GuruAnimale.com

Fotografii Pike și descrierea videoclipului

știucă fotografie

știucă -Esox Lucius, L. (Figura 5) Ea trăiește în apele dulci din Europa, Asia și America. Sunt cinci tipuri: stiuca comună (Europa), Amur, Muskie, în dungi și Krasnoperov. Ultimele trei specii se găsesc numai în America de Nord. Corpul este alungit, în formă de săgeată, complet acoperite cu solzi. Cu capul alungit puternic maxilarul inferior înainte se emite.

Maturitatea sexuală este atinsă la 3-4-lea an de viață. Fecunditatea variază de la 17,5 până la 215 mii de ouă, la indivizii mari. - 1 milion. Spawn în primăvara devreme la o temperatură de 3-8 ° C, apa din largul coastei la o adâncime de 0,5-1 E câmpiile inundabile. În primul rând da naștere la indivizii mai mici, apoi mai mari. știucă Caviar destul de mare (DO3 mm) slabokleykaya. În timpul de depunere a icrelor femele aduna în jurul valorii de 2-4 de sex masculin, aproximativ mari - până la 8 masculi. Masculii sunt întotdeauna mai mici samok.Rot mare, cu mulți dinți care servesc pentru a ține mâncarea. Colorație de la gri deschis la verde închis, în funcție de corpul de apă. Unii pești sunt plasate pe laturile dungi transversale. Amur Stiuca are o cântare mai fine. La adulți, laturile luminoase ale negrului corp și pete maro. pete similare sunt disponibile pe dorsală, caudale și înotătoarele anale.

caviar amână la vegetația de anul trecut. După 2-3 zile, lipiciozitatea dispare si ouale se dezvolta in partea de jos a iazului. Perioada de incubare totală de 8-14 zile. Lungimea Larve 6.7-7.6 mm. 8-10 zile larvă feed-uri în detrimentul sacul vitelin, până la 18-20 zile - zooplancton. Cu o lungime de 12-15 mmmolod capturează organisme mai mari, inclusiv a puietului de alte specii de pești. Cu 3 săptămâni - vechi canibalism stiuca observate. Din acel moment, aterizare stiuca ar trebui să fie rare.

Pike creste rapid. Temperatura optimă pentru nutriție și creștere de 19-20 ° C. Puietului ajunge la o greutate de 150-200 Gl mai mult. carne slabă conține proteine ​​de 18-19%, 0,5% grăsime numai. Acestea sunt alimente modest, mânca nu numai puietului de alte specii de pești, dar, de asemenea, multe nevertebrate mari, mormoloci și altele.

Cultivarea stiuca

Iazurile sunt cultivate numai puietului împreună cu alte tipuri de pește, cum ar fi crap. Hrănirea Iazurile yearlings podsazhivayut 3 - săptămână la rata de fry pike 70-300 copii / ha, cu abundența de pește mică valoare - până la 400-600 copii / ha. Productivitatea naturală de stiuca până la 30-40 kg / ha. Offspring de știucă se depune icre în iazuri și prefabricate.

Pike nu oferă doar produse valoroase, dar, de asemenea, este un bun de îmbunătățiri funciare biologice de rezervoare noastre. Când este asociat cu creștere stiuca crap productivitatea naturală a crește crap de 60 kg / ha, în detrimentul distrugerii unei știuci a concurenților săi în dieta.

știucă film

Și acum, dragi cititori Vă recomandăm să urmăriți unele video despre pescuitul la stiuca.În acest videoclip vă va spune cum să prindă o stiuca pe platane decât această metodă este bună, iar unele platane sunt mai potrivite pentru pescuitul la stiuca.

Pike de pescuit în video de primăvară

A se vedea, în acest videoclip cum să prindă o stiuca în primăvară.

stiuca de iarnă

Și în acest video, veți învăța cum să pescuiască pentru stiuca în timpul iernii, vă va spune cum să pescuiască pentru stiuca în timpul iernii.

știucă fotografie

Și acum să ne uităm la o fotografie cu o știucă.

O știucă uriașă, care a fost prins în fotografie de iarnă.

fotografie știucă mare.

Toate fotografiile sunt luate de la serviciul Yandex imagini.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu