GuruAnimale.com

Strawberry tratarea lemnului și proprietățile

cherestea căpșuni fotografie

cherestea căpșuni fotografie

Cine iubește vacanța de vară în natură, este conștient de aceste boabe mici și foarte aromate. Acesta nu este doar delicios, dar, de asemenea, are un proprietăți unice de vindecare.
Colecta nu este atât de ușor de dimensiunea mică și capacitatea de a ascunde între frunze, dar efortul va plăti el, fără exagerare, calități magice de wellness.
fructe și căpșuni frunze pădure foarte popular în medicina populară. Fructe si frunze sunt folosite ca diaforetic și diuretic, boli de ficat, boli de rinichi, anemie și leucemie, tuberculoză pulmonară, frunze bessonnitse- - hipertensiune, pentru imbunatatirea functiei cardiace si metabolismul. Rădăcinile căpșuni este utilizat pentru reumatism și ca un diuretic slab. fructe proaspete este aplicat pe zonele afectate de eczeme.
Aplicați căpșuni fructeși în homeopatie. suc de fructe de padure frecat stup pentru a preveni boala albinelor.
Se crede dacă mânca o ceașcă de căpșuni în fiecare zi, în timpul sezonului, sistemul imunitar va deveni mai puternic, astfel încât într-un an, persoana nu se va îmbolnăvi.

Fotofil locuitor de pădure
zemlyanichka fotografiefragi - o plantă perenă aparținând familiei a crescut. Ea iubește poieni însorite, pe marginea drumurilor forestiere, margini, de multe ori în creștere printre tufișuri. flori de căpșuni în mai-iunie. Și fructele sale se coc în iunie-iulie, aproximativ trei - patru săptămâni după înflorire.
Planta prefera păduri de conifere și mixte. Ea este planta foarte fotofil. În special pe scară largă în Polesie, silvostepa, Carpați. Industria implicat în recoltarea în Volyn, Rivne, Jitomir, Kiev, regiunile Chernihiv. De asemenea, o mulțime de acest fruct delicios în partea de nord a Hmelnițki și Sumy, Lviv, Ternopil, Ivano-Frankivsk, Cernăuți și regiunile Transcarpatia.
recent căpșuni au o aroma unicatone, care se menține în timpul prelucrării. Prin urmare, acestea sunt realizate din gem foarte gustoase și delicioase, jeleu, jeleuri, lichioruri, arome de cofetărie.

tratament căpșuni

Există o tehnică de așa-numita curățare generală a organismului, care a avut loc în sezonul de căpșuni.

Acesta prevede un curs de șase zile de tratament: în prima zi mânca 1 kg de căpșuni, al doilea - 1,5 kg, a treia și a patra zi - 2 kg pentru a cincea - 1,5 kg, a șasea - 1 kilogram. În afară de căpșuni, nu fac nimic, poti bea doar apa.

 • În alte momente ale anului sunt potrivite pentru tratarea fructelor uscate sau plante uscate. Ele sunt bogate furnizor de vitamine și minerale, pentru a îmbunătăți compoziția sângelui, reglarea metabolismului, secreția de suc gastric.
 • Pentru a face acest lucru, 1-2 linguri. l. materii prime uscate pentru a umple două căni de apă clocotită, se scurge. Bea ca un ceai de 1-2 ori pe zi, atunci când aveți nevoie pentru a crește hemoglobina din sânge, pentru vzbadrivaniya, pentru a îmbunătăți apetitul. Băutura este bun pentru activitatea tiroidei.
 • În literatura de specialitate există referiri la faptul că celebrul botanist Carl Linnaeus gută vindecat, mânca o mulțime de căpșuni proaspete. Pentru a scapa de guta, puteți bea suc de 4-6 linguri pe stomacul gol dimineața sau în timpul 40-50 de zile pentru a bea un pahar de o oră înainte de mese și pe timp de noapte (numai de 4 ori în timpul zilei), astfel napar: 4 linguri. l. boabe uscate se toarnă patru cești de apă clocotită, pentru a pluti în cuptor timp de 1,5 ore. În timpul acestui tratament nu mănâncă nimic sărat. căpșuni curativă, astfel, de asemenea, util pentru pacientii cu artrita si alte boli care duc la mișcarea restrânsă.

  Video: Adevărul despre căpșunile: proprietățile curative ale căpșuni

 • Diabeticii de asemenea căpșuni bulion utile (1 lingura. L. Grass infuziei o cana de apa clocotită, se fierbe timp de 5-10 min., Perfuza 2 ore, tulpina și să bea 1 lingura L.. De trei ori pe zi). Același Bulionul recomanda ca pacientii isterie.
 • ceai de căpșuni este recomandabil să se utilizeze la pacienții cu defecte cardiace non-organice: prepararea cafelei într-un ceainic 3-4 răsaduri și băuturi cu zahăr. Cursul de tratament - 1 lună, după care trebuie să ia o pauză. Acesta intareste peretii vaselor de sange, capilare, oferind un efect calmant, potolește ca astmul bronșic.
 • Pentru a găti un ceai delicios, frunze de căpșuni adăuga zmeură, mure, flori de tei, sau sunătoare, cimbru plante medicinale. Aceste băuturi sunt folosite ca un tonic, agent de formare a sângelui, anti-sclerotice.  Planta are, de asemenea, un proprietăți antibacteriene și antipiretice și ia un decoct de gripa, durere de gât, clătiți-le în gât, se spală (sau comprese aplicate) rani, apa de gura pentru a scapa de respiratia urat mirositoare.

  De asemenea, căpșuni - un medicament recunoscut pentru piele. fructe maruntita este plasat pe zonele afectate cu eczeme si pecingine pe pete de varsta, pistrui, acnee, utilizarea măștilor pentru prevenirea îmbătrânirii pielii. Pe scurt, gama de aplicare este extrem de modeste boabe late. Nu fără motiv numit regina boabe căpșuni (pot fi folosite în scopuri medicinale și căpșună, dar efectul său de vindecare este mult mai puțin).

  Video: Forest, căpșuni câmp. Util sau nu?

  Unii oameni sunt alergici la căpșuni, apoi de la trebuie evitată utilizarea acestuia.

  căpșuni de casă sau „ananas“

  Modern căpșuni Acesta a fost văzut ca o întâmplare. Și anume, importate pentru colectarea de căpșuni din America de Sud chilian într-un fel, aproape nu dea roade. Dar când plantate lângă o virgină de căpșuni, care a devenit un polenizator natural, hibrid sa dovedit viabil și a format un fruct mare suculent.

  Video: fragi Cât de util?

  Este pentru gustul lor specific și aroma, precum și forma de fructe care amintește de ananas hibrid a fost numit Fragaria ananassa și a devenit fondatorul diferitelor soiuri ale acestei culturi.

  Ca prima formă de Fragaria ananassa, și aproape toate alte soiuri, a început în programele de reproducere din întreaga lume, a fost samozapylnymi și fructificare nu au nevoie de polenizator străine.

  Pentru căpșuni în creștere potrivit pentru aproape orice sol. Desigur, diferența de randament, în funcție de tipul de sol. Cele mai bune rezultate pot fi obținute pe podzolized cernoziom, soluri de pădure gri închis și gri de textura medie a luminii și. Randamentul va fi mai mic pe un gri deschis, și solurile de turbă. Adâncimea apelor subterane trebuie să fie de cel puțin 60 de centimetri. În domeniile în care masa de apă este aproape de 60 cm de la suprafață, este necesar să se instaleze drenaj sau să crească căpșuni în paturi.
  Optim pentru cultivarea căpșunilor are terenul pe care anul precedent crescut de îngrășăminte verzi. Nu recomandăm plantarea de plante după cartofi sau tomate, căpșuni și să se întoarcă în aceeași zonă mai devreme de 6 ani.
  La prepararea site-ului, verificați motivul pentru prezența larvelor gândacului mai și filiformi. Mai ales, în cazul în care terenul este situat la plantațiile. Dacă dăunătorilor au o cantitate considerabilă (0,5 larvae / m2) în sol mai tratat cu amoniac în apă la rata de 0,2 kg per 1 m2. Pentru a reduce aciditatea solului an înainte de plantare căpșuni a avut loc var sale și pentru a reduce reacția soluției de sol - gips.
  Căpșuni hrănite gunoi de grajd în toamna sau primăvara humus. Deși este posibil să se înlocuiască îngrășăminte organice verde-dejecții.
  Zemlyanichku trebuie să planteze primăvara devreme sau toamna devreme. Și, desigur, mult depinde de calitatea materialului săditor.
  Prin urmare, dacă intenția ta este să crească în grădina căpșuni proprii, aceste reguli simple va ajuta suficient pentru a mânca fructe de padure gustoase și sănătoase.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit

  GuruAnimale.com
  Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu