GuruAnimale.com

Soiuri de cartofi cu randament ridicat

Soiuri de cartofi rezistente la intemperii: video. website "mondială grădină"

Soiul de cartof albastru

soiuri de cartofi cu randament ridicat Albastrul - este-clasa de mijloc, rezistență diferită la manei și a altor boli. În timp ce vârfurile altor soiuri sunt uciși de manei, planta frunzele acestui soi sunt verzi și se acumulează în tuberculii randamentului maxim - 1600 kg cu țesătură. calitate albastru caracterizat de secetă, tolerează vraja prelungită la rece, pot fi cultivate cu succes în soluri cu apă de masă ridicată în picioare. Receptivă la germinare, în care randamentul este crescută cu 80-200 kg țese. soiuri de valoare Tuberculii din acest soi sunt cele mai delicioase din țară + randament ridicat.

cartofi clasa Timo - aceasta este o varietate timpurie potrivite pentru cultivarea pe toate tipurile de sol. Tuberculii alb, rotunjite, de primă clasă, nu rândul său, albastru după tratament termic. Ochii mici, centrate pe partea de sus a tuberculilor. Tuberculii sunt rezistente la deteriorări mecanice, frumos, foarte competitiv pe piață. În timpul pe termen lung de răcire în sol, acestea nu sunt expuse la boli, astfel încât răsaduri prietenos și puternic. Primele împușcă în perioada posibilei podokuchivayut congelare de rânduri. Această metodă vă permite să primiți o suplimentare de 60.100 de tuberculi cu o țesătură. Pe parcelele de semințe Grad receptiv la plantație densă - 600-700 tuberculi la o sută de metri pătrați. calitate Timo rezistent la temperaturi ridicate, secetă și waterlogging. Atunci când toate elementele de cultură tehnologie poate ajunge la 1600 kg, cu țesătură.

Video: cartofi de sămânță Mogilev - Mogilev: Grade Elite-mail | Bielorusia

cartofi Grad Nevsky - aceasta este de calitate medie. Astfel de tuberculi frumoase, cum ar fi Nevsky, nu este nici unul dintre celelalte soiuri. Cultivatorii ca el pentru gustul său bun, esențiale în pregătirea de supe și salate. Mărfii culturi supuse tehnologiei agricole va fi gata în luna iunie, dar randamentul maxim în aceste condiții - 1300 kg, cu țesătură. calitate Nevsky rezistent la manei și a altor boli. Și încă o condiție: te face cenușă tuberculii de sol Nevsky devin sfărâmicios.

cartofi Grad slave - este de mijloc (125-140 zile), numiri de masă. crescători Bred Kirovograd institut de UAAS agricole de producție de semințe fără boală. podea Bush de raspandire, inaltime medie. Tulpinile puțini la număr silnovetvistye. Frunzele sunt mari, silnorassechennye, verde inchis, usor pufos, cu un Nervurile ascuțit. înflorire abundentă, pe termen scurt. Inflorescența este un compact, cu multe flori. Corolla roșu-violet, cu sfaturi albe. medie Yagodoobrazovanie. Tuberculii sunt foarte mari, alungite-ovale, de culoare roz și violet. Carnea este de culoare crem. Calitate Gust - 4 (pe o scară). Conținutul de amidon - 12, 9%. Ea a păstrat destul de bine, dar protejate împotriva deteriorării mecanice. grad slav Este zoned pentru toate zonele climatice ale benzii de mijloc. Una dintre cele mai randament ridicat soiuri, randament ajunge la mai mult de 500 kg / ha. Ustochiv nematod, cancerul și infecțiile virale. Sredneustoychiv pentru a învinge manei. Varietatea de tip intensiv, prin urmare, necesită standarde crescute de îngrășăminte. calitatea nepretentios a solului, condițiile de cultivare. Si cel mai important grad are un gust excelent și randamente ridicate.

cartofi grad Lugovskoy - este-clasa de mijloc, blaturi și tuberculi rezistente la mană târziu. Mulți cultivatori au apreciat avantajele acestui tip și a folosit cu succes pe site-urile lor pentru a obține produse gustoase. alura lor de soiuri de mare randament și posibilitatea de a obține randamente stabile. Tuberculii friabil, în timpul gătirii sunt similare cu smoală plina floare. Acestea conțin cantități foarte mari de amidon, vitamina C, proteine. calitate Lugovskoy receptiv la relaxare profundă și în jur de joc cu formarea crestelor înalte. Cultivarea Mașini de subiect poate ajunge până la 1500 kg de cartofi pe țese.soi de cartof Picasso- mijlocie (125-140 zile), numiri de masă. Culoarea florilor albe-Zsolt. Yagodoobrazovanie rare. Tuberculii okrugloovalnye, galben, cu ochi roz și carne cremos, ochi mici. Randament Trading 19,3-31,5 t / ha, maxim - 32,1 t / ha. Conținutul vandabil în masă amidon tuberculilor de 75-126 7,9-13,5%. Gustul este bun și satisfăcător. Vandabilitatea 79,0-94,1%,. Capacitatea Păstrarea 83-90%. Rezistent la cancer si nematod de cartofi susceptibili la manei, rola de frunze afectate moderat și rapăn comune. Valoarea de grad pikasso- Bună hranitsya- oferă tuberculi aliniate cu okraskoy- atractiv tolereaza temperaturi ridicate a aerului și a solului în timpul sezonului de creștere.

cartofi Grad Agria - Maturarea: srednepozdnie 110 zile. Scopul universal. Suprafață ochi. Floare de culoare este alb. Yagodoobrazovanie rare. Tuberculii formă dlinnoovalnoy, de culoare galbenă, cu carne galben.

Trading randament tubercul în Regiunea Centru 202 ... 319 kg / ha, care este de 74 kg / ha, mai mult decât strălucire standard de. Randamentul maxim de tuberculi 333 kg / ha - 95 kg / ha mai mult decât Glow standardul (regiunea Briansk).

In Central Black Earth randamentul regiune de mărfuri de 210 kg / ha - 87 kg / ha mai mult decât standardul Lorch. Mass vandabil tuber 72 ... 135 g Conținutul de amidon de 8 1 ... 16,4% - mai puțin de .3,3 la%, decât standardul Bronnitsky. Gust bun. T

tuberculi ovarnost 84,6 ... 96,5% - 10,3 ... 11,2% mai mare decât standardele. Menținerea calității 76 ... 85% - 5% mai mare decât cristalele standard. Rezistent la cancer si nematod de cartofi sensibile la mană și rapăn târziu, rola de frunze afectate moderat, slab - mozaic. soiuri Valoare: un randament stabil, gust bun, adecvarea prelucrării industriale, nematodoustoychivost.

Desigur, este nu toate soiurile de cartofi cu randament ridicat, această listă va fi actualizată în viitor, dar acum vă sugerez să verificați celălalt soiuri de cartofi despre modurile depozitare cartofi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu