GuruAnimale.com

Tehnologia de cultivare a plantelor medicinale

Plantele medicinale sunt cultivate pe zonele protejate de vânturile reci, deoarece puțină zăpadă și îngheț de iarnă, acestea pot congela solide. Cel mai bun sol pentru ei este solul negru calcinată și cultivate textura argiloasă-lumină. Nu este salinitate adecvat solului, waterlogging, nisip și luturi grele.

Cele mai bune precursori pentru plante medicinale - perechile normale, plante anuale și perene, mazăre, cereale de iarnă, porumb.

Video: Ierburi

Sub arătură pentru culturile de primăvară face îngrășământ de 45 - 60 kg / ha NPK, fosfor și potasiu - toamna, azot - înainte de însămânțare (plantare).

În timpul aratului sau nefertilizate suficiente precursori de îngrășăminte, simultan cu îngrășăminte minerale de gunoi de grajd (20 - 30 t / ha). Dacă este necesar, la momentul însămânțării (plantare) se realizează irigare (250-300 m3 / ha).

In formarea crustei solului înainte de răsărirea trebuie distrus cu atenție. Mai bine să o facă ușor de tip grape (SPR-0,7).

Belladonna, albăstrea, foxglove, salvie, răsădite echinacea mod shirokorjadnyj cu culoarele 45 - 60 cm, mușețel dalmatini - o crestătură de 3 - 4 cm adâncime, realizate macaralele sau atașați la acest tuburi de staniu, la un unghi astfel încât semințele turnat liber în canelură și acoperite cu pământ. Seminte stropitul mai bune în stratul caneluri mulci de 1 cm (turbă fin cernute sau humus jumătate amestecat cu solul). Groove este presărat complet. Rata de însămânțare - 5 - 6 kg semințe uscate pe 1 ha. Puteți semăna semințele pentru iarnă, iar în cazul în care iarna este blândă și nu există nici o bruscă dezgheata lungă. Pe parcele mici semănate cu mâna.

Video: Lapte, salvie indian și susan! Care sunt plantele medicinale recoltate în regiunea StavropolEchinacea este propagat prin semințe (3 kg / ha) sau mod cale vegetativa korenevischnim la începutul lunii mai. Răsaduri rupe neapărat prin, lăsând 2 -. 3 plante pe 1 m Rădăcini recoltate în toamna sau primavara devreme flori - în timpul înfloririi. Utilizați 4-5 ani.

cultivarea ginseng

permisiunea de planificare ginseng bine fertilizat (70 - 80t / ha), adăugând la gunoi de grajd și superfosfatul, sare de potasiu (80 - 100 kg / ha) pentru soluri grele - nisip. Plot cultivate pregătește paturi de 10 m și o înălțime de 20 cm, în direcția de la est la vest, între care este lăsat pista 60. - 70 cm Patul turnat humus (aproximativ 4 kg / m2). semințele stratifica, ele rezista mai înainte la o temperatură de 18 - 20 grade C. In august este purificată, amestecată cu nisip de râu în raport de 1: 3, și depozitate într-o cutie acoperită cu pământ. În aprilie, semințele sunt spălate și însămânțate cu culoarele 10 cm intervale de la 2 - 5 cm paturi de 6 - 7 zile. Înainte de copertine răsărire pritenyayut pentru perioada mai-octombrie. Cu o săptămână înainte rădăcini săpat copertine eliminate. Rădăcinile sunt aruncate pe paturi de diagramă 30 - 40 x 15 -. 20 sau 20 x 30 cm necesare buruieni buruieni. slăbit periodic solul. Plante de 2 - 3 ori mai stropit humus. Împotriva bolilor plantelor tratate cu fluid Bordeaux. Semințele recoltate și măcinate cu nisip spălat de pulpă, uscate, stratifitsiruyut- 4 - rădăcini vechi de 6 ani sape de mână în luna septembrie.

Video: Cultivarea Thuy. Metoda gratuit. De afaceri pentru răsaduri. // Oleg Karpov

Culturi de plante medicinale, precum și alte culturi de buruieni menținute curate cu ajutorul afânare și prășitul manual între rânduri.

Recoltat manual sau mecanizat, nu permit overripening. Semințele recoltate atunci când tulpinile de flori încep să se coacă top box sau crack (salvie).

Rădăcini, tulpini și frunze, coșul a fost uscat într-un uscător, la o temperatură nu mai mare de 35 - 40 de grade.

Pentru un studiu mai detaliat al problemelor de cultivare a plantelor medicinale ar trebui dezvoltată în continuare literatura tehnică (de exemplu, VI Zharinov, cultivarea VA Ostapenko plantelor medicinale, aromatice - .. K. Vishcha wk, 1994- LV amiază. VF Sotnik EE lad attar și plante medicinale - .. M:. Ear 1979 etc.) ..

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu