GuruAnimale.com

Incubator pentru prepelițe cu mâinile lor

inkubator_dlya_perepelov_svoimi_rukami

Deci, dacă citiți acest articol, probabil știți deja despre toate aspectele pozitive ale prepeliță de reproducție, în cazul în care dintr-o dată că lipsește ceva, vă recomandăm să citiți mai întâi articolul nostru despre prepeliță: prepelița în casăColivii pentru prepelițe propriile mâini, celule de fabricație pentru prepelițe, piept de prepeliță

Astfel, formalitatea în urmă, acum vom vorbi despre modul de a face incubator pentru prepelițe cu mâinile lor!

Incubator pentru prepelițe cu mâinile lor!  Mulți fani, păsări de curte și de a folosi acest lucru. Este ușor de făcut și nu există piese complicate. Vă prezentăm cele 6 metode mai de succes de construcție de incubatoare, toate au bune și aveți baza nevoilor și posibilităților lor, pentru a alege cele mai potrivite pentru tine.

Facem incubatoare de prepelita pentru propriile lor mâini:

 Metoda 1. Încălzirea incubator este transportat de lampă cu incandescență de 40 W sau 4 bucăți de 15 wați. Se potrivește bine și a apei de încălzire. Cutia este învelite cu placaj cu 2 - 3 mm. Izolația poate servi ca o spumă. Partea de jos a efectua mai multe găuri cu un diametru de aproximativ 1 cm. Pentru a controla temperatura din interiorul incubator și starea de ouă pentru a opera fereastra de acoperire dispenser unei ferestre duble. Temperatura recomandată de + 20 ° C - + 22 ° C, la o umiditate relativă care nu depășește 50%. În cazul încălzirii electrice în interiorul carcasei, chiar sub capacul dozator montat cu suporturi pentru lămpi electrice, în fiecare colț. Deasupra partea de jos, la o înălțime de 100 mm, este setat tava cu ouă. Suport poate fi spumă. Pe partea de sus a tăvii este tras plasă metalică.

 Metoda 2. Aceeași cutie, până la cincizeci de ouă și prepelițelor adăpostite în 4 - 6 ori mai mult. Pereții sertarului se efectuează dublu, spațiul liber este umplut cu izolator termic: rumeguș, cânepă etc. Capacul este de asemenea dublu, izolat termic, cu puțină fereastră, ca în. metoda 1, Ar trebui să fie închise ermetic. Pe capacul de ventilație se face cu zece găuri. Pentru controlul umidității peste găuri montate deplasat ușor curea. Partea de jos este realizat ca în metoda 1.  Se recomandă să se pregătească benzile, care pot transforma tava fără a deschide capacul sertarului. După 2 ore, schimbarea stării tăvilor.

 Metoda 3. MDF se face dulap cu două uși cu geam. Partea de jos este realizat din plasă metalică, o dimensiune a ochiurilor de 5 x 5 mm. Tăvile sunt montate cu șuruburi pe placa de metal să fie înclinată în ambele direcții, la un unghi de 45 °. Nu uita orificiile de ventilație. Pentru a regla temperatura internă poate folosi un ventilator cu motor electric. Cele patru roți pot fi fabricate dintr-o sticlă de plastic. Încălzire precum și în metoda 1, dar cu control al temperaturii pentru fixarea temperatury recomandat. Metoda 4. Din cauza dimensiunii mic de ouă de prepeliță și pui, respectiv, incubator pentru prepelițe cu mâinile lor Acesta poate fi echipat în polietilenă găleată conic. La o înălțime de cel puțin 8 cm de la partea de jos sunt realizate deschideri, metoda 1,  Aerisirea și stabilirea nivelului apei umplut. Prin varierea nivelului, și, prin urmare, amploarea mesei de apă și hârtie de filtru de adâncime de imersie - regulatori de umiditate. Încălzire - 2 bucăți incandescente de 15 wați. Capacul este montat termometru de contact electric cu un ventilator, care este pornit sau la fiecare două zile. Deoarece acumulatorul de căldură și grila de protecție și aplicați partiția de metal cu orificii.

 Metoda 5. Se caracterizează elementul de încălzire. Acest rezervor de metal cu apa de la 4 mm, fier galvanizat sau lipire. Capacul rezervorului de tuburi, 30 mm lungime sudate, asigurându-se că găurile interioare a fost de 10 mm mai mic decât diametrul țevilor înșiși. Acest prag este folosit pentru a pleksovogo limitator de lampă. Din acest plex de 4 - 5 mm se taie două discuri cu diametrul exterior de 95 mm și un interior - elektropatrona dimensiune. Aceste elemente de fixare sunt o lampă și rotiți încălzire indicator, așa cum este în mod clar procesul de încălzire a apei vizibile. Baloanele 100W incandescente omise în apă pentru cartușe. În circuitul care sunt conectate în paralel cu termostat. Apa este turnat în rezervor pentru capac. Corpul principal al valvei cu rezervor pentru a evacua apa. Designul permite rezervorului să păstreze căldura timp de 10 - 12 de ore în absența energiei electrice, ca izolator termic, placată (de exemplu, polistiren de 40 mm) decât partea de jos.

 Metoda 6.  La fel ca metodele de mai sus, capacul incubator este detașabil, dublu, cu izolator termic. Se evacuează cu un diametru de 2,5 cm, la o distanță de 3 cm una de alta, cu puțină fereastră a unei ferestre duble. curea plasate, care se realizează prin deplasarea reglarea temperaturii. În interiorul incubator, conform metodei 1,  cabluri montate. Placajele de jos din incubator, cu gauri de 6 mm diametru de 8 mm. Pentru reglarea umidității oală plasate în interiorul incubator cu apă. Tava pentru ouă standard. Ouăle din tăvi se recomandă pentru a plasa capătul ascuțit în jos sau în lateral. Ele pot fi plasate pe grila și rotiți manual. Inițial, înainte de ouă, incubator pentru prepelițe cu mâinile lor încălzirea 2 oră. Incubator într-un mediu cald, în lipsa proiectelor. Se recomandă să se instaleze în interiorul mașinii Psihrometru - pentru măsurarea temperaturii și umidității. Indicațiile Psihrometru trebuie să fie vizibilă atunci când ușa este dulapuri închise.

 calitate de ou este determinat rezultate de incubare. Se recomandă utilizarea de ouă de la femele varsta de 2 - 8 luni pentru produsele alimentare de a utiliza oua de femele de 8 luni. Aici se încheie articolul nostru incubator pentru prepelițe cu mâinile lor, a ajuns la capăt, sperăm că vă va ajuta, până când ne vom întâlni din nou!

Cu toate acestea, dorim să vă dau un videoclip al artistului popular, care a construit un incubator într-un frigider convențional, vedere plăcută.

Incubatorul frigiderului

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu