GuruAnimale.com

Marele alb

Marele Alb porci pentru reproducere: Video

fotografie

Video: porc Mirhorod (2 luni)

porc alb mare sau, mai corect, Mare rasa albă Acesta a fost dezvoltat la mijlocul secolului al XIX-lea, în Anglia, prin incrucisarea porci mărșăluiau locale cu romanic (napolitană și portugheză) și asiatice (siamez). Inițial, la locul de reproducere aceasta rasa Yorkshire numit și mult mai târziu - English Marele Alb.

Pentru a crea un porc domestice de reproducție în 1923, 1925, 1928 și 1931. 257 vieri și 355 de oi mari rasa alba din Anglia au fost aduse. Timp de mai mulți ani a fost singura fabrica de rasa planificate în țara noastră. Ca rezultat, pe termen lung muncă de reproducție, influența climei și tipul de alimentare de limba engleză marele alb a fost schimbat radical. În acest timp, noi intern rasa Marele Alb a fost creat, de fapt, că în multe privințe superioare în limba engleză.

Video: Genetica si de reproducere: alb rasa sviney.avi din Ucraina

Printre efectivele de animale moderne Mare rasa albă Există trei tipuri principale de producție - carne, carne și gras și gras. Tipul principal este carnea și gras, sau universal. În prezent, creșterea numărului de animale și tipul de carne.porc alb mare Ea are un aspect distinctiv: urechi medii elastice subtiri de dimensiuni, care, spre deosebire de Landrace nu închide ochii lor, și ies în afară în sus și să stea pe cap de dimensiuni moderate. Botul cu o curbă ușoară, poate fi un strat subțire, lung și drept. Neck - lungime medie, musculoasa. Acesta este conectat la corpul fără interceptări. Umerii largi, cărnoase. Withers drept in spatele umerilor, nu se scufunda. Picioarele sunt bine set și uscate. Metacarp drepte, scurte. Pieptul larg și adânc. Partea din spate este prea largă și drepte. Boca lung, adânc. Rasa de porc mare burta voluminos alb strans cu pahami bine executat. Noada de lungime medie, musculos si larg. Jambon rotunjite, musculos, înclinat în jos la jaret. Pielea nu este încrețită pe articulații, elastic. Pămătuful acoperă uniform pe întreaga lungime a corpului. Niplu nu mai puțin de 12 perechi.

animale de rasa alb mare bine construit și bine adaptate la condițiile climatice practic toate. Ele sunt destul de precocitate. vierii adulți Greutatea ajunge la 320-350 kg al trunchiului atinge 178-183 cm în lungime, circumferinta pieptului - 165-168 cm - scroafe 220-250 kg lungime - 162-165 cm, au circumferinta piept 148-152 cm uterele pe gunoi. poate aduce până la 11-12 purcei ar dori să adaug că uterul Mare rasa albă în creșterea plantelor în ceea ce privește dezvoltarea și productivitatea poate concura cu orice regine fabrica de rasă din lume ..

Porcii din aceasta rasa sunt folosite pentru slănină grasă și carne Condiții de îngrășare. Când îngrășare până la 100 kg greutate în viu din greutatea finală scrofițe în vârstă atinge 180-190 de zile cu zilnic greutate 650-700 g și viteza de alimentare de curgere la 1 kg de greutate câștig 3,9-4,0 furaje. u Aceasta rasa este crescut în aproape toate țările din Europa, Japonia, China, Canada, Statele Unite ale Americii, Coreea, Noua Zeelandă. Marele Alb este folosit în crearea multor alte rase. Aceasta rasa face obiectul exporturilor către Rusia.

Video: Svinarstvo

De asemenea, vă recomandăm să citiți rasa Landrace de porci și Porc rasa Gratar 2 este rasa foarte interesant de porci.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu