GuruAnimale.com

Conținutul de prepelita

Conținutul de prepelita

sănătos prepeliță coderzhat placaj sau cutii de carton. Numărul de prepelițe în celulă poate fi practic orice. Cu toate acestea, este important să se respecte normele de spațiu pentru fiecare pasăre. Dimensiunile cutiilor depind de numărul de prepeliță. Dacă pui de prepeliță este de 20-30, este bine caseta parcelei potrivite. Caseta 30 cu zona de fund 30 cm poate fi luată chiar înainte de 100 quail. Cutii trebuie să fie curate, curățați partea de jos a necesității de a stabili un document, care trebuie schimbate atunci când acestea sunt murdare. Dar, dacă aveți de gând să abordeze în mod serios perepelovodstvom și, în consecință - propria lor și în mod constant afișa puii lor, atunci ai nevoie pentru a face caseta clocitoare universale. Prepelita este depus din necesitatea incubator după ce acestea sunt uscate. Otsazhivayut posibil de părți, și anume în primul rând, cei care au deja obsoh.

Alții ca desicare. Deoarece timpul procesului de retragere poate dura aproximativ o zi (și, uneori, două), iar procesul durează anumită perioadă de timp prea otsazhivaniya. De perepelyata incubator poate fi de până la 12 ore. După transplantul de prepeliță în casetele pot dispersa picioare. Pentru a preveni acest lucru, este posibil să se stabilească caseta de jos a hârtiei ondulat sau montat direct la celula grila 5 10 mm. Este foarte important să se mențină temperatura în primele 20 de zile de prepeliță viață. Perepelyata foarte sensibile la scăderea temperaturii, iar cea mai mică răcire duce la moartea crescută a animalelor tinere.

Video: I - fermier. Conținutul prepelițelor într-o cușcă

Temperatura optimă pentru creșterea a crea mai multe moduri: prima metodă de a face un fund cușcă de metal cu doi pereți, între care sunt montate patru element de încălzire plat (Peltier element de încălzire), putere de 127 wați. Mai fiabile, potrivit fanilor, este a doua metodă. In loc de PETN cu ajutorul unui tampon de încălzire cu săgeți temperatură date.

Dar, probabil, mai sigure și de încredere este utilizarea energiei electrice interschimbabile, care prezintă avantajul față de alte metode este de necontestat. Utilizarea de becuri, în același timp, rezolvă problema de lumină și temperatură, lumină și este de preferat, de asemenea, pentru că sub perepelyata alege temperatura lor optimă, apoi se apropie de ea, apoi departe de ea. În primele două săptămâni de utilizare o lampă de 100 watt, iar atunci când perepelyata va înlocui scamele de pe pen-ul, acesta se înlocuiește cu lampa de 40 de wați. Lampa este coborât în ​​centrul celulei de 10 cm de la podea.

Perepelovodov amatori Khisamova ÎN din Tolyatti am construit o pepinieră unică pentru prepelițe. Iată cum face ea, „copiii nesexați stau într-o“ iesle de casă „- cutie mare de la televizor. Partea „din față“, a este încorporat o fereastră mare pentru a viziona puii, și ei ne văd mai des și să se obișnuiască cu oamenii. În partea de jos a cutie de carton pus, acoperite cu o cârpă caldă, care se schimbă înainte de fiecare nou puiet. Partea de sus a hârtiei de țesut stelă, care sunt înlocuite după cum este necesar. Este foarte simplu.

Avem nevoie pentru a transforma tubul de lucrare, disloca curată de hârtie, vechi de pick-up. În caseta am pus borcanele de trei litri, cu capac cu filet. Pentru fiecare cartuș înșurubat cu un bec de 15 și găuri de răcire forate-Q. Banca a turnat nisip să acumuleze căldură. Dar băncile se învelite în șosete de lână vechi. Numai partea de sus este lăsat deschis pentru lumina. Este necesar să se asigure că un fir niciodată blocat, sau trageți-le devine un joc favorit al copiilor. Băncile calde - mea „găină“.

Video: Ameliorarea și conținutul de prepeliță în apartament

Partea de sus a casetei în prima zi este închisă complet. Apoi, treptat, am deschis capacul și trageți toată cutia de tesatura cu ochiuri de lumină pentru ventilație, și am repara clothespins, altfel pui vesel cu siguranta acoperi. Cei trei „găină“ casă furnizează o temperatură cutie de 37 ° C. Ziua 3-4 o bancă pune deoparte într-o săptămână - alta. Condiția principală - cutia ar trebui să fie suficient de mare. Apoi fledglings aranjate în condiții de siguranță și confortabil în jurul „găini“ covor continuu“.

De iluminat în prepelita de la o zi la vârsta de 3 săptămâni ar trebui să fie în jurul valorii de ceas, în ei reduce în continuare la 2 ore pe săptămână și a fost ajustat la 17 ore. Prepelita pot fi cultivate în cuști speciale la vârsta de 30-40 de zile. Ele trebuie să fie mai întâi în vid sau alt vas de băut cu lumină trandafir apă a cărei temperatură nu (a fost adăugat pentru colorarea slab roz de apă permanganatul de potasiu) mai mică decât 18-22 C. Mărimea fiecărei celule poate fi după cum urmează (mm): lungimea - 1450, lățime - 600, înălțimea podelei de plasa - 220. Într-o astfel de celulă poate conține până la 50-60 animale tinere.In timpul primelor celule podea de plasă de 5-7 zile hârtie cretată. Fed și adăpate în celule tinere, și mai departe de alimentatoarelor și adapatorilor situate în afara celulelor. Unii folosesc incubator perepelovodov amatori pentru hatchlings în creștere în continuare. Pentru a face acest lucru, în loc de tăvi pot fi plasate o cutie specială, puteți utiliza tăvi.

Temperatura trebuie să sprijine astfel până la 35-36 „C. În primele câteva zile într-un incubator cu fund de prepelita a hârtiei cutie sau tava de acoperire, periodic, gradul de poluare, schimbarea de hârtie. Acest puiet improvizată perepelyata cutie poate fi de la 10 la 14 zile, regimul de temperatură trebuie până în ziua 14 picătură de la 35-36 C la 30-32 C.

Perepelyata primele ore după incubație, pot să mănânce independent. Datorită creșterii și dezvoltării foarte rapide au nevoie de o dieta bogata in proteine, vitamine și minerale. În primele zile de viață sunt prepeliță hrănite ou fiert tocat, brânză de vaci, iaurt, verdețuri tăiate și furaje pentru păsări tinere cu vârste cuprinse între 1 și 10 zile între ele. Puteți prepeliță în primele zile și hrănit un amestec de: tarate, gălbenușuri de ou, ierburi proaspete tocate și morcov ras.

Un amestec de alimentare este mărunțit. Cu 3-4 zile sunt tineri mei hrăniți, crupele de grâu, mealworms mici, ouă fierte tare, verdeață. O altă variantă a compoziției furajelor pentru prepelițe: cu atenție piure împreună cu ouă coajă de prepeliță (sau pui fără coajă), mei, griș de grâu fin și pește fiert, tocat ierburi proaspete de urzică, păpădie și alte plante. mash Fresh pune în iesle. Acesta poate fi un jgheab sau alimentator pan-pubiană. Consumul de hrană pentru întreținerea prepelițelor în prima săptămână de cultivare este de 3-4 g, și luni - 1516 g pe cap de locuitor pe zi. Perepelyata cresc foarte repede.

Timp de două luni, acestea duc la creșterea masei lor mai mult de 20 de ori, iar puii pentru aceeași perioadă a crescut masa de numai 14 ori. Toate excesul de sex masculin în vârstă de o lună și o alimentare separată off până la 4-5 săptămâni, într-o cameră întunecată. Puneți-le în celule pe mai multe niveluri, ceea ce reprezintă 200 cm2 cap. Mâncarea este greu să se usuce alimente.

Temperatura camerei adult quail menținută la 18-20 C, 16-17 ore durata de iluminare. În separarea sexului selectați cele mai dezvoltate de sex masculin pentru utilizare în scopuri de reproducere. Transplant de prepeliță în cuști pentru păsări adulte sunt în vârstă de 3-4 săptămâni. La vârsta de 3 săptămâni perepelyata nu atât de exigentă la temperatura, acestea pot fi împărțite în funcție de sex, în plus, dimensiunea corpului de prepeliță deja permit să le menține în cuști pentru păsări adulte.

Video: Bruder / dispozitiv / beneficii și costuri / conținut de pui, prepelițe și curcă

În timpul perioadei de creștere prepeliță trebuie să monitorizeze prospețimea și puritatea alimentelor. Alimentatoarele si adapatorilor alimente si apa ar trebui să fie întotdeauna în stare proaspătă. Apa din randul consumatorilor de alcool sunt schimbate zilnic, dispozitive tip de des aveți nevoie pentru a spăla și curăța cușcă de zi cu zi de la gunoi. În primele zile pot fi hrănite biscuiti zdrobit, tocat ierburi proaspete de urzică, păpădie, lucernă. De la 4 - 5 zile trece la hrănirea furaje pentru animale. Prepelița sunt foarte sensibile la o schimbare in dieta. De regulă, ele sunt alimentate în mod constant aceeași hrană.

Dacă este necesar, înlocuiți alimentarea se face treptat. Păstrarea prepeliță dacă toate condițiile de creștere poate fi de până la 90-95% în primele 4 săptămâni de viață și de 98-99% - în a doua perioadă de patru săptămâni. Perepelyata mor mai des în primele 3-6 zile după retragerea. Cum de a preveni acest lucru? Mortalitatea poate apărea din cauza lipsei sau exces de vitamine in dieta din cauza blocarii cloaca, chiar și având în vedere bolii cauzate de enterobacterii, - polloroza.

Imediat după aterizare pe creștere prepeliță de zi cu zi încercând să bea. Pentru prevenirea prima zi este recomandat pentru a da o soluție ușor roz de mangan, rece frecat ou de prepelita, pene ceapa tocata, urzici tocat, morcovi rasi, brânză de vaci, ulei de pește. A treia zi, trebuie adăugate la produsele alimentare cu multivitamine (o picătură pe două păsări), biomitsin furaje (1 linguriță la 100 de păsări, ..), peste slab fiert (merluciu, Pollack), a doua zi - stânga Cetin-skutsinat. Ca așternut pentru prepelițe în primele câteva zile de utilizare de hârtie, apoi nisip de râu. Este recomandabil să dezinfecteze sediul iradiatorul bactericide MPS-92 (aceasta este vândută în magazine electrice). Când înfundarea forceps cloaca îndepărtat așternut în jurul pene spălate cu apă caldă și zelenkoj tratate sau ulei vegetal.
De la polloroza bine pentru a alimenta antibiotice - golofan. Cel puțin o dată pe săptămână, necesită o cadă de baie uscată de nisip cu cenușă într-un raport de 3: 1.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu