GuruAnimale.com

Hen Rhode Island

Video: Rhode Island - pui - simbol de stat din SUA

Rhode Island Fotografie

Video: Pui Dwarf Rhode Island (P11) și pui de carne mini // 21 zile // Viața în sat

Rhode Island rasa crescute in SUA in prima jumatate a secolului XIX prin trecerea de reproducere a puilor locale cu masculii si femelele Malay roșu-brun Leghorn de pui. Rhode Island nu este sclifosit, ușor în întreținere și de hrănire.

Aceasta pasare are un cap mic, erecta creasta a foii (la bărbați, de obicei, cu cinci dinți) și earlobes ovale roșu strălucitor. Ochi roșii sau roșu-portocaliu de culoare. Ciocul este mic și curbat. Cercei rosii rotunde. Gatul este scurt piept, lat. Partea din spate este plat și lung. Trunchiul de tip dreptunghiular. Coada este rotunjit, metatarsiene galben. Aripile aproape de corpul într-o poziție orizontală.

Video: Experiment cu pui de găină Partea 3 // Viața în sat

Penajul de culoare roșu-brun, cu pene negre din coadă având o tentă verzuie. Diverse stilou tăiate și pene negre în aripa sunt considerate exterior defect. dayolds Pooh deschis sau maro inchis, uneori cu pete negre și dungi. Pentru majoritatea femeilor caracterizate printr-un loc pe partea din spate a capului.

Greutatea cocoșilor Live este de aproximativ 3.2 kg si pui. - 2.3 kg. Rhode Island Red Pui papură bună de vară și de iarnă. Producția de ouă până la 200 de ouă pe an, iar cele mai bune femele produc 230 de ouă, fiecare masă ou de la 58 - la 62 t. Cochilia are o culoare brună caracteristică.

Video: puii mei. martie

tânăr de conservare este de 95%, iar păsările adulte - 86%.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu