GuruAnimale.com

Perepelovodstvo afaceri profitabile

Video: Afaceri în localitate. Perepelovodstvo: calculul profitului

oua de prepelita

Video: Giri - cablare sau o afacere profitabilă?

Prepelita mini-ferma va permite să câștige lunar de la 3 mii de grivne

Fiecare Homesteading orice și ciori sau chat-uri. Spre deosebire de vacă sau de pasăre de porc necesită mult mai puțin complicații asociate cu plecarea. Cu toate acestea, pentru a le câștiga un ban este mult mai dificil, pentru că ouăle sunt consumate în primul rând la domiciliu, precum și punerea în aplicare a carcaselor de pasăre în piață - este destul de supărătoare.

Video: IDEA BUSINESS PRODUCTION

Un alt lucru, atunci când oferi ceva exclusiv, util și în același timp, la prețuri accesibile. De exemplu, oua de prepelita. Acest tip de afacere la domiciliu devine din ce mai frecvente din cauza simplitatea de îngrijire pentru prepelițe și cererea mare pentru produse de bază - ouă.

 • Totul a început cu celule de la prepelițe, care în urmă cu doi ani am dat prieteni, - spune Galina Zinchenko, un rezident al regiunii Novograd-Volyn Jitomir. - Acestea sunt angajate în agricultura păsări de curte, și că a decis să împartă cu mine posibilitatea de a sărbătoare pe ouă proaspete. Produsul este nutritiv, sănătos. Prin urmare, ne-am dorit să-l aibă mai mult - pentru că mănâncă, și avem o mulțime de rude. Prin urmare, având în vedere ca un cadou pentru păsările de la aceiași prieteni pentru un preț simbolic a cumpărat aproximativ cincizeci.


 • Faptul că pe prepeliță câștiga chiar vorbesc datorii. Dar, după câteva luni de familie greu de lucru din Ucraina am dat seama că, din cauza prepelițe, punând un pic mai mult efort, puteți fi frumos pentru a umple bugetul familiei.

 • Cunoscuții, de învățare despre produsele noastre naturale, ne-au cerut să-și vândă o duzină sau testicule, - spune Galina. - La început a fost ciudat de a percepe oamenii bani, dar apoi ne-am gândit: de ce nu? apoi săptămânal am obținut de la prepeliță noastre la două sute de testiculelor. A patra parte a fost la nevoile de acasă și altele (circa 150 unități) vândute de 3 grivne pe duzină. În plus, oțelul pune în aplicare o pasăre, care a reacționat - aproximativ 40 grivne pe kilogram. În cazul în care calculele efectuate în ultima lună, sa dovedit că Perepelochka noastră - care nu este cum, dar o sursă de venituri suplimentare. În plus, echipat cu un incubator. Pentru punerea în aplicare fără probleme a acordului cu două puncte de vânzare pe piață. Treptat a format propria clientela. Acum, ei vin la noi din centrul regional, și chiar de la Kiev.
 • Galina nu numește o anumită sumă de venitul lunar, dar spune că conținutul de patru prepeliță el nu a fost mai mic decât salariul mediu în regiune.

  Video: Dreptul Vlasna

  Dacă Galina intră doar perepelovodstvom, apoi Eugene Usatenko cu regiunea Kirovograd Alexandrovca ​​poate fi numit un adevărat profesionist în această afacere. La urma urmei, el a fost primul prepelițelor a început în 2003.

 • Am fost atras de randamente rapide - de incubare până la primul ou de la o prepeliță tânără este doar luni și jumătate. În plus, păsările nu necesită spațiu semnificativ - 20 de metri pătrați. metri conțin până la șase mii de persoane, - spune Eugene.
 • Potrivit lui, deși Perepelovodstvo - de afaceri destul de simplu, dar înainte de a începe o afacere, este în valoare de a verifica afară de literatuturu speciale și primiți sfaturi de la experți.
  Ferma Eugene Usatenko este de până la trei mii. După cum spune interlocutorul nostru, există o cifră constantă, cât mai mulți tineri sunt de vânzare. Grija pentru pene două schimburi, petrece câteva ore pe zi. Proprietarul a fost stabilit de rețea de marketing. Prețul de vânzare, în conformitate cu domnul Eugene a spus, depinde de regiune și este de 30-40 cenți per ou, și 40-55 grivne pentru un kilogram de carne de pasăre.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit

  GuruAnimale.com
  Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu