GuruAnimale.com

Lucrările solului pentru orz

Video: pansament Top de grâu de iarnă și orz de amoniu selitroy.Seyalka NW-3,6, tractor # MTZ_82

alimentare

Video: T-150K cultivare a solului de soia

Pentru a obține randamente ridicate de orz trebuie să adere la sistemul de lucrare a solului, care trebuie să țină seama de fertilitatea solului, climatice și de condițiile meteorologice, teren, pe fiecare cartela de rotație tehnologic agricol câmp. Un astfel de sistem este format dintr-un principal (zjablevoj) și tratamentele preplante depinde de precursorul.
Atunci când în creștere culturile de orz, după acel câmp de eliberare anticipată, este mai bine să folosească abur podea și o alimentare îmbunătățită de toamnă. Când câmpul de prelucrare a vaporilor de podea imediat după unelte roților precursoare recoltarea disc 15A-LDH, LDH-10A, BDT-7 BDT-3 în două sleda.Cherez 12-14 zile, când răsaduri apar buruieni plug pluguri cu brăzdare la o adâncime de 20 22 cm.
Orzul este foarte răspunde bine la arătură adâncă, care permite dezvoltarea unui sistem radicular puternic și aerare a solului.
Atunci când în creștere de orz după sfecla de zahăr, cartof solul rămâne curat de buruieni și slăbește. Prin urmare, aceste domenii nu sunt roțile, și imediat transportate pe adâncimea arăturii de 20-22 cm. Aratului are avantaje semnificative față de primăvară. primăvară cultură orz după primăvară arătură este redus cu 10-30%. Aratul în anii secetoși, oferă o mai bună utilizare a precipitațiilor primăvară-toamnă și ploios - sol destul de cald. Acest lucru permite, la rândul său, a semănat orz în stadii incipiente.După roțile de câmp de porumb în două direcții grape cu disc la o adâncime de 8-10 cm pentru a asigura o mai bună arat reziduuri de plante de porumb după precursori recoltare și apoi plug de arat la o adâncime de 20-25 cm. Insuficienta prelucrare zona umidificarea se efectuează cu avionul-daltă.
afecta în mod semnificativ recolta de orz datele aratul de toamna. La o creștere timpurie câmpuri arat (Septembrie-începutul lunii octombrie), cu condiția condiții bune pentru activitatea microorganismelor care se descompun ostatki.Kak organic rezultat, solul se acumulează mai mulți nutrienți, creează condiții favorabile pentru combaterea buruienilor în toamna și primăvara. Mai mult decât atât, larvele dăunătorilor sunt uciși, și gândacii adulți, precum și spori de ciuperci. Deci, creșterea timpurie în domenii are avantaje față arate mai târziu.
Pregătirea solului pentru orz este format din teren arabil în primăvara devreme harrowing 1-2 urme grele grape cu o dată sol fertil ajunge la coacere fizică. După 3-4 zile, când stratul profund ajunge la coacerea fizică se efectuează cultivarea de însămânțare cu rascolitoare. , solurile harrowing timpurii îmbibate cu apă în special grele conduce la compactare, dezvoltarea slabă, inhibă planta, precum și randamentele de orz reduse. În anii cu primăvara prelungită la rece în soluri grele îmbibate cu apă chinuitor pot fi omise, și începe imediat cu pre-cultivare. Desigur, condițiile de reglementare pentru o structură optimă pentru însămânțare strat de semințe suficient de chinuitor să dețină în cele două piste și semănat cu cultivarea chinuitor.
Dacă unul cultivare este insuficient pentru nivelarea suprafeței solului și stratul de semințe pentru a regla fin o stare efectuarea a doua cultivare cu rascolitoare.
Pentru o mai bună utilizare însămânțării unități combinate de tratament care pregătesc solul într-o singură trecere: MER-3, 6- 7-MER, MER-2- 5, 4- AKP-5 și altele.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu