GuruAnimale.com

Tipuri de porumbei

tipuri de porumbei

Porumbeii sunt diferite de toate celelalte păsări care zboară acasă, astfel încât acestea să se obișnuiască adaptate în mod specific la cuiburile lor de reproducere, care au zăbrele și nu arata ca o cușcă sau cușcă închisă. Astfel, păsările au libertate deplină de acțiune. În acest caz, vorbim nu numai despre speciile cultivate pentru acrobatie. Acești porumbei întoarce întotdeauna acasă la casele lor, precum și capacitatea și efortul lor depind direct de profesionalismul proprietarului-amelioratorului.

Până în prezent, o varietate de rase de porumbei este foarte mare. Conținutul porumbeilor lor de reproducere, de formare, creșterea numărului acestora și, ulterior, pentru competiția pe zborurile, concursuri pe distanța de zbor, precum și de a dezvolta noi forme și tipuri de pictura a fost de departe activitățile de nivel înalt asociate cu rase expoziții columbofile. Mulți asociază porumbeii de reproducție și restul pe care le pot permite un hobby fascinant la sfârșitul zilei de lucru sau week-end. Alte golubevodstvo rândul său, într-o oportunitate excelentă de a participa la competiții sportive dedicate acestui trai in salbaticie pentru păsări domestice, porumbei de cotitură conținut într-o știință exactă pentru extracția de a îmbunătăți performanța, cu urmărirea clară a alegerii lor.

Video: Un rezident Kutulik rase de porumbei rasa rara

Cine a avut vreodată sentimentul de iubire, simpatie și grija pentru aceste creaturi, el nu va fi capabil să ușor și rapid din shake - porumbeii sunt capabili de a arunca doar o vraja pe tine o varietate de forme și culori, calitățile lor și atitudinea față de tine, iar acest lucru se aplică porumbei, cultivate atât în ​​sălbăticie și în porumbar speciale. Un porumbel alb a fost întotdeauna considerată un simbol al păcii. Și în literatură și în artă, în general, din timpuri stravechi porumbei au jucat un rol important.

Dragostea pentru porumbei prezente la orice reproducere naroda- și porumbeii practicate acolo unde există condiții adecvate pentru aceasta. Acum deja mii de ani, oameni porumbei de rasă. porumbei în special creșterii animalelor în Orientul Mijlociu a fost dezvoltat. Dar, de asemenea, în India și în China, și mai târziu în Europa Centrală și de Nord, cu cruciadele, porumbei de reproducere si dragoste pentru aceste creaturi a crescut tot mai mult, ca rezultat, de exemplu, faptul că numai în fosta Republica Federală Germania conține șase până la zece milioane de porumbei.

Caracteristicile tipice ale tuturor tipurilor de porumbei

Toate tipurile de porumbei, inclusiv un număr foarte mare de rase autohtone au caracteristici comune:

• Când porumbei mănâncă cioc întotdeauna face mișcări de înghițire, se deplasează capul înainte și înapoi. Dacă alimentatorul are găuri speciale sau reshetochek, acest lucru duce la porumbeii la pierderea apetitului. Prin urmare, se recomandă utilizarea dispozitivelor de alimentare cu găuri.

• Aproape toate porumbei încep să bea numai după ce au luat alimente. Singura excepție este australian porumbelul cu creastă.

• Fa porumbei au un mod special de băut: ei moaie ciocul în apă și să facă mișcări supt, desen de apă. În același timp, ei nu capul aruncă înapoi. Acest lucru le distinge de multe alte specii de păsări.• Toate tipurile de porumbei scălda de bună voie. Unii dintre ei preferă să înoate în ploaie, în timp ce altele sunt în căutarea de apă în picioare. Când faceți o baie Porumbei de ploaie vine la fel. Ele se potrivesc un pic la o parte, îndreptare o aripă și pene rastopyrivat că apa este absorbit mai bine. Atunci când scăldat în bazine sau corpurile de apă care le găsesc în apă puțin adâncă, se umfla în pene aripile și ciocul face astfel de mișcări ca și cum ar încerca să se scufunde. Apoi congela pentru un timp, apoi se clătește al capului și gâtului, ușor lovind cu aripile de pe părțile laterale. Și acest lucru se întâmplă de mai multe ori. Unii porumbei sunt doar câteva nemișcată timp în apă. Odată ce porumbeii vin pe uscat, au aripi puternic aripi, în căutarea loc cald și însorit la pene uscate, și curățați-le intens. Dacă vă scălda în baia unui porumbel, asigurați-vă că pentru a adăuga la apă un pic împotriva insectelor. Acarienii, păduchi sunt uciși după aceste băi și pene de porumbei devin mai strălucitoare. coada purificată salvează o mulțime de puf, care permite porumbeilor sa ramana uscat, chiar și în ploaie, este important ca o pasăre în zbor.

• Half-pass plajă printre porumbei sunt de asemenea foarte populare. Ele sunt în căutarea unui loc cald soare, se află pe o parte, dezvăluind în același timp o aripă puful con și pene coada. Acest lucru, de asemenea, are loc un pene excelent de curățare.

• La porumbei, inclusiv de origine, nu este mai puțin frecvente de împerechere între specii diferite.

Video: Expoziție de porumbei într-un parc de Gomel. Expoziție de porumbei în parc Gomel

porumbei decorative

Este foarte bogat in roci si popular printre crescatorii grup de porumbei domestici. Trăsăturile caracteristice ale lor - diversificate colorația penajului și aspectul original. porumbei ornamentali, astfel nepretențioase la condițiile de detenție, care sunt ușor de rasa si incintele interioare.
Foarte frumos Jacobine. Ei au un decor fantezie de pene - „soclu“, aranjate în jurul unui cap mic și care acoperă întregul cap și gât ca un guler. Menținerea acesteia în timpul incubării și de evacuare a culturilor analitică extraordinară. Jacobine - părinți excelente și de îngrijire.

Bovine sau porumbei care zboară

Pentru acest grup de porumbei sunt semnele distinctive de originalitate, durata și viteza de zbor. Printre acestea se numără mai multe subgrupuri, care diferă unul de altul, în aparență, stilul și durata zborului. Dintre acestea, cele mai populare păhărelele sau Katun, care sunt caracterizate de tumba în timpul unui zbor deasupra capului, coada și aripile. Tendința de a se rostogolea au exprimat atât de mult încât, uneori, ei o fac aproape alunecat din mâinile omului. La începutul Thurman șutează în sus, apoi se încadrează, face figuri de „acrobatie“.

porumbei homing

Homing porumbei - sunt utilizate pentru transmiterea mesajelor de porumbei. , porumbei speciale de rocă definite brusc nu există, și capacitatea necesară pentru astfel de activități, dezvoltate în ele o selecție treptată și atentă a rudelor care le îngrijesc.

Dove, obișnuiți cu locul de reședință permanentă, fiind introdus prin chiar și o distanță foarte lungă de la domiciliu, revine la prima vozmozhnosti- svoognezdo, în special, sunt capabile de unele rase de porumbei.

Pe una dintre piețele din Paris este un monument la un porumbel, și nu este singurul. Porumbelul monumentului de bronz (sau, mai degrabă, porumbel) este în Anglia ... Acest lucru sa întâmplat în 1942. submarin britanic deteriorate avioane naziste, și ea a fost forțată să se scufunde în partea de jos. Moartea părea inevitabilă.

porumbei domestici

Porumbeii din timpul bucurat de o mare iubire imemoriale. porumbei domestici - descendenți ai rock porumbelul, care trăiește acum în Africa de Nord, pe coasta mediteraneană, în Asia de Sud, în Europa, pe insulele din Marea Britanie, în Crimeea și Caucaz, precum și pe pinteni sudice ale Munților Ural, Altai.
porumbei sălbatici - pereche, păsări monogame, reproduc aproape la fel ca și porumbei domestici specii culturale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu