GuruAnimale.com

Dacă animalul tău este zgâriat

Video: Ce se poate face în cazul în care pisica ta zgârierea?

Dr. AibolitDacă animalul tău te zgâriat trebuie:

1. Pentru a exclude prezența puricilor.

Chiar dacă acestea nu sunt vizibile pe animal, ei pot să-l muște. Se tratează toate animalele din casă și de ceas mâncărime Frontline în decurs de 2-3 săptămâni. Dacă mâncărimea a fost cauzată de purici, aceasta va scădea.

2. Excludere alți paraziți.

Pentru a face acest lucru, medicul ar trebui să facă unele adânci (până ichor) pilitură pentru a exclude acarieni care trăiesc în piele. Nu există semne externe nu le pot exclude, doar zgârieturi. Unele căpușe nu pot să apară în julituri, dar dacă există simptome caracteristice, medicul trebuie să dețină un proces de tratament.
3. Eliminarea inflamației bacteriene / fungice.

Medicul trebuie să verifice pentru inflamație bacteriană sau fungică pe piele. Este aproape niciodată o cauză a bolii, dar poate complica.

4. Verificați - dacă o alergie alimentară.

Video: Acasă: pe marin svinkah.Kratky rasskaz.Lechenie, viața lor

Dacă nu există paraziți, bacterii și ciuperci, precum și pruritul sunt - trebuie să verificați - dacă produsele alimentare de hipersensibilitate. Pentru a face acest lucru, medicul selectat în mod individual componente dieta de diagnostic care animalul nu a consumat. Dieta ar trebui să dureze nu mai puțin de 9 săptămâni pentru pisici și câini, timp de 6 săptămâni. Dacă în acest timp mancarime a mers - prea devreme pentru a vorbi de o alergie alimentara, este necesar să se întoarcă hrănirea anterior timp de 1-2 săptămâni și numai dacă el și mâncărime va reveni - atunci putem vorbi despre alergii alimentare și pentru a selecta o dieta.

5. alergii nealimentare.

Video: Varice fotografii de tratament O scurtă poveste despre cobai. Dacă observați că porcul pruriginoasă isteric, apoi pe InternetCele mai frecvente. Dacă nu există paraziți, bacterii și nu există nici o alergie la alimente - și mâncărime persistă, cel mai probabil, alergii non-alimentare de origine animală. În acest caz, este necesar să se facă orice teste de alergie sau pentru a trata pastile de viata de mancarime si inflamatie.

Întrebări frecvente

Prompt cum de a vindeca scabie câine, care se transmite la om, și cum să se-nu este posibil mâncărime și răni și sângerare vindeca?

- Desigur, ajuta la următoarele: un tratament câine pe greabăn picături Stronghold de 2 ori cu un interval de 3-4 săptămâni. Picături sunt vândute sunt diferite în funcție de greutatea câinelui. Dar trebuie să cumpere acest preparat. Dacă există în casa alte animale (câini și pisici) trebuie să trateze toate.
Răsfățați-vă, nu este necesar, dar locuri foarte pruriginoase pot fi tratate cu benzoat de unguent de benzii. Dar, în orice caz, mai bine pentru a merge mai întâi la dermatolog uman. Cel mai probabil, câinele suferă de râia sarcoptică sau Cheyletiella. Ambele capuse poate provoca mâncărime și un om, dar omul nu se reproduce, asa ca atunci cand cainele cura se va recupera chiar și fără tratament.

Video: Aceste fraze rupte pe Internet. versiunea completă !!


Și cu nervul cauzează mancarimii ai întâlnit? Întreb pentru că voi toți recomandate și am făcut deja de mai multe ori, diabetul zaharat este, de asemenea, eliminat, iar câinele "gnaws" sânge. Medicul nostru a spus că mâncărime origine psihogenă, și au nevoie pentru a trata tulburările sistemului nervos.
- Nerve cauze lekgo verifica. Este sooooo rar. Cel mai adesea, pentru a verifica suficient de bine de odihnă.

Câinele meu a început puternic pieptănare burtă și picioarele din spate. El sta pe uscat Hills. Ce teste ar trebui să treacă că, pentru a afla ce ingrediente alimentare ea este alergic.


mâncărime la câinimâncărime la câini

Pruritul în acest domeniu este cel mai caracteristic de hipersensibilitate la saliva puricilor. În acest caz, puricii pe animalul nu poate fi. Se tratează toate animalele din casă Front Line de 3 ori in 2-3 saptamani.


Ekaterina Kuznetsova

De subiect:

Daca un caine musca sau intepatura de insecte, cum ar fi o viespe, în locul muscaturii apar umflături și mâncărime.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu