GuruAnimale.com

Mosc rață

Video: Musk rață Indoutki // // Prima parte

Musk rață fotografie

Video: Ce specii sunt mosc rață

mosc rață sau „indoutki“ - una dintre speciile cele mai productive de păsări. Acest tip de cea mai nepretențios dintre toate împărățiile rață, astfel încât să poată recomanda în condiții de siguranță orice incepator. În diverse standarde europene cu privire la această pasăre, există aproximativ 10 de tipuri de culoare - a 4 curate și toate celelalte - variații mixte.

Bird nimic de-a face cu Turcia nu - aceasta este doar o concepție greșită populară. Locul de origine - America de Sud. Acesta este un vederi separat deplin modul în care, referindu-se la rață de lemn, mai degrabă decât păsările de apă. Acesta este motivul pentru care carcasa rață nu sunt grase, carnea este slabă și face parte din categoria de dietă și foarte bine face fără iaz rață.

Scopul de reproducere: creștere rapidă, pasăre grea, cu o diferență semnificativă în greutatea și de rață Drake, producție foarte bună de carne macră și stilou copioasa. În al doilea și al treilea ovipozi stabilește 40-50 ouă cu coajă albă sau ușor grele. Foarte incubatelor bune si cu diligenta are grijă de rață. muștele bune. Greutatea minimă a ouălor pentru incubație '75 Acestea sunt semne tipice de rocă, care trebuie să fie conservate.

vedere de ansamblu: Spre deosebire de alte specii de rațe mosc origine se referă la un alt tip de bătătură și are caracteristici specifice ale exteriorului. Caracterizat de verucoase tipic pe fata si ciocul, aripile lungi si coada. O diferențele de gen pronunțate evidente în diferența mare de masă. În coada nu caracteristic DRAKES alte rase pene specifice, care diferă de la rațe rață.

Video: Musk rațăGreutate Drake - 4.5 - 5.5 kg, rață - 2,5 - 3 kg. Dimensiunea Ring Drake - 22, bătătură - 18 kg.

caracteristicile rasei: Capul este destul de mare, rotunjit, cu coroana convexă, rață lbom- plat pe partea de sus și în partea superioară a gâtului are pene lungi, care sunt caracteristice „păr“, mai ales în mod clar evidentă atunci când el este îngrijorat sau furios, și pene țepi se ridica. Ciocul este de lungime medie, conic la un capăt câteva, chiar, cu un vârf curbat al ciocului depinde de culoarea de culoarea penajului,. Ochii destul de mari, situate aproape în mijlocul capului, culoarea depinde de culoarea penajului la păsări în vârstă este întotdeauna mai ușor decât cei tineri. Fața Neoperennoe, verucoase, roșu. Blistere se confruntă, spațiul din jurul ochilor și ciocuri rădăcină neoperennoe, este acoperit cu planare subțire veruciformă lățime borodavkami- nu trebuie să depășească lățimea capului.

Deasupra bășicile cioc rădăcină se extinde până la deschiderile nazale și formează o semilună fără jgheaburi adânci în semilune mijlocie crește integral cilindru-excrescență. Ducks vezicule mai puțin pronunțate. Gatul este puternic, ușor curbat în formă de litere «S». Am rață gât gât sunt bine cele cu pene scurt în jos se extinde ușor în decolteul linia de spate și piept. Corpul este alungit, foarte larg, adanc, orizontal livrate. Partea din spate este foarte larg, lung, usor arcuit, aproape orizontală. Pieptul larg și plin, rotunjite. Aripile sunt lungi, ajunge la jumatate din coada, foarte plasat, cu pene de zbor largi, K4 corp strâmt. Abdomen lung, nu prea vizibile, dar, în ciuda acestui complet, foarte rotunjite, fără chila și podchrevya. Coada este foarte lung, lat, continuă linia de spate, la sfârșitul rotunjite, greu de pene. Shin burta complet cu pene, vizibile numai la partea inferioară a acesteia. lungime medie Metatars, oase puternice, urechea este puțin mai scurtă decât cea a altor rase, ghearele sunt ascuțite și curbate, culori, plus depinde de culoarea penajului. Penajul dur, strâns la corp. Vâslașii 1 comanda este de obicei de culoare albă și forma albă oglinda aripa îndoită.

defectele admisibile: Pigmentare negru în Warty în soiurile de culoare de rațe, cu excepția rațe cu opereniem- alb mai putin severe „tunsoare“ - un număr mai mic de pene albe penaj de rață în acoperirea cu un sălbatic, albastru, negru, sălbatice, albastru, opereniya- wild-brun pete negre pe capul rațele tinere. defecte neacceptate: Prezența falduri pe lipsa kosti- abdomen sau piept chila proeminente de „tunsori“ în selezney- puternic cu pene model fata- foarte inegale în alb, cu model negru și negru, cu prezență model alb utok- de alte culori în penajul-culoarea utok- pete negre sau alte pete colorate de pe ciocul și antepiciorului de alb blistere brute utok- litsa- veruci vin la zatylka- negii sferice și foarte groase.

pene de culoare- model alb, negru și alb, sălbatice maro, maro și alb, negru, gri (albastru), sălbatic, feral-albastru, alb și negru, alb cu pete albastre.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu