GuruAnimale.com

Înțeles Herbology

Video: 100% RAW Shea giveaway! închis

Herbology Acesta izolat ca o știință separată relativ recent, dar semnificația și realizările sale sunt esențiale pentru gestionarea eficientă, deoarece costurile majoritatea agricultorilor asociate cu controlul buruienilor. Pentru a rezuma principalele realizări și identificarea domeniilor de lucru în continuare a avut loc la Kiev de-a opta conferință a herbiologia ucrainean Societatea Științifică „Weeds, caracteristici ale sistemelor lor de biologie și de control în culturile agricole“, în cazul în care oamenii de știință din Ucraina, Lituania și Belarus au discutat probleme de actualitate rasprostraneniyasornyakov și metode a face cu ei.

probleme de contaminare 
Fitoterapie a fost pierdut anterior în volumul total al agriculturii și nu suficient să iasă în evidență, iar acum oamenii de știință sunt acordând mai multă atenție problemelor de contaminare. Problema este exacerbată de faptul că, odată cu utilizarea preparatelor chimice a crescut poluarea solului, scade lor de fertilitate, deci trebuie să caute modalități noi și eficiente de a face cu vegetație dăunătoare.

Cu toate acestea, după cum nota cercetatori, Fitoterapie privit ca o ramură complet separată este, de asemenea, practic, deoarece cele mai multe dintre problemele agriculturii într-un fel sau în alt mod necesită intervenția Herbology. De exemplu, o schimbare în sistemele de procesare duce imediat la noi probleme cu buruieni, care trebuie combătută deja o alta. În calitate de președinte al societății Ierbologie Ucraina, academician al Academiei Naționale de Științe Agrare din Ucraina Alexander

Video: unguent miracol. opiniiIvashchenko, trebuie să ne ferim de interferență flagrantă în cifra de afaceri oligoelement naturale. „Din punct de vedere economic, în cazul în care costurile sunt mari arat, atunci suprafața este eficientă în creșterea utilizării Nu-până ... Dar atunci probleme de buruieni nu dispar, ci pur și simplu devin diferite. Desigur, toate sistemele de prelucrare au dreptul de a exista, dar ai nevoie de o abordare individuală pentru fiecare zonă, ținând cont

nevoile de culturi care sunt cultivate în acest domeniu. Și în acest caz, economia ar trebui să upstage, pentru că totul se face de dragul de optimizare a culturii în creștere. Lupta împotriva buruienilor până la distrugerea completă - o luptă împotriva legilor naturii ... Și atunci când consideră că în fiecare an în lume de procesare necesară pentru 14-16 milioane de hectare de teren arabil, fermierii trebuie să învețe mai întâi cum să se ocupe în mod eficient aceste terenuri cu înțelepciune, că ei " - a spus Dl. Ivashchenko.
cooperare optimă
Una dintre primele se referă la utilizarea erbicidelor oamenii de știință numesc utilizarea irațională a substanțelor chimice. La urma urmei, o modalitate eficientă de prelucrare a buruienilor - cu pași mici. Cu toate acestea, în cazul în care nu pot lovi doar un mic procent de dăunătorilor plantelor și tratarea într-o etapă târzie oferă un efect redus. Dar căutarea pentru cea mai bună opțiune - este nu numai un agronom-herbiologia, iar inginerul, deși astfel de tehnici sunt aproape nici o cooperare în Ucraina.

Feriți-vă de ragweed asupra culturilor de soia
Dezavantajul cercetătorilor numit și ceea ce puțin studiat caracteristicile biologice ale buruienilor, și că rezultatele acestor studii sunt utilizate în mod direct în lupta împotriva buruienilor. De exemplu, după cum a explicat profesorul de la Universitatea Națională Agrară Vinița Vladimir Harrow Ambrosia infestare cu buruieni cu frunze late în ultimii 40 de ani a crescut de 26 de ori, și tot din cauza neglijenței proprietăților sale biologice. „Aceasta este o buruiană foarte nocive care cauzeaza alergia. În plus, această cultură este foarte ușor să se adapteze la condițiile de mediu. Am efectuat un studiu al răspândirii ambroziei în grâu - 70 de zile formează un număr de semințe mature de mai mult de 350 de bucăți pe plantă“, - a spus el relații de elemente uchenyy.Odnim cultivate plante, buruieni, și el a numit ca ambrozia sensibil la lumină și culturi îngroșat suprimat. Cu toate acestea, răspândirea ambrozie astăzi este o mare problemă, pentru că principala calitate procesuală a - drumuri și marginea drumurilor, care se ocupă de nimeni, numărul de plante care cresc în domeniile și din cauza rotației neconformității. Cu toate acestea, de multe ori din cauza ragweed suferi nici grâu și soia, randamentul său chiar și cu o infestare medie este redusă cu 11%, iar cea de grâu această cifră 1,5-2%. culturile de soia nu poate fi văzut fără vulnerabilitatea metodelor chimice prin plante, dar este necesar să se utilizeze un anumit medicament, și un amestec de substanțe.

Noi buruieni în Lituania
Problema răspândirii rapide a buruienilor nu este unic pentru Ucraina. Un om de știință din Lituania Aushkalniene Se constată că în ultimii douăzeci de ani sunt foarte rare, buruieni au devenit una dintre cele mai populare din țară. Desigur, factorii care afectează răspândirea și creșterea buruienilor în Lituania diferă de ucraineană într-un climat excelent, cu toate acestea, în Lituania, există 250 de specii de buruieni, dintre care majoritatea sunt propagate prin semințe.
Cei mai importanți factori în apariția anumitor buruieni este un precursor de cultivat și condiții meteo culturale. Activitatea Cultivarea redusă, contribuie la îngroșarea vegetației buruienilor. „Fitoterapie nostru a concluzionat că vegetația Buryanova depinde de cultura poseva.Samye în Lituania - cereale și semințe oleaginoase de rapiță. Conform numărului buruieni lituaniene unul - Apera, ovăz sălbatic și coada vulpii. Interesant, în ovăz sălbatic anilor '70 este foarte rară, „- a remarcat ea Aushkalniene. Conform unui studiu al agricultorilor lituanieni în țară în ultimii ani a scăzut cantitatea de buruieni perene, a crescut varietate anuale și chiar au apărut noi, pînă atunci rareori buruieni. Motivele pentru aceasta este lipsa de rotație a culturilor, noi erbicide și culturi noi. „In mediul de azi ambele buruieni monocotiledonate au fost o problemă, și va rămâne, și poate chiar mai acută. La urma urmei, motivul pentru creșterea buruienilor de cereale - lipsa de alimentare și de rotație a culturilor non-conformitate“, - a adăugat ea Aushkalniene.
Diferența dintre metoda economiei a erei sovietice, iar acum, în Lituania a simțit în mod considerabil, deoarece noile tehnologii permit de a ridica nivelul de productivitate, dar infestarea, potrivit oamenilor de stiinta lituaniene, depinde de factorul uman și coordonarea lucrărilor la fermă.
Eficiența agriculturii depinde de mulți factori: vreme, sol, climă, semințe, suport tehnic, de control al dăunătorilor. Printre dăunătorii în primul rând, puteți pune buruienile, deoarece acestea sunt un concurent direct al culturilor naturale și de a reduce randamentele. Conform problemelor asociate cu studiul acestor obiecte ocupă un loc important.
Fitoterapie Societatea, care funcționează sub auspiciile Academiei Naționale de Științe Agrare din Ucraina pe de o parte discută rezultatele, iar pe de altă parte coordonează problemele de cercetare intensivă de buruieni de control. Din rezultatele acestui lucru depinde de succesul recomandărilor societății și a eficienței acestora. Dar unul dintre obiectivele este de a atrage cooperarea activă cât mai mult posibil a fermierilor și antreprenorilor, deoarece nevoia de cunoaștere privind controlul buruienilor este unul dintre cheie în procesul de creștere orice cultură.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu