GuruAnimale.com

Cultivarea de crap de argint și novac

Video: Cumpărarea prăjește în rybhozyaystve. GO "Jordania"

fotografie argint crap

Video: În regiunea Stavropol de a dezvolta cu succes pisciculturii marfă

Mare, în creștere rapidă de pește, ajungând la o greutate de 50 kg. Ele sunt caracterizate de un cap mare, cu un ochi set-low. Între aceste două specii de caracteristici biologice diferite de pește și unele semne externe. În capul mai mare novac și un corp mai mare. Colorarea spate maroniu-gri, laturile argintii cu pete maronii mari. Alb crap argintiu spate gri-verde și părțile laterale argintii, fără pete. crap Motley are stamine lungi și dese branhiale, stamine albe sunt fuzionate între ele și formează un fel de rețea care permite scurgerea de alge mici și zooplancton. 
Cultivarea de crap. Cultivarea densitate de plantare crap larvelor este K) 15 copii / m3. Prin toamna yearlingii ajunge la mase de 25-30 de mare densitate crap de plantare datorită naturii puterii sale. De-a lungul vieții sale, se hrănește cu alge care biomasa în rezervor este mult mai mare decât biomasa vegetației acvatice mai mari.

În condiții favorabile, crap de argint în al doilea an la sfârșitul sezonului ajunge la o greutate de 0,5-0,9 kg. Principalele condiții pentru creșterea rapidă este o bază bună furaj și tratament favorabil. creșterea eficientă este observată la o temperatură de 25-27 ° C și un conținut de oxigen de cel puțin 5 mg / l.

Video: Ferma proiect de investiții district "Nesterovskoe" Sunzha cu. n. NesterovskoeBazine de creștere crap nu ar trebui să fie profund. In zonele lacului, cu o adâncime de 0,5-1,0 m apă se încălzește bine sub acțiunea razelor solare, care promovează o creștere bună a algelor.

Cultivarea novac. Prin biologia lor, ambele tipuri au multe în comun. Diferența principală dintre ele - în special în produsele alimentare. În cazul în care produsele alimentare crap de argint favorit - alge, pentru novac - zooplancton. Dat fiind faptul că biomasa zooplancton în iazuri, în general, mai mici decât biomasa de alge, densitatea plantării iazurilor cu capul mare mai mică decât densitatea de plantare alb. Astfel, în procesul de creștere a larvelor la o densitate de plantare -8 6 exemplare / m3 este posibil să primiți puietului de toamnă greutate normativ. Plantare yearlingi densitate de 1-2 copii / m3.

Video: crap de argint

Novac și crap de argint pot fi cultivate împreună cu crap. Productivitatea iazurilor în acest caz, ar putea crește de 2 ori.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu