GuruAnimale.com

Biologii au descoperit din lume broasca testoasa numai strălucitoare

Zoologii au descoperit o broască țestoasă care strălucește în verde închis și roșu. Ea trăiește în Oceanul Pacific, în largul Insulelor Solomon.

Din lume de reptile doar strălucitoare a fost o broască țestoasă hawksbill broască țestoasă, care este pe cale de dispariție. Existența biologi țestoasă au cunoscut pentru o lungă perioadă de timp, dar proprietățile lor unice de oțel pentru oamenii de știință prin surprindere. Hawksbill absoarbe lumina solară și o reflectă pe alte lungimi de undă. Mai mult, proprietățile de broască țestoasă bioflyuorestsentnymi au, de asemenea, unele osoși pește, rechini, raze și stomatopods.

Deschiderea hawksbill țestoase proprietăți a fost neașteptată pentru cercetătorii înșiși. biolog american David Gruber a lucrat film subacvatice bioflyuorestsentnyh rechini și recife de corali, și în timpul uneia dintre scufundările sale a văzut o ființă asemănătoare cu nava extraterestră, colorate cu o mulțime de lumini roșii și verzi. Cercetătorul a luat ființă pe aparat de fotografiat și a constatat că a fost o broască țestoasă, rapoarte de National Geographic.

Acum, oamenii de știință încearcă să afle, ce țestoasele au nevoie de bioflyuorestsentsiya. Poate cu ajutorul strălucire atrag prada sau apăra împotriva dușmanilor. De asemenea, această proprietate poate servi ca mijloc de comunicare între țestoase. strălucire verde, cercetatorii cred, ajută să se ascundă în Bissen recifele de corali bioflyuorestsentnyh. Biologii, de asemenea, doresc să știe dacă țestoase sunt capabili de a vedea bioflyuorestsentsiyu.

Populația Hawksbill în ultimele decenii a scăzut cu 90%. Ouăle din această specie de broască țestoasă sunt considerate o delicatesă, și la o mare scoici preț reptile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu