GuruAnimale.com

Hameiul este verde de aur ucrainean

Ce este aurul ucrainean - cunoscut tuturor. Aceasta - cereale. Dar aurul poate fi numit ucrainean Polissya hop

. grâu bun nu va crește aici, dar pentru condițiile excelente de hamei. În partea de nord a țării angajate în această cultură încă din cele mai vechi timpuri. La fel ca toate industriile, cultivarea hameiului au supraviețuit anilor '90 de criză și își recapătă acum încet puterea lui.

Din fericire, an după an, pe vechiul Chmielnik începe să se onduleze hamei. Cu toate acestea, acest proces este foarte, foarte lent. Pentru a ajunge la nivelul de la sfârșitul anilor '80 ai secolului trecut, mai avem încă mult de lucru ca cultivatorii de hamei și a statului însuși, sprijinind dezvoltarea otrasli.A atunci când hameiul sunt pe scară largă angajate în economia ucraineană. În acele zile am crescut aproximativ 70% din întregul hamei sovietice, care oferă nu numai producătorii de bere din Ucraina.

Faptul este că, în conformitate cu hamei a fost de 10 mii. Hectare cu o colecție brută de 8 mii. Tone în Ucraina, în anul. În timp ce producătorii de bere pe piața internă nu a găti bere la fel de mult, astfel încât un sfert din recolta exportată. hamei ucrainean nu a neglijat chiar producatorii de bere din Germania și fosta Cehoslovacie, iar Ucraina a avut loc cinci în lume pentru producția sa, după Statele Unite, Germania, China și Cehoslovacia.

Aroma și amărăciune

Lăsați-le pe amândouă, dar șansele Ucrainei de a reveni la gloria fostului său este încă acolo, și cu o mulțime. În țara noastră se cultivă soiuri de hamei grup predominant aromatice. Acest hop destul de mult tot același lucru este valabil pentru export. Dar pentru producția de bere, în special soiurile obișnuite, achiziționate brut hamei soiuri sau produse ale acestora pererabotki.Ponyatno că calitatea berii determină nu numai aspectul. Acasă - un buchet de caracteristici a gustului și aromei, care depind de calitatea hameiului - o componentă indispensabilă pentru producerea băuturii. Desigur, pentru cele mai multe beri folosesc mai multe soiuri de hamei. Cu toate acestea, berea mai bine preparat folosind, așa-numitele „subțiri“ soiuri de hamei aromatice, care au o aromă plăcută și dulce de hamei și, în procesul de fabricare a berii creează o amărăciune subțire de hamei armonic. Conectarea cu aroma abia perceptibil de extract de malț și acesta din urmă creează o valoare vkus.Bolshoe plăcut pentru Bouquet completitudinea bere are un raport clar de substanțe amare de hamei și polifenoli, creează sisteme de arome complexe. Brewers cred că potrivit pentru raportul de bere a acestor substanțe în soiuri de hamei aromă. Boemia cred că una dintre cele mai importante componente ale berii cehe de înaltă calitate este o cantitate suficientă de polifenoli din soiurile lor aromatice hmelya.Kak conține de obicei mai puțini acizi aromatici alfa hamei și substanțe la toate amare decât soiul amar. Dar, în ciuda acestui fapt, este de preferat deoarece o valoare mai bună pentru componentele individuale ale substanțelor amare, care afectează în mod pozitiv calitatea amărăciunea bere.

Video: Heroes mascat desene animate în limba rusă 1,2,3,4 toate seriile într-un rând în desene animate rusă pentru copii

Calitatea produselor noastre

Noi trebuie să plătească tribut pentru crescătorii de interne, care au făcut o bună utilizare a celor mai bune soiuri de selecție străine. După hop aromatic ucrainean provine din soiurile de reproducție cehe, care sunt foarte apreciate în lume. Aceasta include clasificate ca fiind în Ucraina Clona 18 soiuri, Slavyanka, Regent. Și, recent, acest grup de soiuri îmbogățit cu Naționale.

Video: Mountain Gems Toate Seria într-un rând

soiuri de hamei aromatice subtile necesită condiții specifice de sol și climatice, care nu sunt chiar și în fiecare țară hmelevodcheskoy favorabil pentru acest lucru. Export-l numai Republica Cehă, Polonia, Germania, este, de asemenea, inclus fostul Yugoslavii.Ukraina țării în această listă, așa cum am în diferitele volume exportate de hamei aromatice.Despre calitatea produselor naționale, atunci, aici ca și în altă parte, numai în mod corespunzător de îngrijire pentru plante și să respecte cerințele de colectare, iar recolta va fi mare. Exemple cultivatorii de hamei din Ucraina sugerează că putem crește hameiul, care în nici un fel inferioare materiilor prime străine.

Probleme de colectare hop

La fel ca și în alte ramuri ale agriculturii, provocări majore încă nu se află atât de mult în cultivarea, la fel ca în recoltarea și tratamentul după recoltare a unei culturi. Acest lucru nu este surprinzător. Încă din timpurile sovietice, pentru a lupta pentru randamentul au devenit o tradiție bună. Deși multe diferite vorbit despre calitatea, iar cuvintele erau cuvinte - de cele mai multe ferme cu privire la menținerea și îmbunătățirea calității hameiului mărfuri recoltate plătit puțin.

cultivatorii de hamei din Ucraina spun de multe ori cât de mult se pierde din cauza întârzierilor în colectarea sau perturbarea post-recoltare tehnologii de prelucrare a hameiului. Ca rezultat, se pierde cea mai mare de acizi alfa hamei agravează culoarea, aroma se deteriorează. Iar pentru astfel de produse este foarte dificil de a obține o problemă de bună dengi.Esche este problema cadrelor. In timpul erei sovietice fermele colective și fermele de stat, care au fost angajate în sectorul hameiului, nu am avut probleme cu personal calificat. Din păcate, în ultimii ani situația din sat nu sa schimbat în bine: mulți țărani, printre care erau mulți cultivatori de hamei, a mers la oraș. O bună practică de modă veche, atunci când fermierii au adus în ajutorul studenților și a personalului militar, au retras mult timp în trecut.

mecanizare

Într-o anumită măsură, aceste probleme ar putea ajuta tehnica. Dar apoi gospodăriile agricole se confruntă antreprenorii o altă întrebare, etice - fermierii vor pierde un alt proces de colectare a mecanizarea hop sursa zarabotka.Odnako este inevitabilă. Deja, există exemple în Ucraina, iar când plantațiile și fabricile de prelucrare sunt literalmente o chestiune de oameni de muncă. Conurile pe teren nimeni nu se rupe. În schimb, cu ajutorul unor tulpini agricole speciale sunt tăiate, colectate și trimise la atelier, în cazul în care deja alte mașini implicate în stâncă și sortare oamenii de știință plodov.Ukrainskie odorante au fost de lucru pentru o lungă perioadă de timp cu privire la modul în care să se asigure că producătorii de hamei tehnica ieftin. Întregul complex de hamei de colectare a dezvoltat în Jitomir Polissya Institutul de Agricultură. Miner prototip hmelezbiralnogo numit HF-300. O astfel de mașină nu numai că va taie tulpinile cu muguri, încă macină deșeurile. Hmelekombayn a trecut deja primul test pe baza Institutului de Cercetare ucrainean de prognoză și echipamente de cercetare și tehnologii pentru producția agricolă a acestora. L. Pogorely. Producția de serie a masinii va fi lansat in aproximativ doi ani.

Stadiul actual al

Din păcate, întreaga situație din prada de cultură a hameiului faptul că țara noastră este un comportament foarte ciudat cu această industrie. Ei bine, că 1% din taxele din vânzarea de bere și băuturi spirtoase a început să se listeze la dezvoltarea de cultură a hameiului. Cu toate acestea, ajungând la acești bani pentru fiecare proprietar în parte? Cum să-i spun cultivatorii de hamei, de multe ori fonduri publice opri și du-te undeva la nivelul districtelor. JV „Victory“, regiunea Jitomir sa întâmplat la toate este o situație fără precedent în ultimul an. Aici economia a avut o lungă perioadă de timp pentru a trece plantații procedura de evaluare de rambursare a bugetului. Atunci când producătorii reușit să obțină o concluzie pozitivă, se pare că toți banii, care la acel moment a mers pentru a sprijini hamei, cultivatorii de hamei au fost utilizate și au rămas cu nimic. O astfel de atitudine din partea statului este periculoasă și amenință dispariția zonei, care este pe cale să ridice capul. Cu hmeleproduktsii, care este produs în țara noastră, cea mai mare parte a trimis în străinătate pentru nimic. Fabrica de bere noastră nu este dispus să cumpere hamei interne - 85% din materii prime provenind din alte tari. Pe producătorii ucraineni de hamei presele Americii, UE și, în special, din China. Dar ei vor fi în măsură să rămână pe cont propriu - aceasta este întrebarea ...

hamei versatil

Taninuri hamei ajutor pentru a reglementa mustului de bere de fermentație este lupulinà dă gustul amar de bere și aroma, spuma stabila, protejeaza-l de la prokisaniya rapidă. Deci, practic, conuri de hamei folosite în fabricarea berii. Dar hameiul sunt necesare nu numai pentru berari. Pentru o lungă perioadă de timp nu au putut face fără el, și brutari. Până la mijlocul secolului trecut, în Rusia, au fost utilizate pentru drojdie de panificație de bere este o fabrică de bere - și ele conțin cu siguranță substanțe utile. Și acum, conuri de hamei, în cantități mici, se adaugă drojdia lichidă utilizată în coacerea unor produse de panificație. Proprietatile curative ale hameiului sunt cunoscute de mult timp. Prima dintre ele este menționat în manuscrisele arabe din secolul VIII. Cam în același timp, am învățat hamei și Europa. vrăjitorii medievale a vorbit despre hamei despre ca un diuretic, care curăță sângele. Mai târziu, ei credeau că hameiul poate înlocui în mare măsură de opiu, și a recomandat să ia o infuzie de hamei ca somnifer. Decoctul sau pudră de inflorescențe de hamei tratate popular boli hepatice și catar vezical și lupulinà adăugate lotiune de lovituri, contuzii și abcese gastrity-, și să consolideze bulion păr. Utilizarea pe scară largă a medicamentelor de hamei și medicina modernă. Utile nu numai muguri, ci și alte părți ale plantei. Muguri și frunze tinere de hamei acumulează vitamina C. Ele sunt puse în salate, supe verzi, fierte în apă sărată, prăjite cu condimente, cum ar fi conopida sau sparanghel. Un hop tulpini da o fibra solid maro deschis potrivit pentru fire grosiere, pânză groasă de sac, panza.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu