GuruAnimale.com

Rasa prepeliță

rasa prepeliță

La speciile internaționale de carte de înregistrare și a speciilor de prepeliță enumerate șase rânduri (alb, negru engleză engleză, Australia galben-brun, manciurian auriu, smokingovaya, Faraon), și 60 de linii diferite. În lume există mai multe linii diferite de populații de prepeliță și specii, altele decât cele de producție, calitatea, culoarea penajului și coajă de ou, precum și comportamentul. Și fiecare rasa frumoasă în felul său. Rasa quail împărțită rasa pontei și carne. 

prepelița japoneză

Pe teritoriul Rusiei trăiește și prepelițe mut, sau japoneză. El a fost cultivat în Japonia la sfârșitul XIX, începutul secolului XX și este pasărea principală în ferme de prepelita.
In acest moment obtinut prin împerecherea mai multe rase de prepeliță japoneză: marmura, Faraon etc., care sunt crescute pentru a produce ouă și carne atât în ​​mediul casnic și scară industrială .. Greutatea în viu de prepeliță de sex masculin aproximativ 110 g până la 150 g femele
oua de prepelita japoneze au început să poarte la vârsta de 50-60 de zile. Fiecare prepelita pentru anul poate transporta până la 300 de ouă și mai delicioase și sănătoase, fiecare cântărind 10-14 g ..

prepelițe Rasă: Video

 Japoneză prepeliță ou direcție productivă. Torso au alungit, coada și aripile scurte, coada maroniu-alb ( „sălbatic“). Greutate 115-120 g masculi, femele de 135-150 grame, producția de ouă 250-300 sau mai multe ouă pe an. greutate ou de 8-12 g, coajă - fum-gri, cu pete colorate. Ovipoziției începe în cinci săptămâni. oua fertilizate de prepeliță 8-40 saptamani de varsta este de 80-90%, retragerea tineri - 70%. Carcase de masă prepelița mici (80 g), astfel încât acestea să crească pentru a produce carne dezavantajos. În Rusia, cel mai frecvent prepelița japoneză populația din Moscova, care a adus pe o instalație pilot. Aceste carcasă prepeliță mai mare -120-125 r (unele femei trăiesc în greutate de până la 280-300 g), și de a menține producția de ouă bună 280-290 de ouă pe an. Populația Moscova crescute prin încrucișarea rasa japoneza de prepeliță cu rase de carne de prepelita Faraon.

rasa prepelița Faraon

American A. Marsh, ca urmare a multor ani de creștere a creat o rasa de prepelita - Faraon. Este singura rasa de carne de direcție. Greutatea în viu a 165-265 g masculi, femele 180-310 a fost deja vârsta de 5 săptămâni, masa lor ajunge la 140-150, femelele incep depunerea ouălor din 6- și 7 săptămâni pentru un an demolează 200-220 greutate ou yaits- 12-18 Dl rase de prepelita Faraon mai pretențioși în ceea ce privește hrănire și întreținere decât alte rase de prepelita. Unii lipseste rasa este considerat penajul „sălbatic“, afectează carcaselor.

Video: prepeliță estonă rasa de prepelita

prepeliță negru englezăprepeliță negru britanic au pene negre cu o tentă de culoare brună. Această specie este produs in Anglia, ca urmare a mutațiilor de prepelițe japoneze. Greutate în viu a prepelițe japoneze negru britanic depășește 5-7%, dar ele sunt inferioare ratei de creștere și producție de ouă. În funcție de calitățile sale productive ale acestei rase pot fi atribuite unui ou de prepeliță și conținea în principal, crescatori. Femelele ținute separat de masculi. În cazul în care necesitatea de a nu este hrană, și ouă pentru incubație, apoi cu debutul pubertății păsări tinere sunt grupate pe familii și sunt așezate pe celule separate. În regruparea viitor nu este de dorit, deoarece poate determina o scădere a producției de ouă.

prepeliță alb engleză

Una dintre speciile cele mai promițătoare este alb britanic, importate la noi din Ungaria în 1987 Angliyskiebelye prepelita au penajul de culoare albă (uneori unele pene negre găsite), ochi negri. Greutate 140-160 g masculi, 160-180 g samok-, producția de ouă - aproximativ 280 de ouă, greutate ou - 10-11, The

Smokingovye prepeliță

Acesta a primit numele său, din cauza tipului de culoare, care amintește de un smoching. Partea de jos a corpului lor, inclusiv al capului și gâtului, alb, de sus - întuneric bărbați de culoare korichnevaya- și femelele sunt imposibil de distins.

Video: Prepelita trei rase

Aceasta rasa este crescut prin încrucișarea alb-negru prepelita engleză. Cap, spate și aripi ale acestor păsări întunecate, piept și abdomen - alb. Masculii acestei specii se cântăresc 140-160 g, 160-180 g femele, productivitate - până la 280 de ouă pe an.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu