Coasta de calator
Video: 14 ianuarie 2016. Cat-călător
Cat lipsește în orașul britanic Portsmouth, a fost găsit la bordul feribotului a sosit în Spania.
Video: Cat - călătorul
Este raportat că pisica roșie pe nume Sandy a fost găsit la bord patru zile după ce a dispărut de la proprietarii casei - un cuplu în vârstă. Proprietarii suspectează că pisica a fost răpită. Potrivit acestora, el nu a putut obține în mod voluntar în mașina altcuiva, deoarece chiar proprietarii consideră că este dificil să se așeze în pisica masina. Probabil, pisica a scăpat de răpitorii și hopped pe feribot.
Angajații companiei de transport maritim, care a găsit Sandy a contactat organizația veterinar din Portsmouth. proprietarii de pisici au fost în măsură să determine, datorită faptului că el a avut un microcip cu informații.
După cum scrie ziarul, pe drumul de întoarcere la pisica din Marea Britanie a trăit într-o cabină separată și pui hrănite și somon. Cu toate acestea, gazdele l-acasă ia numai șase luni: carantină se bazează după călătorie pisică.
- Pisica a pierdut întâlnit gazdele după 11 ani
- 15 Lire pisica cauta noi proprietari
- Ride cu pisica de pe masina
- In Marea Britanie, băiatul a fost adus la judecată pentru marijuana pisica obkurivanie
- In Energia Komi de economisire pisica umed care a stat timp de trei zile sub curent
- Japonez a reușit să îmblânzească pisica pădure sălbatică
- Crime-cleptoman pisica fotografiate pe camera foto
- Fell de pisica de 36 de metri de mare a scăpat cu un dinte rupt
- Pisica sa îmbolnăvit de gripă porcină
- Cat zona Voronej măturat de proprietarului capota vehiculului de 500 km
- Cea mai veche pisica din ziua de nastere 31 din lume
- În Marea Britanie, am găsit cea mai lungă pisică din lume
- Cat lui Simon stabilit în ziar
- O pisica pe nume Willow, timp de 5 ani pentru a ajunge la Colorado la New York
- Cat, cu un bot lung, a devenit o stea pe net si am gasit proprietarii
- Gazda pisicile fugare dat in judecata noii ei proprietari pentru un an, dorind să-i câștige înapoi
- Tolstoi pisica înot prescris pentru pierderea în greutate
- American pisica-calator
- Pisica mea din iad-2 (pisica mea din iad)
- American împușcat o pisică agresiv
- Kot Matroskin a dispărut în timp ce înot