GuruAnimale.com

Tipuri de crap

crap fotografie

crap - forma culturală de crap comun. Spre deosebire de crap are un corp mai mare, are o creștere mai rapidă și eficiență mai bună a hranei.

Capul este mic. Partea din spate este de culoare verde închis, fete gălbui, aripioarele gri și marginea inferioară a caudal și aripioarele pelviene - roșiatică. Ca rezultat, se acoperă de multe secole crap de reproducție fulg variază de la un continuu la absență aproape completă. Gura cu buze groase, glisante. In colturile gurii 2 perechi de antene.

Carp - pești de apă dulce, dar poate trăi cu salinitate de până la 9 - 10 ‰. Pentru reproducerea apei salinitatea nu trebuie să depășească 2 ‰. El preferă slab de funcționare și de apă în picioare. crap Adult precaut, timid, dar repede se obisnuiasca la om. El produce cu ușurință printr-o varietate de reflexe condiționate la momentul și locul de hrănire, sunet, etc.

maturitate sexuală vine în Siberia pentru viata 4-5 ani, în regiunile sudice - de 1-2 ani mai devreme. Masculii maturi cu un an mai devreme decât femelele. Fecunditatea crap mare. fecunditate relativă - 180 mii ouă HA1 kgmassy ..

Spawning are loc în continuare apă la o temperatură de peste 17 ° C, dar, de asemenea, observate la o temperatură mai scăzută. Femelele depun ouă pe vegetație proaspăt turnat. Dezvoltarea de ou durează 3-6 zile, și uneori mai mult. larve eclozate din a 2-a zi de viață transferate la alimente de protozoare, rotifere, crustacee tinere. Complet externe larve de putere muta la viață 4-6 zile. Mergând pe produsele alimentare bentonice minori este treptat și se încheie la sfârșitul primei vară a vieții. A doua vară principala hrană a bentosul de crap, dar forma mare de zooplancton consumate de ei de bună voie. În fermele de pește, el atrage mâncare bună, introduse de către om. Acest lucru sugerează că crapul omnivor, cu toate că hrana pentru animale este în creștere mai rapid.

În condiții optime, primul crap de vară poate ajunge la o greutate de 400-800 g mai mult, iar pentru al doilea an - mai mare de 1 kg. În iaz fermele de sistem plin și crescătoriile pentru a produce un număr mare de pești per unitate de suprafață, puietului sunt crescute la 25-30 g, un doi ani - până la 400-500 g în bazinul în apele calde ale fermelor timp de 6-8 luni de crap atinge 600-700 g . Trăiește crap pentru o lungă perioadă de timp, potrivit unor estimări, până la 50 de ani și poate crește do50 kg. Mature fermele de crap de pește au de obicei o greutate de 3.5-10 kg, deoarece ele conțin 10 la 14 ani.

În prezent, cel mai frecvent crap este un iaz cu pești ferme nu numai în țara noastră, ci și în lume. Producția mondială a producției de pește în fermele piscicole este nevoie de aproximativ 50%.

Conform scalei acoperă următoarele tipuri de crap comun: Scala și oglindă (împrăștiate, liniar, spân sau tăbăcită). În conformitate cu forma corpului de crap împărțit în vysokospinnyh și shirokospinnyh. Acest lucru determină calitatea cărnii lor (părți comestibile de ieșire).

În prezent, următoarele aprobat rasa de crap în țara noastră.

rasa crap

crap Sarboyansky

crap Sarboyansky (Prin Korovin si VA rasa Zybin AS). Prima rasa siberian, a fost aprobat în 1987, crescute în Siberia de Vest. În prezent, este bine sa stabilit în alte regiuni ale țării. Se referă la un grup de crap shirokospinnyh. Raportul dintre înălțimea la lungimea de 1: 2,5-1: 2.75. Lungimea capului nu este mai 1/5 lungimea corpului. capac scalate solid. Acesta dispune de mare fecunditate - 80-310000 larve de reproducere naturală și peste 475 de mii la fabrica ...

Iarna este mare rezistenta - nu mai puțin de 94,5%. Spawning observată chiar și la o temperatură sub 16 ° C Rezistent la deficit de oxigen. Pentru vara Siberian scurt, este capabil să atingă masa standard, ca și în puietului pas și în etapa dvuhletki. Creșterea salariului bun făcut la alimentarea cu apă. La crap sarboyanskogo au un amestec de crap Amur sange si crap Ropsha. În prezent, rasa are 3 tipuri (de stratificare): nord, Omsk și stepă.

video de crap Sarboyansky

Parsky crap

Parsky crap (Creat de o echipa Bobrov Yu, EB Voronkov, Elufimova LA Golovinskaya KA, Shchelokova PM, Timirov NT, Lavrukhina SI, Garin AG ., Polyansky, AA). În 1989 a fost aprobat ca rasa a fost destinată pentru regiunile centrale și Central Black Earth. Are 2: alunecările locale cu un capac continuu la scară și crap provenite de la crap din Ucraina și locale, împrăștiate cu capac la scară. crapi locale au fost obținute prin încrucișarea corcitură de crap crap de Est. Ei au o mai buna rezistenta de iarnă. În al doilea rând stratificarea are o rată de creștere mai mare. Fecunditatea Parsky crap de mare - 300-350 de mii de ouă pe femelă .. De ieșire de la larve de sex feminin de la fabrica de 150-175000 de reproducere la reproducere naturală - .. 70-120 mii puietului Randament 80% -75 mânji. corp progonistoe. Greutatea medie a 8-9 femele kg.

crap oglinda Altaiskiicrap oglinda Altaiskii a aprobat ca rasa În 1994, a fost creat de o echipă - ZA Ivanov, Moruzi IV, Sapunov LY, Buymov VM, Chartered VS, Zhukova LI, NI Zhdanova Rasa a fost obținut prin descendenții selecție dirijate de crap galiciană, importate în teritoriul Altai, Altai are v1932 crap au tip solzos capac oglindă. corp înalt. Progeniturile diferă hardiness ridicată - nu mai puțin de 95-96% consumul de furaj AN1 kg spor în puietului este 2,8, y dvuhletki - 3,1kg că sub standardul pentru al doilea acvacultură zonă. Fertilitatea este mare: la 442-887 de mii de ouă incubator sub reproducere naturală - larve 100-110000 7-a zi de ... Are o bună rată de creștere, precocitate. La vârsta de trei ani, toți bărbați și 80% femei mature.

Prinderea oglinda video de crap

Ropsha crap

Ropsha crap

Ropsha crap rasa, crescute sub îndrumarea Kirpichnikova AS Echipa de autori - Andriyashev MA, bunico Yu, Dyakov GN Zonova AS, Kirpichnikov VS, Conradt AG, BG Petrov, Ponomarenko KV Slutsky ES, Tishchenko Yu, Factorovich KA, MK Czapski . Conceput pentru regiunile nord-vestice ale țării. Acesta este caracterizat prin robustetea ridicată de iarnă, care este determinată de o mare parte din sânge și taparavanskogo crap Amur, sunt unele dintre speciile de pești originale implicate în crearea acestei rase. Ropsha crap creste ceva mai lent decât crap net, dar este mai potrivită pentru regiune.

o mulțime de lucru pentru a crea o nouă rasă Carp rus realizat în ultimii ani. Deja înregistrat 19 rase, cum ar fi Angelynskaya, Cherepetskaya, Stavropol și alte specii. Pentru a se pregăti pentru crap de testare Srednerussky.

În țările CSI Belarus are, crapul, Alma-Ata. crap ucraineană Deosebit de remarcat. Aceasta este prima rasa a inceput in anii '60 I.A.Kuzemoy.

crap solzos Ucraineană

crap solzos Ucraineană Aceasta se referă la un crap grup vysokospinnyh. Rasa de tip îngrășat. corp înalt, capul un pic. Occipital și tranzițiile anale sunt avansate. capac scalate solid. 40-45% mai bună utilizare a produselor alimentare naturale comparativ cu crap nonconsagvni. dvuhletki masă cu 17-18% mai mult decât corcitură. Se obțin de la 1 larve de sex feminin, în medie 3-600. Winterhardy. maturitatea sexuală la femei are loc la al 3-lea an de viață, de sex masculin - la data de 2. Trehletku ajunge la massy3 kg, de patru ani - 4-6 kg. hibernează Out iazuri - 90-95%.

Pe baza crap solzos ucrainean a creat nivchanskoe cireadă. Acesta a fost obținut prin deschiderea punctului de trecere cu Ropshinskoye crap. Nivchanskie crap sunt solzi verzui. Ei păstrează la maturitate, o creștere rapidă și fertilitatea ridicată, și, în plus, a dobândit o rezistență și de iarnă mai mare rezistenta la rece. Ei bine, potrivit pentru cultivarea în iazuri de canal de mari dimensiuni.

crap ramchaty Ucraineană

crap ramchaty Ucraineană. Caracterizat prin corp înalt Scales mare, de tip oglindă, este situat într-un cadru de marginile corpului. Rasa de tip îngrășat. Expends creștere kg AN1 la 21-23% mai puțină hrană decât crap convențional. Se obțin de la 1 larve de sex feminin de 2-600. Winterhardy. yearlingi Yield de la iernat iazuri de cel puțin 90%. Productivitatea heleșteele de crap ramchatym 25% mai mari comparativ cu crap nonconsagvni.

Prinderea video de crap

Acum, vă sugerez pentru a viziona clipul video despre prinderea crap, vă vizionare plăcută.

Carp pe tija float

pescuit crap în video de primăvară

Prinderea crap pe video feeder

Prinderea crap momeli pe film

Prinderea mare video de pește

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu