de sezlonguri, gunoi, posibilitatea de mișcare, conținutul în hambar și pe pășune, în aer liber de proiectare de terenuri de joacă și de igienă sunt importante. Nu permite juninci egal In ultimele etape ale sarcinii, plasarea animalelor pe podea alunecos, restricțiile de circulație, lipsa de așternut sau spații de acoperire stand moale. Dimensiune greșită de cauza blocări sezlonguri si echimoze copitelor pielii.

Când întreținerea fixată de vaci trebuie să se asigure disponibilitatea unor zone libere, pentru mișcarea suficientă promovează alimentarea cu sânge kopyt.Samym este pășune favorabil.

Modificări în amaneta găsite la vaci în lesă sau când paturile sunt făcute în mod corespunzător. Din cauza lungi întinși pe podele solide sau cu grătare de lemn sau marginile crestate ale șezlongurile există o supraîncărcare mecanică a pielii și a proiecțiilor osoase, în special jaretul. Mai întâi dispare scalpului apar ulterior edem, inflamație, durere, creșterea lichid sinovial în punga de izolare la sangerare si defecte ale epidermei și penetrarea în acest domeniu patogeni procesele purulente.

Video: Conținutul de bovine. KFH Mikhail Isakov. Adygea, Maikop

Deteriorarea tetina este mai frecventă la vaci pentru Tied. Sigilate duce la deteriorări mecanice ca urmare a modificărilor (constrictions) în canalul mamelonului și poate duce la deteriorarea sângelui deschis mamelon și încălcarea prelungită a laptelui. mastită Aceasta poate să apară în departamentul afectat după deteriorarea uger biberon.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu