GuruAnimale.com

Gâște Toulouse

Video: gâște Kholmogorskoye în Orel

Toulouse fotografie gâște

Video: Gâște Igor Lunin. gusevodcheskim în ferme №2 expediție

De la numele de gâște Toulouse devine clar și locul de naștere de origine - Franța, orașul Toulouse. Aceasta rasa a fost creat de selecție a celor mai bune specimene de gâște locale și care le traversează unele cu altele pentru a obține rezultatul dorit. În principiu, - locul de muncă pentru a crea rasa extrem de profitabile de gâște a avut succes.

După selectarea lucrărilor și consolidarea rezultatelor am avut destul de o rasa mare de gâște. Demn de remarcat de la bun început că Toulouse gâște rasa atunci când aceasta ajunge la varsta de doua luni pentru a ajunge la greutatea de 3,5-4 kg. Deja numai că ar trebui să conțină aceste gâște în curtea lui.

Video: gâște Kholmogorskoye. Autor Igor complot de Eagle. PART4

gâște Toulouse Ei au un corp foarte masiv, uneori cu un pliu pe burta si buzunarul sub cioc. Penajul este gri tânără - gri pal. Acest lucru se datorează faptului că gâște Toulouse rasa a fost derivată de la gâște cenușii sălbatice domesticite. Toulouse gâște inactiv, care este principala calitate pozitivă atunci când cresc păsări de curte pentru carne și ficat. In Toulouse gâște de îngrășare ficat ficat pot cântări 450-500 grame.Producția de ouă în gâște Toulouse variază de la 25 la 40 de oua pe an. Randamentul gusjat este de aproximativ 55-60%. Dar pentru creștere și dezvoltare, probabil, gâște Toulouse au nici un egal. După atingerea deja tineri de două luni poate fi pus pe carne.

Toulouse rasa gâște are dezavantajele sale. De exemplu, acestea nu sunt adecvate pentru pășunat și nu pot tolera vremea rece, dar acest lucru, cred că pot închide ochii, luând în considerare toate calitățile pozitive ale acestor gâște.

gâște Toulouse mai degrabă masculi această specie pot fi folosite cu succes pentru împerechere cu femele din alte specii, pentru urmași mai productive.

Video: Kholmogorskoye gâște + 38067-49-49-49-4

Sursa: https://moyhutor.net

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu