GuruAnimale.com

Carne și ouă pui rasa lor fotografie

Carne și pui din ouă fotografie

Carne și ouă pui rasa Ele sunt universale, motiv pentru care este cel mai adesea lor crescute în gospodăriile particulare. Carne și ouă pui sunt rezistente, nu capricios la condițiile de detenție decât puii din ouă și carne rase, sunt mai silențioase, pentru întreținerea lor nu este necesară pentru a construi un gard înalt. Ovipoziției începe la o lună după eclozare 5-6.

Foarte dezvoltat instinct de incubare. Carnea și ouă cele mai comune rase de găini: Rhode Island Red, New Hampshire, Sussex, Kuczynski Jubilee Moscova negru Poltava lut.

Pui rasa Zagorskaya Somon

Zagorskaya pui de rasa somon obținut prin încrucișarea mai multe alte rase, si anume crower yurlov, rasa alba din Rusia, New Hampshire si Rhode Island Red. experiment de succes pe o nouă rasă g.Zagorske petrecut în regiunea Moscova (numele actual al Serghiev Posad), în Institutul de Păsări unional științifică și tehnologică. Înainte de crescătorii au fost provocați să aducă acest pui de rasa, care ar avea o producție de ouă decent și o calitate excelentă a cărnii, precum și bine adaptată la clima noastră.

pui Zagorje se referă la carne și ouă rase de pui.

penajul: zbor și coada pene la pui Zagorskaya lumină somon maro. La bărbați, aproape negru. La piept de pui somon culoare, mane maro inchis. În cocoși Coama de argint coverts spate maro-roșcat, piept, burta si coada sunt negre.

Capul este de marime medie, ușor rotunjit, cioc galben, oarecum îndoit, cu ochii galben-roșu, creasta în formă de frunze, de dimensiuni medii. earlobes Red. Cercei lungime medie roșu. Spatele este drept larg piept,, lat, convexe adânci. Corpul este adânc, lung, aripi se potrivesc perfect la corp. piele de culoare galbenă. o coadă mică. Picioare de lungime medie galben neoperennye.

Bird dimorfism sexual diferit de la o vârstă fragedă. Deja la pui zi pigment de culoare gri rozalie este evident sub formă de 1-3 benzi sau pete pe fond galben deschis spate. Petushki lumina galben. După trei până la cinci zile de cultivare la bărbați încep să se formeze gri-negru pene de zbor pene, iar femelele au o crema rozalie. La 10 zile de la vârsta pe baza masculii si femelele diferă în mod clar. La puii de găină de la vârsta de o lună penajul devine roz maro deschis, iar pe culoarea lui somon piept. Masculii câștig bun greutate în viu și cu 90 de zile de la vârsta ajunge la 1,7 kg.

La găini ouătoare începe în 150-170 de zile.

Pui rasa Zagorskaya de somon sunt modest la condițiile de hrănire și de locuințe. Pui nu și-au pierdut instinctul de incubare, ceea ce permite utilizarea lor ca găini. 

Greutatea în viu, kg 2,2-2,7 de pui
cocoșel 3,0-3,7
Producția de ouă, bucăți 180-200
greutate ou, 60-62 g

pui Poltava

pui Poltava sunt carne - productivitate ouătoare.

Prin culoare penajul acestea sunt împărțite în zozulistyh, fier și lut. Cel mai frecvent argila Poltava. Probabil în crearea acestei rase au participat pui locale și cocoși Orpington rasa.

In argila femelele penaj întuneric și lumină - galben, cu capetele negre ale primare și penele. În cocoși coada vopsit în negru, aripi - inchis - galben, și gâtul nuanta mai deschisa.
Comb - rozovidny sau de tip foaie.

Greutatea medie în viu de sex masculin este de 3,0 kg, puilor - 2,1 kg. Producția de ouă în mijloc - 160 - 180 ouă. Greutatea ouălor - 55 - '57

In puiul este bine dezvoltat instinct pentru demaraj. pui Bred Poltava șist în gospodăriile particulare. Conțin cirezi de colectie pentru conservare genetică.

Kuchinskaya pui de rasa aniversare

Productivitatea tip de carne și ouă. rase domestice crescute în ameliorarea plantelor „Kuczynski» Regiunea Moscova prin încrucișarea raselor: Alb Rusă, New Hampshire, rude Island, Australorp, alb Plymouth Rock, Livny. „Jubileul“ au fost numiți în legătură cu aniversarea a 25 de ani în 1954 triburi Kuchinsky pui fabrică un nou grup de rasa. În 1990, rasa a fost aprobat Kuchinsky jubiliar.

Rasa se caracterizează prin următoarele caracteristici exterioare, media cap razmerov- creasta nebolshoy- cioc sub formă de foaie și un corn lung excitat galben okraski- fata roz și roșu, ochii schetinkami- năpădite mari, galben-roșu Ones earlobes mici cercei rozovye- roșu și alb scurt și lungime medie piept gladkie- convexe spate glubokaya- larg,, lungimea corpului dlinnaya- drepte, aripi glubokoe- dezvoltat, aproape de amenajare a tulovischu- burta elastice picioare, puternic obemistyy- coada zheltye- scăzut moderat dezvoltat Zhel piele mii de culoare. Pui au practic penajul de aur de bumbac, gât colier cu franjuri. gri Podpuh, și bare de stilou de lumină. Penele de pe corp au un punctat sau un model arcuit.

Soiuri de pene: și maro auriu. Cocosul convexe mare, cu un piept larg, picioare puternice puternice. În coada cocoș roșu, cu o coamă de aur și de jos a spatelui, coada si chernye- piept pe aripi este negru, cu o dungă verde luciu. Penajul profuze moale, dar nu pierde. puii de o zi sunt acoperite cu puf maro cu intensitate diferită de culoare. Pe locul capului pete negre pot benzi pe spate. Culoare în jos pe aripile de pui de o zi sunt separate în funcție de sex: pui cu aripi negre, cocoși svetlokrylye. Precizia de imperecherea atât de 85-98%.

Rasa nepretențioasă la condițiile de detenție, este ușor să se aclimatizeze la diferite condiții climatice.

Productivitate: 1.6 pui vii de masă masculi 2,5-2,7 kg. Producția de ouă în primul an de productivitate de 160-180 de ouă. Femelele începe să se grăbească în 5,5-6 luni. Greutatea de ou în vârstă de un an 58 g, colorarea coajă maro deschis. Protecția păsărilor adulte 87%, 94% dintre animalele tinere. Rasa are un indicatori de mare fertilitate, eclozarea, O tânără. Caracteristicile speciale includ palatabilitate mai mare de carne, superioritatea în conținut de proteine ​​(1%), în carne, în comparație cu industriale și Cornwall Plymouth, robustețea pentru condiții de hrănire.

Pui rus negru bărbos Galan în Tatarstan

Rusă rasa bărbos negru este crescut în Kursk, Rostov, Sumy iubitorii columbofililor regiune. În prezent, aceasta este o rasa foarte rara. Galan este o mare rase de carne-ouă, care sunt caracterizate de vederi decorative, maiestuos, atitudinea calmă.

Gala viabile, rezistente la frig, sunt independente. În Galanov rozovidny pieptene, penaj negru, lobii urechilor roșii, ochi căprui, capul împodobit cu tancuri și barba. Găinile depun ouăle cu coajă maro deschis. animale tinere, pene lungi și afișate cu o culoare neagră și lumină înapoi în jos pe stomac, gât, spate. Producția de ouă până la 140 de ouă pe an, cu o greutate de până la masculi și femele 67 grame .Ves până la 4 kg. În zilele vechi a fost numit cocoșului de munte sau de pasăre boierească. Gala crescute în KFH Sirazinyh.

Moscova pui de rasa neagraMoscova pui negru sunt de carne - productivitate ouătoare.

Aceasta rasa de pui a fost dezvoltat în ferma de păsări de curte Brattsevskoy împreună cu personalul departamentului de păsări de curte Moscova Academiei Agricole, ca urmare a trecerii de reproducere complexe Brown Leghorn, New - Hampshire și Yurlovsky gălăgios cu hibrizi de creștere în continuare „în sine.“

Selecția de hibrizi a fost efectuat pe set de caracteristici, cum ar fi greutatea corporală, forme de carne, producția de ouă, maturare și viabilitate.

Penajul la pui - negru cu cupru - gât de aur, cocoșilor - negru cu cupru - coamă portocaliu, spate și umeri. Pui de gaina eclozat preferabil negru.

Ou găini ouătoare începe la vârsta de 160 zile. Producția medie de ouă de găină este de 180 - 230 de oua pe an, cu lumina - maro coajă. Greutatea ouălor - 56 - 60, cu bune condiții și producția de ouă de hrănire poate fi crescută până la 280 de ouă.

Greutatea în viu a masculilor atinge 3,5 - 3.7 kg, puilor - 2,7 - 3,0 kg.
Găinile din aceasta rasa se caracterizeaza prin robustețea, siguranță ridicată, ele sunt bine adaptate la conținutul celulei.

Pui Nou - Hampshire

New - Hampshire Aceasta se referă la o productivitate ouătoare rasa de carne.

Noua rasa - Hampshire a fost crescut în Statele Unite, ca urmare a creșterii de rasă găini rasa - Insula la creșterea precocitatea și ouă de producție.

În chick New - Hampshire cap alungit este de marime medie. Creasta tip foaie, mici. Earlobes roșu, galben cioc. Ochi portocaliu - roșu sau roșu.

medie Neck, coamă - dezvoltat. Piept bine dezvoltat. Torso de așteptare lungă, orizontală. Partea din spate este larg. Picioarele și galben de piele.

lumina de culoare pene - maro. Penele de zbor și penele sunt negre. La bărbați și coama talie de culoare auriu, umeri maro - rosu. Pictura de pui de o zi este aceeași cu cea a născut - Insula, dar un pic mai ușor.

Greutatea puilor vii este de 2,2 - 2.5 kg, cocoși 3,0 - 3,5 kg.
Medie ouarea o găină este de aproximativ 200 de ouă. Greutate ou 58 - galben coajă yaits- anilor '60 - maro.

Pui New - Hampshire nepretențioase condițiilor de locuit și de hrănire condițiile. Rasă crescute în industria de păsări de curte, în ferme specializate și ferme de uz casnic.

Rhode Island (rasa de pui)

originea: statele Unite ale Americii

Scopul de reproducție: Timpuriu coapte, robust, cu bune calități de carne de pui, producția de ouă 150-180 ouă cu coajă maro, greutatea medie a oului 56g- ouă potrivite pentru incubație artificială, puii de creștere și rezistente.

Vedere de ansamblu - Moderată până la severă, pui cu o coadă orizontală dreptunghiulară ușor rotunjită pus telom- larg plantat, comprimat, ușor ridicată în raport cu linia spiny- figura erect creasta srednevysokaya-, mediu velichiny- penaj bogat de culoare roșu închis, cu un luciu puternic.
Masa: Cock - 3.0 - 4.0 kg, pui - 2,5 - 3,0kg.
Mărime inel: Cock - II, pui - III.
Caracteristici de rasă cocoș
CAP: de marime medie, bine rotunjite.
Ciocul: lungime medie, puternic, moderat îndoit, de culoare galben sau corn.
Comb: dimensiunea medie simplă, erecte, cu o bază largă, tăiate în mod regulat, pieptene zubtsami- corect cu capătul armonios (de obicei, are 5 dinți), structura delicată.
Ochi: portocaliu-roșu sau roșu.
Se confruntă cu roșu, neoperennoe, cu o prezență redusă de pene filamentoase, structura delicată.
Lob: mici, rosu aprins, ovale.
Cercei: dimensiunea medie, rotunjite, netede, de culoare roșie.
Gatul: Puternic, de lungime moderata, cu coama nu prea luxuriant în linia din spate merge pauză moale.
Corp: ușor rotunjit, dreptunghiular, lat, lung, dispus orizontal.
Back: lung, lat, orizontal.
Coada: De lungime medie, ușor ridicată, cu pene de direcție mari, plete scurte, numeroase, pene coada frumos izognutye- sunt doar ușor ridicate deasupra impletituri.
Piept: lat, plin, bine arcuite, adânc.
Belly: lat, plin, dar nu foarte distins.
Aripi: lungime medie, aproape de corp orizontal, pene de zbor largi.
Gamba: Ei bine marcate, de lungime medie, bine cu pene.
Jareti: înălțime medie, departate, galben-portocaliu, cu solzi roșu-brun, sunt permise dungi roșii de pe părțile laterale.
Penajul: mulați etanș, fără „perne“.

Caracteristicile de rasa de pui Forma corpului este în deplină concordanță cu forma unui corp cocoș, cu excepția semnelor cauzate polom- are, stomacul plin bine dezvoltat și o coadă ușor ridicat.

colorat - Culoare rosu inchis uniform intens, cu un puternic pene de zbor bleskom- rosu inchis, pene din aripi în prezența unui prim ordin krapinok- pene negre roșu, ace cu pene de culoare închisă coadă roșie sau korichnevye- negru, cu un verde penajul coloratie de pui bleskom- metalic ar trebui să se potrivească cu culoarea sânului cocoș, de culoare roșu puf.

deficiențe inacceptabile - schelet dur, o formă triunghiulară, corp prea masiv, jaret prea adânc sau prea mare, o parte slabă din spate a corpului, îndoiți sau humped ( „pește“) înapoi, foarte plasat sau fronton-coadă, educație puternică, „perne“, lung sau cap grosier, lumina ochi, pete albe pe mata mochkah-, fără luciu, patină opereniya- roșie neuniformă sau lumina de pene colorate de funingine de pe gât, aripi aripi pene și alb puhe- în primare pene și shtrihoobrazny puhe- negru de-a lungul tijei de desen pen grive- pătat atac puternic pe aripi fluturau.

găini din rasa Faverolles de pui

Tipul de ou productivitate carne. Rasa este crescut în Franța, bazat pe pui locale mantskih Hood și crescute în vecinătatea satului Faverolles de pui, urmată de hibridizare cu speciile Brama soiuri de culoare închisă, Cochin China și argint Dorking.

In 1910 rasa Faverolles de pui diluat în ferme individuale, rezultând un beneficiu mai mare din vânzarea de carne, care este evaluată la restaurante semnificativ mai mare decat carnea de pui Plymouth Rock rasa.

Rasa se caracterizează prin semne exterioare: pieptene coli mediu velichiny- cioc alb-gălbui, sub ciocul începe barba mare care acoperă cercei mici. Earlobes roșii ascunse „rezervoare de combustibil“, gâtul este scurt și gros, masiv al trunchiului. Pasărea are o subțire și postură semeață. trunchiului formă ușor alungit. piele alba. pene mici picioare ryhloe- pyshnyy- scăzut, cu cinci degete, cu pene. Somon penajul, diferă între bărbați și femei. La bărbați se rotească și pene de zbor pe exteriorul belye- penaj „mani“ alb cu o dungă neagră, barba neagră, de stomac, de sân și negru coada. În gât de pui, spate și aripile sunt roșiatică (somon) - piept și lumină burta. puii de o zi sunt acoperite cu culoare alb-gălbuie în jos. La două luni de diferentele de sex de vârstă în penajul exprimate în mod clar. La această vârstă, există o „barbă“, format „rezervoare“ - un ornament al capului și caracteristici exterioare distinctive ale Faverolles de pui de la alte rase. Somon ampenaj colorat primar. Alte variante de culoare ale penajului: alb, negru, cu dungi, albastru, hermină mai rar.

Rasa rezistență diferită la maturitate la rece, mai devreme, de bună calitate din carne. Productivitate: greutate în viu de 3,0-3,5 pui, cocoși 3,5-4,0 kg. Producția de ouă 100 până la 130 de ouă. greutate ou - 55-65, shell este galben roz. calm Bird, chiar flegmatic, tinde să imobilitate și, ca o consecință a obezității. Pentru a evita acest lucru, aveți nevoie de o hrănire limitată, în special puii de găină.

În țara noastră Faverolles de pui este o rasa rara, crescute în fermele de păsări de curte agricultorilor amatori.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu