GuruAnimale.com

Pui video de

A se vedea vidio despre pui

Bună ziua cititori blog dragi! Noi aducem la cunoștință un articol pui video de, în acest articol film, ne uităm la un număr mare de filme despre găini, și anume, uita-te la video cu expoziții de pui, a se vedea unele rase de pui video arata, de asemenea, la video despre creșterea puilor la domiciliu, uita-te la pui, pui de carne, și puii lor știu ce să le hrănească și cum să se uite, uita doar la găinile video, Brama, și mai mult, a se vedea aici și acum. Bucurați-vă de vizualizare.

pui rasa fermă de pui video / film

Video cu ferme de pui, acest film vă va spune despre unele rase de pui și, desigur, vă va arăta toate aceste roci, ca și în acest material video, veți vedea cum de a construi o ferma de pui, vi se va arata toate procesele de pe fermă, veți putea vedea totul arata ca stinghii și alimentatoare și multe altele, a se vedea acest videoclip.

Compusul de pui

În acest film toate deja cunoscut ameliorator Nikolai Zolotukhin vă va arăta lui cu kurmi cătun, vor sa stie ce puii lui rasa și modul în care el îi pasă de ei? Dacă este așa, asigurați-vă că pentru a viziona acest videoclip.

Ferma pentru puii de carne video de

În acest film, puteți vedea în mod clar arată ca o fermă modernă pentru puii de carne.

Pui Brama film

Nisa video în forma unui diapozitiv despre pui Zori.

pui expoziție video de

În acest video de la spectacol pui 2012 puteți vedea mai multe rase de pui diferite, de la miniatura la mari rase de pui de carne.

lupte video de pui

Cred că are nici un sens pentru a da o descriere pentru acest film, a se vedea și să se distreze.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu