GuruAnimale.com

Porumbei Nikolaev

Video: porumbei Nikolaev Nikolai Borisenko Viktorovicha.Gomel

porumbei Nikolaev

porumbei Nikolaev. Aceasta rasa de porumbei vysokoletnyh diferit de alte specii de acest tip de zbor sale beskruzhnym. roci Porumbeii Nicolae se caracterizează prin fertilitate ridicată. În Nicholas porumbei slab capacitatea de a naviga în spațiu dezvoltat. Prin urmare, ele sunt adesea pierdute. Aceste păsări au primit recunoașterea pe care o merită în țara noastră și în străinătate. Mai ales popularitatea porumbeilor Nicholas a crescut în perioada postbelică. Ele sunt deținute chiar acum, nu numai în partea de sud, dar și în regiunile nordice și estice ale țărilor CSI și statele baltice. Deoarece anii '50 a existat un export masiv al acestei specii în alte orașe.

Originea speciilor:

Video: Zbor de Nicholas porumbei ceasornicar Jurassic Dl Millerovo 89604681302

porumbei Nikolaev răspândit în toată Rusia. acest porumbei rasa Am fost în Nikolaev. În acest oraș, clima de coastă, există aproape suflare întotdeauna o briză ușoară. Aceasta, desigur, reflectate în caracteristicile de zbor porumbeii Nicolaev. informații exacte cu privire la originea și formarea rasei nu a fost păstrat.

Standardul rasei:

Carcasă: un mic, alungit. Plantarea scăzută.

Penaj: galben, albastru, rosu, alb, negru, gri. În funcție de modelul de penaj următoarele tipuri de pene. Sunt porumbei codalbi a caror pene coada extreme pot fi uneori colorate (1-2 pe fiecare parte).

Tsvetnobokie - ale cărui laturi și insigna pe frunte de aceeași culoare. Culoarea penajului ar trebui să fie luminos și uniform. Vopsirea penele pieptului și a gâtului ar trebui să fie cu un luciu metalic. Mai mult decât atât, izolat Martynov și "muryh" sau "kromakov".

La păsări solide colorate la capătul cozii este linia orizontală.

Cap: formă rotundă-alungită, uscată și netedă.

Ochi: mici maro inchis la culoare (porumbei albi), paie de aur cu luciu de perle (colorat în albastru).

Pleoapele: îngust, de culoare care amintește de lapte la cuptor.

Ciocul: lung, proporțional, subțire, ușor.

Ceroma mici, carne adiacente ciocuri, alb.

Gât gros, scurt, convexe, puternic.Piept: ridicat la 40-45 °, lat, puternic arcuite, musculatură, bine dezvoltat

Spatele: drept, lat si usor alungit.

Aripi: lungi, adiacente la corpul vrac, înghesuit, sunt situate la capetele cozii.

Shields: permis cenusiu sau albastru.

Curele: lumina-maro sau negru

Membrele: scurte, fără pene, de culoare roșu-brun. gheare lumina

Video: porumbei g.Morozovsk Nikolaev (regiunea Rostov).

Coada: lung, lat (12-16 stilouri).

Flying calități: bun.

Zbor: în timpul zborului porumbeii Nicolaev ca și în cazul în care plutesc pe curenți ascendenți. Uneori, ele sunt în zbor ajută vânt din față, fără suflare în mod uniform rafale.

Foarte des zborul porumbeilor Nicolaev, comparativ cu zborul unui fluture sau o ciocârlie. Dar o astfel de frumos oportunități de vară, din păcate, nu au supraviețuit toți porumbeii din aceasta rasa.

Dintre toate speciile de vysokoletnyh stil unic au un zbor de porumbei Nikolaev. Misiunea lor are următoarele caracteristici principale. Nikolaev porumbei de creșterea în anii și aterizare nu cercuri și ridicate și coborâte ridicat vertical-le în mare și, ca ciocârlie la partea de sus sunt într-un singur loc. coada disembodied împreună cu aripi formând un cerc, iar ei sunt bile, suspendate în aer, apoi în creștere, apoi se încadrează ușor, timp de mai multe ore. Uneori, acesti porumbei sunt ridicate atât de mare încât să dispară din ochi (până la 2 km sau mai mult). Păsările cad de multe ori singur de la o înălțime. Porumbeii beskruzhnogo zbor sunt 4 stiluri de bază: „pasăre“, „fluture“, „capăt“ și „secera“.

În zbor, stilul de „early bird“ pasăre deține aripile sale perpendicular pe corp, iar în timpul zborului au fâlfâind ca ciocârlia, uneori se opreste un moment mișcarea aripilor și atârnă în aer.

Atunci când zboară într-un aripi stil porumbel „fluture“ aruncat în față cu aproximativ 30 ° în raport cu carcasa, coada este desfășurat pe scară largă și aproape se conectează la penele de zbor aripă aripi de flutter secundare continue de la decolare și de aterizare înainte.

„End“ este un zbor pe care păsările emit aripi înainte chiar mai mult și păstrați-le deasupra capului paralel unul celuilalt, coada este implementat atât pe scară largă, care este conectat la penele secundare de zbor ale aripii și se spune că a format „farfurie“. Porumbei, în creștere în înălțime, toate aripa aproape nici un val și tremură doar marginea ei. Particularitatea zborului mecanic - aripile puțin înaintea, corpul este ridicat, penele eversiune nu se observă, porumbelul ca acesta devine la sfârșitul anului, ridicând inițial aripile în sus și înainte, cum ar fi așezat pe coadă.

Flight „secera“, similar cu „end“, numai capetele interioare ale aripilor (pene volantei primare de prim ordin) nu sunt paralele, iar deasupra capului secera curbate și formează o „placă“ foramen ovale. Pentru această formă a aripii în timpul zborului acestea sunt numite uneori „semiluna“, „secera“. În Nicholas cu secera aripa de zbor are loc în față. Ochakovskaya aripi serpasto vyvorotnye păstrează înainte de pene de zbor de mare înainte îndoit secera, deși aripa într-un loc de inflexiune clar are o curbă în formă de L.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu