GuruAnimale.com

Pui Paduan

Video: Pui de aur Paduan, alb-încoronat olandez. 2016

fotografie Paduan

Video: Pui Paduan

Engleză rasa pui ornamentale, cu o medie de 120 de producție de ouă ouă, în greutate de ou de aproximativ 50 uncii, și coajă alb. Greutate masculii nu mai mult de 2,5 kg si pui. - 2 kg.

Șeful paduanov mici pene formate tapisate uniform în putrefacție în urmă. Ciocul îndoit, cu găurile ac, albastru-gri. În funcție de culoarea penajului, ochii sunt de culoare roșie sau maro. Lobii rezervoare mici, închise. Cercei ascunse sub barba, abia vizibile sau nu. Gatul este scurt, oarecum curbat. Piept plin și de mare, corpul este alungit, conic spre coada. Coada este bine cu pene, late la baza. Aripile lungi, aproape de corp. lungime medie Hock.

Video: 2 pui

Penajul dens, strans, alb, negru, argintiu, auriu și culoarea alb și auriu. Alb Paduano au penajul complet alb. Jareți alb sau albastru-gri. In pui cu culoarea neagră a culorilor de pene negre, cu o tentă verzuie. Jareti albăstrui-serie în tineri și gri-albastru într-o pasăre adult. Cocosul paduanov de argint au pene albe cu margine neagră nuanță verde. Pene înfige, coamă alb și talie cu o bară neagră care rulează în paralel cu arborele de stilou. Coverts pene albe cu o margine neagră, pene de zbor sunt albe, cu negru se invecineaza cu palete vizibil. Coada este de culoare albă, cu pene negre limitrofe, cu excepția capacului, colorate precum și pene lombare. In pui pene sunt de culoare albă, cu o ramă neagră subțire, dar o barbă neagră și un rezervor, ei au margine în alb. Culoarea principala a paduanov penajul auriu - galben sau roșu-brun, iar desenul pen-ului este aceeași cu cea de pui de argint. Desen pen paduanov alb-auriu similar cu pasărea de argint. Culoarea predominanta a penajului este maro auriu cu margine subțire alb, devenind tancuri și bărbi pene largi. Mane și cotlet de culoare galben-aurie, penele de zbor sunt coada de lumină galben, galben, cu o margine albă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu