Delfinul a revenit fata a căzut în mare iPhone
Dolphin fată căzut înapoi în apă iPhone. Povestea uimitoare sa întâmplat în Bahamas, unde dansatorul restul de la Miami Teressa C. Fata a dat un prieten un telefon inteligent și a cerut să facă poze cu ea, dar el a renuntat accidental gadget în apă.
"Am filmat pe o platformă plutitoare în mijlocul Oceanului Atlantic. M-am gândit că cel mai bine pentru a cere pe cineva să țină telefonul meu, dar a fost abandonat accidental în apă și sa dus în jos", - a scris în America "Instagrame".
Din fericire, un număr dovedit delfin, membri ai Societății locale de explorare subacvatice instruit, spune Fox News. Dolphin a văzut scufundarea navei în partea de jos a iPhone, și a mers după el. Martori oculari capturat pe video ca viețuitor mare iese din apă cu un telefon în cioc și transmite oameni gadget.
"Doamne, ce frumos! - exclamă gazda iPhone. - Nu va mai funcționa, dar mulțumesc oricum!"
Videoclipul, care a publicat în "Instagrame" și "Facebook"Utilizatorii de Internet au văzut mai mult de 2,5 milioane de ori.
Rețeaua are un video cu o știință animal necunoscut
Dolphin albinos își schimbă culoarea atunci când furios sau jenat
Vorbind la telefon femeia nu a văzut un urs în fața nas
Pisica mai anxios câștigă on-line
Omul chinez învățat de dans de capră pentru a păstra casa
Fox târât telefonul în pădure și a fost în măsură să răspundă la apel și a trimite SMS-uri
Japonezii au învățat limba de cimpanzei
Turism neconvingător suportă roadere caiac ei
Designer ofera drivere pentru a arăta relația lor cu natura
Sa dovedit a fi cel mai sigur telefon Samsung impresia
Cel mai urat catel pentru tonul numit îmbogățim amantă
Crab luptă și caracatiță colectează milioane de vizualizări pe YouTube
Raccoon caseta video furtul student la telefon
În Irlanda a trăit vacă extraordinar de inteligent
În Statele Unite, un delfin a încercat să jefuiască vizitatorilor parcul de distracții
În delfinul din SUA a sărit în barcă, a rupt picioarele femeii și a rupt nasul
Plaja din Turcia a găsit un delfin cu două capete
Flying rechin alb a devenit o stea pe youtube
Pisicile a jucat rolul de eroi ai Titanicului
Fiul de bogat chinez a cumpărat opt iPhone-uri pentru cainele tau. Foto.
Bahamas delfin „salvat“ iPhone încastrate