GuruAnimale.com

Dăunătorii de sfeclă și controlul acestora


fpx17399

Sfeclă roșie legume utile și necesare la fermă, dar el și toate legumele sensibile la dăunători .. Care, în timpul nostru nu se confruntă cu problema diferitelor dăunători care amenință cultura ta, în care ați investit de muncă, bani și sănătate ... Și așa vom începe o serie de articole dedicate luptei împotriva protecția recoltei și în acest articol vom încerca să vă spun despre cele mai comune dăunătorilor de sfeclă de zahăr și metodele de combatere a acestora. Să mergem ...

Și astfel primul număr din spiske- nostru Flea Sfecla

Video: Dăunătorii de varză. fluture varza (varza alba fluture). Lupta împotriva melcii. video

Dăunătorul afecteaza sfecla, revent, măcriș, hrisca. Gândacii sari bun și zbura. Iernează în sol sau sub resturi vegetale, iar în primăvară, la aproximativ o temperatură de opt - nouă grade Celsius din anumite locuri de iernare și se hrănesc cu buruieni. Odată cu apariția de material săditor de sfeclă se deplasează pe ele. Cele mai periculoase daune făcut coleopterelor în stadiul de cotiledon de (4-5 frunze prezente th).

purice de sfeclă

purice de sfeclă

Video: dăunătorilor și controlul lor în agricultura naturală! Lecția № 3

purice de sfeclă

gândacii purici gnaw găuri circulare mici în cotiledoane, punctul tot mai mare de deteriorare, după foaia de pulpă este fragmentat din partea superioară, făcând ferestrele înconjurate de un chenar roșu specific. Ca creștere specifică frunză film subțire este rupt și prin găurile sunt formate, uscate pânză înconjurat maro. Puternic plante deteriorate mor, mai ales cu o lipsă de umiditate.

Video: Cum să crească frumos sfecla, delicioase?Metodele de luptă. weed sistematică. Pe cât posibil însămânțarea timpurie și transplantare ca plante adulte dăunători practic nici un prejudiciu. prăfuirea plantelor de cenușă de lemn sau var hidratat dimineața. Pulverizarea insecticid karate Fury, Sumi-alfa și altele kinmiks. După recoltarea formarea solului adânc săpat cu o cifră de afaceri.

bug svekolochny

ploșnița sfeclei

ploșnița sfeclei

dăunătorilor polifag, dăunătoare ca morcovi, floarea-soarelui, soia și altele. Plant. Bug este galben-maroniu, cu două pete negre pe partea din față și din spate a spotului negru în formă de pană pe aripile față. Larvele de verde, cu o pată neagră pe abdomen și două puncte negre de pe placa. Harm plantele de larvele și adulți bug-uri care străpung țesutul de frunze, și bea sucul din ea. frunze deteriorate zbârci și usca. În cazul în care testiculele deteriorate lor muguri sunt îndoite, psihiatru randament redus drastic de semințe.

buruieni cositul regulate în creștere în zonele adiacente parcele de grădină bucătărie. In timpul sezonului de creștere de pulverizare sau de sfeclă kinmiksom Sumi-alfa.

Și așa se realizează măsuri de protejare a culturii în zona dumneavoastră. dăunătorilor din sfeclă și controlul acestora este un aspect important al verii de combatere a dăunătorilor, urmați instrucțiunile noastre și nu va avea probleme ridicate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu