GuruAnimale.com

Construcția unei case de găină cu mâinile lor

Video: Coop mâinile proprii

Construcția unei case de găină cu mâinile lor

Construcția unei case de găină cu mâinile lor. Pui la fermă poate avea loc în două moduri. Primul - este achiziționarea de găini ouătoare adulte, păsări, și a doua modalitate - de a cumpăra pui. Acesta este numărul de păsări va determina dimensiunea coop de pui, pentru că pe un metru pătrat nu poate conține mai mult de 4 adulți. Pentru puii necesită o cameră specială mică în interiorul coop de pui, care este obligat să fie încălzite cu lămpi.

Pui - o pasăre-iubitoare, astfel încât coteț cu mâinile lor ar trebui să fie cald și fără proiecte. Se pune coop de pui pentru selectat uscat și ușor crescute, drenaj în jurul acestuia aranjat. Pentru a face acest lucru, săpat șanț sau șanț pentru scurgerea apei de ploaie. În cazul în care un astfel de loc, platforma de dezvoltare trebuie să ridice, folosind pietris, piatra sparta sau resturile de materiale de construcții. Că în viitor hambar nu au fost găsite rozătoare peste perna de pietriș se toarnă un amestec de argilă și sticlă spartă. Și deja pe locația pregătită să fundație.

Video: Coop cu mâinile (bugetul în lumea cotețul de pui)

coteț Out și Aviary pentru mersul pe jos, de obicei, situat în partea de sud a construcției. Cerința obligatorie a incintei dispozitivului - protecția lui de vânt și disponibilitatea adăpost de soare, cel puțin pe o parte din ea. Construi un garaj cu mâinile în țară, este, de asemenea, nu este dificil. Deoarece construcția adăpostului, aveți nevoie pentru a oferi și modul în care pentru a curăța sediul. Sub bibani, care sunt deținute nu mai mult de 60-80 cm deasupra podelei, nu poate fi plasat alimentare și de băut, dar pentru litiere ar trebui să construiască.

Ventilația este de asemenea important pentru casa de găină, deoarece mirosul de hambar, unde pui vii este destul de urât. Prin urmare, este necesar să se prevadă plafonul a hotei de o cutie mică de lemn, dimensiunea 15.0h20.0 vedea, acest lucru va ajuta și de purificare a aerului și a scăpa de excesul de umiditate.Pentru găini concurat bine, au nevoie de o mulțime de lumină. Deci, toamna și iarna fereastră nu doare, și de iluminare artificială suplimentară va simula lumina soarelui. Cunoașterea dedesubturile de conținut găini, să construiască un coteț cu propriile lor mâini nu vor tot mai greu. Cum de a construi un coteț cu mâinile Nu contează cât timp va fi păstrat pui în zona de grădină, aveți nevoie pentru a construi un coteț aprofundată.

Costul va depinde de alegerea materialelor. Podeaua din coteț de păsări poate fi orice: lut, pământ sau un tampon de beton. Dar cea mai bună opțiune va fi o podea de lemn, deoarece necesită izolare minimă.

Cu o astfel de podea este mai ușor de îndepărtat rumeguș și paie, care este umplut întreaga suprafață a habitatului puilor pentru a absorbi reziduurile de umiditate și alimente. Pentru cărămizi, montare pereti pot fi folosite, busteni, blocuri de zgură și blocuri de spumă. Dar casa de găină cu propriile sale mâini este mai bine pentru a construi carcasa. În acest scop, pregătite pilonii site-ul la sol, care, ulterior, învelite cu placi de pe ambele părți, golurile interne sunt umplute cu orice sisteme de încălzire. Tes este bun, deoarece aceasta poate fi de multe ori acoperite cu var pentru a dezinfecta coteț.

Ai nevoie, de asemenea, un mic vestibul în fața camerei. Nu numai că a întârzia aerul rece, dar, de asemenea, poate fi folosit pentru depozitarea furajelor. Roofing poate lua orice materiale convenționale: ardezie, foi de metal, material pentru acoperișuri sau utilizarea de materiale moderne. Dar este necesar să se izoleze acoperișul oricum. Pentru fabricație stinghii, alimentatoare și fante folosite 4.0h6.0 cm dreptunghiular fascicul. Colectarea de astfel de pui biban începe imediat în mișcare fără a se întinde picioarele. De obicei, stinghii realizate din perete in perete, chiar și în unele cercuri, dar nu le-au unul deasupra celuilalt. Un pui pe stinghia este de 20 cm, această distanță este luată în considerare atunci când se calculează lungimea stâlpului.

Dacă aveți materiale de rezervă, puteți construi o magazie - un cort. O parte a acoperișului este prevăzută cu gazon, care ar trebui să fie bine atașat și iarba ar trebui să fie activ în creștere. Acesta este plasat în mai multe straturi, iar pereții trebuie să fie acoperite cu ei la o grosime de 18 - 26 centimetri. mize mai mici bătut în cuie la stratul superior al gazonului, și înainte să-l puneți. Pereți strat cu un strat gros de rășină, care nu a trecut procesul de putrezire. Este posibil să se capitona pereții cu pâslă pentru acoperișuri. Iarba va începe în curând să crească rapid, iar acest gazon va dura mai mulți ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu