GuruAnimale.com

Cosaș

fotografie crap

albCupidon - Ctenopharyngodon idella, Rich. (Fig. 3). Pește de apă dulce de pe coasta Pacificului. Cu succes aclimatizate în multe țări din Europa, Asia și America. Colorarea spate verzui sau galben-gri, partile laterale sunt de aur întuneric. corp Progonistoe, valkovidnoe, acoperit cu solzi mari. De-a lungul marginii fiecare scală cu excepția scalele localizate pe abdomen, cercul întunecat. Abdomenul palid de aur. Dorsal și caudale aripioare întuneric, toate celelalte aripioare sunt mai ușoare. Iris de aur.

Iarbă crap tolereaza o gama larga de temperaturi și salinitatea de până la 12 ‰. Rezista reducerea instantanee a oxigenului la 0,5 mg / l. Pubertatea în râul Amur, el vine pe viata 8-9 ani. În Asia Centrală, masculii cosaș se maturizeze la 3-4 ani, în regiunea Krasnodar - 4-5 ani, în regiunea Moscova - la 7-8, pe teritoriul Altai 9-10 ani. fecunditatea Femeie variază de la 290 la 816 de ouă. Porționate de depunere a icrelor.

Caviar plutitoare, se dezvoltă în coloana de apă. zone sunt râuri de peste depune icre 1-1,7 m / s. Temperatura apei în timpul 24-30 ° C, dând naștere În iazuri crap nu rasa, astfel încât puii le-a produs la fabrica. Dezvoltarea ouălor la o temperatură de 25-27 ° C, se continuă 23-30 ore.

Alb termofile Amur crap. Cel mai bun cultivate în părțile de sud ale țării. În Siberia de Vest, a puietului creste pana la 15-20 g, indicele de doi ani -300-400 de pește Hardy, de iarnă bună în Siberia.Prin natura crap putere aparține unui grup de pește ierbivore. Susținut de vegetație, merge destul de devreme, la o lungime de okolo3 cm, la vârsta de 20-22 de zile. În legătură cu consumul de alimente vegetale au avut faringian tip dinți de mestecat, puternic zimțată. Intestinul este lung, de trei ori mai mare decât corpul de pește. Mai bine alimentat la o temperatură peste 20 ° C Consumul de hrană este redusă brusc la mai puțin de 10-12 ° C,

puietului cosaș mânca vegetație moale sub apă, și ei consumă lintiță. pești mai vechi mânca nu numai vegetație moale subacvatice (pondweed, Alisma, Urrutia, hornworts, alge filamentoase, etc.), dar sunt definite de vegetația solului, cum ar fi trifoi, urzici, lucernă, quinoa. păsări mari sunt mănâncă lăstarii tineri de papura, rogozul papură. HA1 kgprirosta consumă până la 18 kgrastitelnosti. În acest sens, crap alb este o îmbunătățire excelent teren. El mănâncă și de bunavoie hrana pentru animale, dar în creștere pe ea mai rău. Rata de trecere a alimentelor prin intestine rapid, cu toate acestea până la 50% din alimente nedigerate excrementelor.

Pește ajunge mari massy10 Chy mai mult. Iarbă carne crap este frageda, gustos, conține 3.5-7% grăsime. policultură crap Folosit cu crap si alte specii de pești. Productivitatea naturală a bazinelor Cupids albe din Siberia de Vest până la 100 kg / ha, mult mai mult în sudul țării.

video de Amur alb

În acest material video, veți vedea un crap de captură iarbă pentru momeală.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu