GuruAnimale.com

Zander pește

Sudak fotografie

Pike -lUCIOPERCA lucioperca, L. (Fig.6) Ea populează apele partea europeană a țării. În Siberia, aclimatizate în unele lacuri și rezervoare. Școlarizarea pește, dar indivizii mari locuiesc singuri. Corpul este alungit, lateral comprimat, acoperit cu solzi mici, bine așezată. torpilă forma corpului. Are 2 aripioare dorsale. Partea opercul acoperit cu solzi. Gura mare, cu mulți dinți maxilarului. Partea din spate este verzuie - gri. Pe dorsale și caudale aripioarele unui număr de pete întunecate. Boca decorate cu dungi maro și negru. Pește mare, atinge o lungime de 130 cm și greutatea de 20 kg.

Acesta este în creștere rapidă. La 1 an de 10-15 st g m-2 -300-400. Cel mai bun cultivate la o temperatură de 15-180St Pete și de iarnă. Ei bine, hibernează sub maturitate normală prudah.Polovaya iernare crap are loc la 3-4-lea an de viață. Fertilitatea de 82-1185000. Ouă. Spawns la o temperatură de 8-120C. Înainte de stinghii de reproducere se ridica la straturile de suprafață și divizată în perechi. Bărbat în căutarea unui loc de mică adâncime pentru cuib în cazul în care există un rizom. Cuibul este o adâncime gaură de 4-5 cm și un diametru de 0,5 m. Bazin cu cuiburi de fund noroioase artificiale construi pentru ea. Masculul șterge un cuib de noroi și moloz. După depunerea icrelor rămâne aproape de cuib și mișcări frecvente ale aripioarelor pectorale conduce apa pentru ouă întârziate. Perioada de incubație durează la o temperatură de 9-100C 10-11 zile și la o temperatură de 18-210Cu -3-4 zile. Primele 2-3 zile larvele nu părăsească cuibul. După 6-7 zile, acestea sunt transferate la hrănirea activă. minori Susținut de alte specii sunt în mișcare mai devreme, la vârsta de 1 lună.

Iazul este utilizat ca un pește suplimentar. Pentru co-cultivare alege să nu cresc prea mult, slab iazuri pline de noroi. Sudak condiții solicitante de oxigen. yearlingi biban sunt puse în iazuri de îngrășare în cazul în care există un pește cu valoare mică, la rata de 200-300 copii / ha. Pentru contul salau poate primi o suplimentare de 20-30 kg / ha. Acest lucru crește productivitatea naturală a crapului.

carne biban conține 17,7% proteine ​​și 3% grăsime.

Prinderea video de salau

Acum, să vedem un film cu privire la modul de a prinde salau.

Prinderea biban pe o filareÎn acest videoclip vă va spune cum să prindă o stinghie pe o filare a aborda ceea ce are nevoie.

Zander video de Nipru

Prinderea salau în timpul iernii Video

Și în acest video, veți învăța cum să prindă walleye în timpul iernii (voce în limba ucraineană)

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu