GuruAnimale.com

Protejarea struguri de la îngheț

struguri în timpul iernii

Video: Protejarea struguri de la îngheț

Condițiile de viță de vie de stepă sud deteriorate de ger la fiecare 5 - 10 ani. Cu toate acestea, pentru a obține un randament anual privind protecția secțiunilor de amatori din soiuri europene de temperaturi scăzute este cu siguranță necesară.

Gradul de îngheț afectează vârsta plantațiilor și nivelul de tehnologie agricolă pe site. Tinere arbuști afectate de boală și plante cu fructe au redus la îngheț. robustetea lor redusă, atunci când în săraci resturi porțiune de prelucrare a solului și a prelungit seceta din vara-toamna.

Video: Strugurii de pe viță de vie pentru a viței de vie adăpost zimu.Podgotovka zime.Kak pentru iarna struguri .Ukrytie pentru iarna

lemn arbuști perene pot rezista la temperaturi de 25-26 C (cu condiția scurtă rece).

Protejarea strugurilor daune din cauza înghețului contribuie la următoarele tehnici: conținutul de sol peste vară într-un stat liber - pentru a asigura o cantitate suficientă de încetare nutrienți arbuști SUBSTANȚĂ de irigare (în septembrie), contribuind la o mai bună maturare lozy- sarcină normală de arbuști decupa și curățare 30 septembrie- protecție în timp util plante de dăunători și fertilizarea toamnă bolezney- cu umiditate abundentă simultană a solului.

Principalele mijloace de protecție împotriva înghețului adăpostește viță de vie la sol. Acest robot trebuie să termine până la 15 noiembrie. Cheltuie-l bine. De-a lungul rândurilor de adâncimea canelurii săpate de 16-20 cm. Ghimpat Pămînt-cap Bush și un manșon principal, este apoi pus în canelură întreaga tufiș sau o parte a acestuia, viță de vie și cârlige atașat și turnat vrac umed (nu ud sau uscat) stratul de sol 20 25 cm. Aceste strugurii sunt Italia, Karaburnu, Nimrang, Tabriz, Senso, trebuie să acopere în fiecare an. Mai multe soiuri rezistente la frig Chasselas, Moldavanskii negru, Muscat Hamburg.

La început, deschide tufele de soiuri târzii, cele mai noi - soiurile timpurii de struguri.

Pe lângă adăpostind viță de vie de teren, se pot izola muguri, legându-le în mănunchiuri și tieing de hârtie, pânză.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu