GuruAnimale.com

Prepeliță acasă

Video: Conținutul de prepelita în casă

prepeliță acasă

prepeliță acasă. Prepelita nu mai greu să conțină acasă decât orice alte păsări. Atunci când o cantitate mică de ele pot fi păstrate chiar și în apartament urban, sau celule pentru papagali și canari. Întreținere și îngrijire pentru ei este destul de simplu. Singura condiție pentru o prepelițe normală ouătoare - este respectarea condițiilor (temperatură și regimuri de lumină), precum și utilizarea furajelor special echilibrate, bogate in proteine. În caz contrar, ele sunt păsări destul de undemanding.

Dacă doriți-vă de rasa de prepelita la domiciliu, primul lucru pe care este necesar să știți - este că femelele de prepeliță domesticite au pierdut instinctul lor de clocit, astfel încât producția de animale tinere sunt utilizate de incubație artificială a ouălor, astfel încât veți avea nevoie de un incubator.

Pentru ouă de prepeliță de incubație utilizate orice sisteme de dimensiuni mici, incubatoare de uz casnic: „universale“, „găină“ TOC, ILU-F-03, și altele. Astfel de incubatoare pot fi achiziționate în orice magazin de piață sau de specialitate. Veți avea nevoie, de asemenea, echipament coafor pentru a reduce prepelita. Acest echipament poate fi închiriate de la întreprinderi specializate

Capacitatea acestor incubatoare este diferit, și așa cum este specificat de regulă, pe baza numărului de ouă. Ouă de prepeliță în astfel de incubatoare pot intra 4 - 6 sau mai multe ori mai mare decât puiul. De exemplu, în incubator „Universal-45“ tavă poate conține 370 - 395 ouă de prepeliță japoneze. Pentru mai multe crescătorii de păsări de curte - ventilatoare folosesc pentru incubare de prepeliță incubatoare de ouă de origine producția industrială nu poate fi fezabil, cu privire la nevoile lor, astfel de incubatoare sunt prea mari. De aceea, pentru cei care cresc tineri prepelițe în cantități mici, vor fi incubatoare de casă mai potrivite capacitate mai mică.

ouă de prepeliță perioadă de incubație de 17 zile (de la găini - 21). Concluzie prepelițe are loc în mod activ și se termină 4 - 6 ore, deși perepelyata separate unul față și partea -zhe poate eclozeze și, după 1 - 2 zile după ieșirea principală.

Doar perepelyata derivate comune prepeliță sunt acoperite cu puf maro cu două dungi de lumină de-a lungul spate. Ele sunt foarte mobile, cu toate că greutatea lor în acest moment este de numai 6-8 g

prepeliță sănătoase cultivate în cutii de carton sau placaj. Dimensiunile cutiilor depind de numărul de prepeliță. În cazul în care numărul de prepelițe vă ușoare și toate de ieșire este de 2-30 prepelițe, în acest scop, puteți utiliza orice cutie de placaj adecvat, cum ar fi un e-mail cutie standard de. Dar, dacă aveți de gând să abordeze în mod serios perepelovodstvom, și, în consecință - propria lor și în mod constant afișa puii lor, atunci ar face mai bine o cutie de demaraj universală.

Cutii ar trebui să fie curate, curățați partea de jos a necesității de a stabili un document, care trebuie să fie înlocuit atunci când murdar. Quail din incubator imediat plantate în cutie, din care partea de jos se află grila într-o celulă de 5 x 10 mm. Acest lucru elimină apariția și dezvoltarea prepelița așa-numitele „sfori“, atunci când perepelenka picioare încep să se disperseze în diferite direcții (grila din partea de jos dă fă așa, ca suport pentru picioare).

Este important să se respecte temperatura. Perepelyata foarte sensibil la scăderea temperaturii și cea mai mică răcire conduce la un punct de plecare crescută a animalelor tinere.

Perepelyata primele ore după incubație, pot să mănânce independent. În general, întreaga viață a acestor păsări din prima zi sa concentrat pe absorbția și căutarea pentru produsele alimentare. Datorită creșterii și dezvoltării foarte rapide care au nevoie de alimente bogate în proteine, vitamine și minerale. In primele zile de viață, ele pot fi hrănite fin tocat ou fiert, brânză de vaci, se toarnă biscuiți, verdeață feliate, precum și furaj de păsări pentru tineri cu vârste cuprinse între 1 și 10 zile între ele.

crește prepeliță interne foarte repede. Timp de două luni, acestea duc la creșterea masei lor mai mult de 20 de ori și aproape ajunge la dimensiunea unei păsări adulte. Pentru comparație - pui pentru aceeași perioadă a crescut masa de numai 14 ori, cu mult înainte de păsările adulte au fost încă să crească și să crească.Atunci când conținutul de prepelițe japoneze pentru a obține ouă de alimente tipic celule în înălțime și 20 cm în zona inferioară depinde de cantitatea plasată în celulă și este selectată dintre quail calcul 180 -. 200 sq. cm pe cap. Dacă aveți nevoie de ouă dietetice alimente (de ex., E. nefertilizate), atunci celula poate păstra unele pui. Ei se vor grăbi așa - la fel ca și cu cocoșel.

Pentru utilizarea rațională a spațiului sunt, de obicei, câteva dintre aceste celule puse una peste alta (cum ar fi un raft).
Ca toate pui, prepelițe acestea ușor scăldat în nisip uscat, care trebuie să fie luate în considerare în conținutul lor și pune periodic în acest scop în baia de celule cu un strat de nisip de grosime 5 - 7 cm.

Camera în care celulele sunt montate pentru prepelițe trebuie să fie cald, uscat și bine ventilat, oferind aport de aer proaspăt.

alimentarea cu aer proaspăt ar trebui să fie însoțit de un proiect. Unul dintre primele semnale cu privire la prezența unor proiecte - pierderi în pene de păsări.

În încăperile în care prepelita pentru adulți, umiditatea relativă ar trebui să fie în intervalul 55-75%. Depozitarea optimă este la 60 - 70%.

Temperatura este menținută la 20 - 22 ° C, oscilație admisibilă 16 - 25 ° C.

prepelița japoneză hrănite tot felul de furaje cereale cu boabe mici sau zdrobite, alimente ou și ierburi. Ei bine, ei mananca furaje combinate cu un conținut ridicat de proteine, care are un impact pozitiv asupra productivității lor. Alimentare este adăugat în mod regulat alimentatorul ca mananca.

Video: Quail într-un apartament oraș. Partea 1: Inceputul. prepeliță interne

Quail hrănite de 2-3 ori pe zi. Alimentatoare și adapatorilor sub formă de jgheaburi convenționale care întăresc exteriorul celulelor. Pentru amestec furaje uscate se recomandă utilizarea alimentatoare automate. În buncăr, care este atașat peste celule, amestec uscat umple pentru a doua zi, sau chiar pentru mai multe zile. După cum consumul de alimente din pâlnia prin tuburile se varsă în jgheab.

Pentru udare, puteți utiliza, de asemenea, consumatorii de alcool automate, prepararea lor este destul de simplu - pe principiul vaselor comunicante. Apa poate fi turnat în ele pentru câteva zile, dar nu mai puțin de o dată pe săptămână, înainte de noile jgheaburi cu apă de umplere trebuie să fie curățate cu grijă.

Pentru furaje suculente ar trebui să aibă un alimentator suplimentar, de asemenea, consolidat și în afara.

Atunci când conținutul de prepelițelor 100 femele consumul zilnic furaj este de 2,5 - 3 kg. O lună de hrană este necesară aproximativ 90 kg. În această perioadă, prepelita demolate 2200 - 2300 ouă.

costurile forței de muncă la fermă

Se serveste ferma prepeliță cu animale la 2000 de bucăți pot fi două persoane. De obicei, acest lucru a fost o afacere de familie și, prin urmare, se numește o familie. Orice cunoștințe speciale la locul de muncă nu este necesar, puteți învăța operațiile de bază pentru câteva zile. Lucrarea primară de îngrijire - este hrănirea și curățarea de gunoi și colectarea de ouă, gătit amestecul de alimentare, precum și menținerea temperaturii optime și umiditate. Toate operațiunile sunt efectuate manual.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu