GuruAnimale.com

Rațe îngrășarea carne

Video: Hrănirea rațe seara

rațe îngrășarea carne

Video: De la ratusca la rațe adulterațe îngrășarea carne cu cultivare pe tot parcursul anului. Primele două zile trebuie să monitorizeze cu atenție dacă toate mânca alimente rață. Ducklings nu sunt potrivite pentru pipetei pupa hrănite cu forța dintr-un amestec de gălbenuș de ou de pui cu lapte și se udă, cioc le scufundare în apă. Alimentarea următoare aceste rațe mânca, de obicei, se hrăni.

În primele zile de furaje pentru Ducklings mai bine frământare pentru lapte degresat sau iaurt. Adeziv, lichide și must păstos nepotrivite. Ei stick cu rățuște în nări, lipite pe astfel de rățuște slăbi. Apa proaspătă în băutorii ar trebui să fie permanentă.
furaje minerale - coajă melkomolotaya, pietriș, nisip - ar trebui să fie în mod constant înainte de jgheaburi deschise în rață.
Când ducklings pentru îngrășare pe carne în unele gospodării particulare din ducklings zi hrănite numai amestec de nutreț uscat (vezi tabelul. I variantă).
Aditivi îmbogățit cu vitamine, oligoelemente și antibiotice.
Bună hrănire oferă ducklings medie în greutate până la sfârșitul primului deceniu de 220-240 g și o vârstă de 55 de zile - 2 kg și mai mult.
Rețete rațiile de realizare exemplare pentru I (g pe cap de locuitor pe zi)
rațe îngrășarea de carne în alte ferme din primele trei zile se realizează cu ajutorul unor ouă rece tocat, din a doua zi a adăugat pentru a hrăni și brânză slabă. randament de furaje suculent pe 16-a zi în timpul iernii - siloz t morcovi sau legume, de vară - o mulțime de urzica verde, wiki, mazăre, ovăz, varză. În iarnă și de primăvară rață devreme de la 6 zile de vârstă în hrana animalelor adăugate concentrate de ulei de pește și vitaminele A și D (Tabel. Varianta II).
Hrănirea rații ducklings pe varianta II (r pa cap pe zi):
Hrănirea rațe pe paddock teren. În cazul în care sezonul de creștere în vara rațe de îngrășare pentru carne pot fi efectuate pe terenul paddock. În acest caz, zona desemnată este stabilită în cazul în care șoproane plasate tânăr.
rațe ingrasat țarcul teren trebuie să organizeze mai întâi o bună aprovizionare cu apă. Apa din randul consumatorilor de alcool ar trebui să fie în fața rățuște în timpul zilei. În absența unor rațe de apă își pierd apetitul lor și nu dau creșterea dorită. Al doilea factor la fel de important - de umbra din rață razele puternice ale soarelui. Pe teren în roaming tânăr nu este în măsură să ia o baie răcoritoare în apă, se confruntă cu o mare sete, respirație grea și caută adăpost de soare. Prin urmare, padocuri ar trebui să aibă acoperire umbra de spații verzi sau rogojini de paie. Este de dorit să aibă un dublu padocuri - nord și de sud. Acest lucru face posibil pentru a găsi rațe pe tot parcursul zilei cele mai tari destinații.
O atenție deosebită trebuie acordată purității curți și gunoi, mai ales în sezonul ploios. Nu lăsați murdăria și așternut umed pe sol în repaus rațe, în caz contrar, timpul de sacrificare pasărea va avea penajul podoprevshee pe piept.
Paddock va fi curat, în cazul în care bautor luate în afara gardului și rațe de mers pe jos folosesc apa, poking capul în deschiderea grilei. Astfel, consumatorii de apa este stropita up-range.
În absența granulelor de nutreț uscat pentru a alimenta ar trebui să fie cel rață puțin de 3-4 ori pe zi terci umed. În unele alimentatoare trebuie să fie în mod constant de nisip de râu, pietriș fin, scoici. Dietele sunt la fel ca și pentru hrănirea rață pe paddock acvatice.
hrănire Duck pe paddock apă limitate. Vara să crească rațe pentru carne pe tine poate paddock apă limitată. Hangare dacă terenul permite, să aibă în așa fel încât padocuri adiacente capturat maluri de 15-20 m și 10-15 m rezervor.
Casute pot fi realizate din orice material de construcție - scanduri, dale, gard. În zona de mijloc este mai bine pentru a face copertine glinopletnevye, acestea sunt mai ieftine în comparație cu streașină altor materiale.
Lungimea determinată de numărul de grajduri de păsări de curte, lățimea 6-6,5 m, înălțimea de 2,2 m de perete frontal, peretele din spate al 1-1,2 m. Este mai bine pentru a aranja o slaba-tos sau polutoraskatnye. consola spate șanț șanț pentru scurgerea apei de ploaie. Peretele din spate face solid. Partea inferioară a peretelui frontal la înălțimea de 1 m face continuu, iar partea sa superioară este strânsă grilă. podea Adobe sau de la sol, bine compactat. În interiorul vărsat partiție de sine off în secțiuni. Înălțimea pereților despărțitori 1 m.
Înainte de coronament pe toată lungimea sa anexați gama larga de 10-12 m. Walkers împărțit în compartimente. Înălțimea gardului 1 m.
În timpul verii, în creștere și îngrășare rațe pot fi efectuate de-a lungul malurilor fluxuri. Acoperisuri construi la o parte mai mare a curentului la o distanță de 20-25 m de apă, iar padocuri, traversează fluxul, situate pe ambele beregah- rezultat padocuri fi obținut ca flux dublu separat. Din partea coronamentului pe alimentatoarele padoc sunt aranjate. Pe de cealaltă parte a păsării se odihnește.
Hraneste trebuie sa fie abundenta rață, de 3-4 ori pe zi, cu speranța că toate pasărea mănâncă bine de fiecare dată. randament de furaje, de obicei sub formă de meshanok umed. În seara, uneori ducklings cereale hrănite.
Economia din orice clasă poate salva o mulțime de hrană pentru animale, în cazul în care ciocanul selectiv pasăre la vârsta de 50 (cea mai mare parte a DRAKES bine hrănite și rațe) și 55 de zile (rațe bine hrănite și DRAKES). La 60 de zile de la vârsta de pe carne merge, toate celelalte păsări.
Cu această metodă de hrănire și rațe sacrificare fermelor la 1 kg de păsări de creștere consuma 3,8-4,2 kg furaj mălai.
In compoziția dietei este administrată de obicei ducklings îngrășați 15-20% orz melkodroblenogo, ovăz 15-20%, 10-20% porumb, 26% din deșeurile de cereale, 20-30% din tărâțe de grâu, 15% din pește, carne și făină de oase. Numărul de verde în dieta la 45 de rață de zile de varsta ar trebui sa fie de 20-30% din dieta 46-60 zile rață de vârstă - 30-40% din greutatea uscată.
În căldura (iunie, iulie), din cauza supraîncălzirii în rațe soare își pierd apetitul lor și nu sunt adecvate pentru alimentator. În acest moment aveți nevoie pentru a schimba ceasul de hrănire a păsărilor: prima alimentare dimineață pentru a începe în 2-3 ore, cu zorii zilei, iar ultimul, seara - la asfințit, atunci când acesta devine rece. mash umed, se toarnă în adăpătoare seara târziu, rațe mânca de bună voie pe timp de noapte, astfel încât a da un impuls frumos.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu