GuruAnimale.com

Ferma Duck

Video: 20141209 103037 Duck 4 role de reproducție

fotografii rață

conțin rațe un JV HAG "Korobovsky" in dimensiuni cladiri din caramida: lățimea - de la 45 m până la 82 m, lățime - de la 11 m până la 18 m înălțime - 3 m Suprafața lor totală - 810 m2 la 1296 m2 .. În funcție de vârsta păsărilor, care ocupă o suprafață de 180 m2 la 1044 m2. Întreaga zonă a casei 1,0M divizat larg birou pasaj longitudinal în două părți identice, care la rândul lor sunt împărțite în secțiuni prin variabile partiții. Înălțimea peretelui despărțitor în casa în care rațele tinere situate de la 1 până la vârsta de 21 zile - 30 cm, pentru rațe ameliorator de 22-45 zile-vechi și - 50 cm. păsări de curte Densitatea de 18 finisaj. / m2 pentru viței de la 1 la 21 zile vârsta de 9 pasari / m2 -. pentru creștere de 22 până la 45 de zile vechi și 2 păsări / m2. - pentru stocul părinte.

La ferma păsări de curte care operează două ramuri. În primele opt case amplasate de păsări, în cazul în care echipamentul este instalat în urmă cu 25-30 de ani, și patru case cu echipamente moderne de import. Într-un alt birou în două case de păsări de curte includ mamă rațe stoc în adăposturile de păsări sunt, de asemenea, cu ajutorul echipamentelor de la cei mai importanti producatori europeni din Italia, Olanda, Franța.
Pereții au deschideri, dimensiunea camine de 0,4 x 0,4 m pentru o pasăre adult, și 0,3 x 0,4 m - pentru animalele tinere. Pasărea se mișcă liber în secțiunile. Rațe au acces liber la alimentare și de băut. Ei pot merge la zona cu rază liberă în apropierea casei, care sunt împărțite în secțiuni, în funcție de grupa de vârstă, în funcție de distribuția în casă.
La ferma de pasari folosit cu succes pentru a încălzi aerul din incinta pentru creșterea rațelor clocitoare de gaz G12 și EV2 Clasa D, respectiv, producția olandeză și italiană.

Camera înainte de a începe grupul de tehnologie curată de rațe, dezinfectate strat stropite de nestins, și apoi a pus un strat de material de așternut 10 până la 20 cm, în funcție de vârsta păsării. Conțin rațe în case de păsări de curte pe așternut adânc. Pentru a folosi coji de gunoi de floarea-soarelui. In timpul ciclului de proces sau a creșterii păsărilor de gunoi Topsheet slăbit periodic și, dacă este necesar, a adăugat în stare proaspătă. schimba complet gunoi după fiecare ciclu de cultivare sau de păsări de curte. Conectorii pentru părinte rațe stoc așternut variază în funcție de contaminare și o dată pe săptămână - complet.Pentru a face așternut folosit un dispozitiv special, care se deplasează pe corzi de-a lungul spațiilor. Dispozitiv Dimensiune - 2000 x 1220 x 560 mm. Attendant umple manual pielițe dispozitiv de floarea-soarelui și, dacă este necesar, aceasta contribuie la instalațiile de la sol, în cazul în care păsări de apă.
Scoateți ultimul dintre spațiile după încheierea ciclului de producție a conținutului sau de creștere a păsărilor de curte. În prezent, păsări scoase din cameră, eliminați partițiile, alimentatoare și gunoi vigortayut din incinta, de unde este transportat și depozitat în grămezi. Gunoiul este folosit ca îngrășământ organic. În 2010, păsări de curte a fost introdus pentru prima dată pe așternut adânc, fără a schimba-o pentru patru cicluri. În cazul în care rațe păstrează timp de un ciclu, adâncimea de gunoi este de 20 cm, iar în cazul în care patru cicluri - 56 centimetri.

Video: DUCK MY FARM

hrănirea păsări de apă

Hrănirii aviculturii utilizează granule alimentare în funcție de rețete, în conformitate cu o anumită grupă de vârstă.
Conform structurii pentru a alimenta bătătură la vârsta de trei săptămâni constă din cereale furajere (65-75%), turte și făină (10-20%), furaje pentru animale (4-7%), drojdie de furaj (la 2 - 5%), ierburi făină beat (2-5%) și furajele minerale (1-2%). Pentru a reface păsările de baltă rații furajere vitamine hrănite masă verde și ace.
La ferma păsărilor de curte pentru depozitarea de pâlnii de concentrate folosesc de tip MS-12 firma SIRP si firma Agritech (Italia) și buncăre de companie Pal Industries (Franța) pentru depozitarea granulară concentrate fluxuri pentru rațe mamă de hrănire a animalelor.
Hraneste într-un jgheab distribuirea transportoare de sârmă-shaybovimy. În adăposturile de păsări este un buncăr și jgheab rotund. În cazul în care conținutul de rațe cu vârsta mai mică de 21 de zile, folosind rotund și alimentatoare buncărul de alimentare, precum și pentru păsări mai mari - un alimentator de buncăr. feeder nutreț buncăr este umplut la 1/3 înălțime. Locație înălțime este ajustată în funcție de vârsta păsărilor.
În camerele în care stocul de bază, folosind doar jgheab circular. Waterfowl din toate grupele de vârstă au acces liber la feed si sa poftește. În adăposturile de păsări, care conține rațe pentru îngrășat, utilizați sistemul kormorozdavannya producția internă a unui alt vârstă de 30 de ani.
Hrănirea rațe animale tinere se efectuează folosind echipament modern al clasei europene a firmei italiene SKA. Hrănirea părinte rațe stoc de utilizare a moderne kormorozdavannya sistem de echipamente de la compania franceză „TDE“.

Video: rățuște prima sa dus la baie, 5000 buc. armata rață

Caracteristici Alcool rață

Pentru pasarile de apa potabila de toate vârstele utilizează temperatura de funcționare a apei de aproximativ 19,0 ° C Rațe toate grupele de vârstă au acces liber la apă, libitum publicitară udate.
Opt case de pui sunt echipate cu dispozitive tip de flaut cu inaltime reglabila, iar patru camere folosesc dispozitive tip biberon. Caneluri dispozitive tip sunt plasate pe toată lungimea camerei de un perete. In bautorii plasate podea grila de 70 cm lățime (dimensiunile celulei zăbrele - 2,5 cm x 2,5 cm).

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu