GuruAnimale.com

Porumbei rasa fotografie

porumbei rasa fotografie

paharele Hamburg  Numite „Paharele Hamburg“, rotitori de origini diferite sunt combinate, a trecut un drum dificil

de dezvoltare. Este un mic corp porumbei fin, ajungând la o lungime de cel mult 30 cm. Capul este rotund, neted sau decorate ventseobraznym adiacente cefei smocuri. nici unul specii de lungime cioc nu trebuie să depășească 10 mm (lungimea ciocului este considerat, în conformitate cu standardul Hamburg, mijloc) - unii porumbei este mai scurt, la toate - de preferință, culoarea cărnii crude. Toți ochii Hamburg vert perla, inele perioculare sunt roșii înguste, luminoase. Neck, picioarele goale și de lungime medie roșu. Aripile si coada proportional mai, un pic mai aproape de corp. Paharele Hamburg sunt următoarele cifre: KOV:

 Coțofene (coțofene Hamburg) diferă cunoscut risunkom- de culoare penaj negru, roșu, galben, albastru, argintiu și cafeniu. Având un rezultat de trecere de tip vechi patruzeci de ani, cu un korotkoklyuvyh german de rock uscător de rufe. Există forma smocuri și beskhohlye. Lungimea ciocului este de cel mult 10 mm, dar este mai scurt decât porumbelul mai apreciate.
Krymka (Hamburg Krymka) sunt caracterizate de model cunoscut polonez krymok a apărut ca urmare a încrucișarea cu Kaliningrad Thurman, care a moștenit în principal cap rotund și un scurt cioc, puternic.
Utilizarea sângelui Kaliningrad Tumbler, Hamburg porumbel a adus așa-numitul Hamburg Alb Tumbler, care este împărțit în două tipuri: cu creastă și gladkogolovuyu. specimene standard similare cu Kaliningrad Tumbler, în spatele lui, cu toate acestea, în formă de cap perfect. Cu toate acestea, aceasta este o porumbei foarte delicat.
Hamburg Tiger a existat inițial în două variante (așa-numitele tigri de lumină erau ca berze, din care au provenit).
Hamburg, de asemenea, frumos codalb alb-coada cu capete albe ale aripilor (7-10 pene primare albe) a căror culoare principală este negru, galben, roșu, albastru, cyan și galben pal. Originea lor este necunoscuta, probabil, acestea sunt derivate pe baza verturi olandeze, ceea ce poate indica numele lor. Spre deosebire de zăvoarele codalb au tsvetnohvostyh întregului corp alb și numai coada tsvetnoy- culori sunt la fel ca și cea a codalb. Originea lor este necunoscuta. Conform datelor care apar în literatura de specialitate, toate speciile menționate diferă de performanță bună cu o pregătire corespunzătoare.

Kursk Thurman

Kursk Thurman. Paharele Kursk - La sfârșitul secolului al 19-lea a fost creat fanii Kursk noua rasa de porumbei. Aceasta rasa se caracterizeaza prin calitati lotnymi magnifice. Paharele general grup de zbor Kursk, porumbeii se extind aproape vertical în sus și de a găsi fluxul de aer, de deschidere, trec în zbor pâlpâitoare. Treptat, ei cresc mai mare și de multe ori ascunse de la vedere.

Kursk hover în aer timp de 5-6 ore, iar porumbeii bine pregătiți chiar mai mult. Ele sunt foarte atasati de casa si rareori pierdut. Dar, la fel ca multe alte rase de porumbei, roca Kursk Thurman a cunoscut o perioadă dificilă în timpul al doilea război mondial.
ocupanți germani a fost emis cu privire la distrugerea pe scara larga a porumbeilor. Din cauza distrugerii totale a porumbeilor naziști sperat să prevină serviciul de e-mail între gherilele. Datorită curajul și dragostea de păsări, de multe ori cu viața lor, oamenii încearcă să salveze animalele lor cu pene, oriunde s-ar ascunde pot, în spatele sobei, în mansarde, în subsoluri.
Paharele Kurskie au fost aproape complet distruse, exemplarele unice rămase au fost amestecate împreună. Toată atenția a fost plătită calități lotnym, exteriorul nu este urmat. Prin urmare, culoarea pen-ul a devenit un pestriță, a apărut poluhvostye, Strokatov, coțofene, care se găsesc astăzi. Dar zborul acestor specii, ca și în trecut, și este foarte frumos și este o prioritate în rasa.
În momentul de față, în aceasta rasa există mai multe tipuri. La porumbei primul tip de cap mare, rotund, cu fruntea albă, ochii negri, cu pleoapele pal. Ciocul este de lungime medie, destul de subțire, carne. Gatul este de lungime medie, în piept larg, convexe. Carcasă puternic, gros, scurt. Picioare roșu, de lungime medie, neoperonnye. Perot rigide, strâns la corp, lucioasă. Fiecare aripă de 5-10 pene ale primului alb comandă.
 La porumbei doilea tip cap convex mici, cu o scurtă grosime, cioc mediu. Păsări cea mai mare parte Lesser Gray, ele sunt adesea găsit urme de ochi negri. În cazul în care coada este negru în jurul ochilor, de obicei, au porumbei albi <серебристые> глаза. Шея у голубей этого типа, несколько тоньше, изящнее.Тело у птиц слегка вытянутое. По размерам они несколько уступают голубям первого типа. Корпус низко посаженный. Оперение плотное, часто с синеватым отливом, но без сильного глянца. В крыле перья первого порядка (5-7) белые.
Porumbeii treilea tip este caracterizat de model coțofană penaj. Bird cu un cap mare. Ciocul lungime grosime medie. Ochii sunt inchisi la culoare, de multe ori gribastye pleoapele. Gatul este mai gros, uneori cu podtryasom se transformă într-un piept puternic. Corpul este mai alungit. Picioarele sunt scurte, neoperonnye. Aripile largi și lungi, un pic bernă pe părțile laterale și trageți capătul cozii. Ei au adesea o frunte albă, obraji, gât tricou din față.
Indiferent de tipul, aripile și coada unei zone de mare, ceea ce face posibil porumbel avânta cu vântul de la mare altitudine. În zbor, coada este larg deschisă, astfel încât penele extreme se potrivesc cu aripile. Încurajat zbor special drum cu aripi de cutremur. Dar modelul și culoarea penajului porumbei Kursk, încă o dată vă atrag atenția, este de o importanță secundară, principal a fost întotdeauna un zbor.

Kursk Thurman - Rasă Standard

A parts crescatorului Dmitrichenko porumbei Kursk în mai multe tipuri, cu toate acestea, trăsături comune pot fi identificate, comune pentru toate aceste tipuri.

Corp: puternic, puternic, musculatură bine dezvoltată.

Penajul: negru, sizoe, peste coada este bandă întunecată, penaj roșu este destul de rar.

Piept: lat și convexe.

Înapoi: Puternic.

Shields: dungi (sizoe penaj).

Belt: Black, situat pe tabloul de bord.Flying calități: excelent.

Zbor: porumbei Kursk rareori zbura singur. În absența unor porumbei eoliene care zboară în cercuri, câștigă treptat înălțime. Apoi, ieșind pe curenți ascendenți, ei încep să zboare, folosind așa-numitul zbor al ciocârlia. Acest zbor fâlfâind într-un singur loc. Cuadratura coada și aripile lui, porumbeii se ridica treptat la înălțimi mari. Uneori, chiar imposibil de detectat cu ochiul liber.

In pâlpâitoare porumbei de zbor vertical aterizare lentă inerente. Cele mai multe dintre reprezentanții porumbeilor de rasa Kursk pot sta in aer timp de până la 5-6 ore, și cel mai antrenat - chiar si 8-10 ore.

Kursk Thurman - nota

Vizionarea unui stol de porumbei Kursk, puteți vedea modul în care uneori se înghețe ca în aer la o anumită înălțime. În acest moment se poate vedea doar câteva mișcări ale aripilor unor porumbei. După un timp, unele porumbel, ghemuit în ring, brusc, „minge“, care zboară în jos. În spatele ei se urmează o mișcare de altă parte, apoi al treilea și așa mai departe. D. Apoi porumbeii coborât din nou în jos, câștigând altitudine, vin înapoi la pachet. Deci, poate dura de mai multe ori.

porumbel Brown (eversmanni Columba)

Brown porumbel ca o piatră-porumbel, dar este mai mic și are un penaj întunecat, ardezie-gri, cu un amestec puternic de culoare maro pe partea din față a spatelui, umerilor și aripi. Ciocul gri de culoare închisă, cu un vârf de culoare gălbuie.

Distribuit porumbel maro în Asia Centrală, Pakistan, Afganistan, India de Nord. Slot în diferite condiții (găuri, adâncituri, abandonate clădiri puțuri umane etc.), dar preferă culturile lemnoase, ulmi special vechi, platan, plop sau duzi. El adesea cuiburi în colonii, uneori, coroborat cu Cesar, dar numărul de păsări în vârf nu este niciodată destul. Orașe și sate păsări mari să evite. Sezonul cuiburi începe în aprilie și se încheie în luna iulie.

Ouă de porumbel maro pune pe fundul scorburi sau găuri fără nici un fel de gunoi. Ei au, de obicei, două tărgi pe an.

Video: porumbei Kennel "porumbei din Rusia" Partea a 3. pietre decorative golubey.Zhivoy casa 118

aliment de bază - grâu, de floarea soarelui, semințe de lucernă, buruieni, melci, dar mai ales le place legume sălbatice.

Pui alb-porumbel

Capul de sex masculin este gri închis, gât și piept belye- nadhvoste de spin si coada-ardezie chernye- partea de jos piept, solduri, abdomen și undertail serye- întuneric cioc negru. Înainte de debutul colorației maturitate penaj sexuale la păsări se schimbă de 4 ori. Dimorfismul sexual nu este clar. Pieptul de sex feminin, cu o nuanta roz-gălbui, partea superioară a corpului, cu o nuanță verzuie-negru.

Alb-porumbel populează pădurile tropicale dense din Noua Guinee și insula Arhipelagul Bismarck. Conform structurii corpului de alb-porumbel adaptat pentru a acoperi manevremennomu printre copaci și arbuști din junglă, care zboară printre ramuri foarte abil și rapid.

Video: porumbei Nikolaev Crimeea, sat. Noua lumina (foto, video) 2015

În zoougolke Luzon și porumbei albi trăiesc lung și de incubație. Cu toate acestea, uneori ouăle arunca incubație și embrionii mor. Pentru întreținerea cu succes a porumbeilor necesită a incintei suficient de mare, protejat de vant si ploaie. În timpul iernii și porumbei albi Luzon trebuie să traducă în camera caldă închis și păstrat la o temperatură de 20-25'C. Eclozarea oua dureaza aproximativ 17 zile, puii alb-porumbel zbura din cuib la vârsta de 14-17 de zile. După 3-4 săptămâni, păsările tinere devin complet independente. Pentru creșterea lor de succes în incinta în aer liber trebuie să aibă arbuști și iarbă înaltă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu