GuruAnimale.com

Alligator snapping Turtle din China fumează zece țigări pe zi

La periferia Changchun în China aligator vii snapping broască țestoasă, care suferă de dependența de nicotină - ea fumeaza zece tigari pe zi. Ingrijitorul la grădina zoologică, unde trăiește o broască țestoasă, spune că ori de câte ori un animal simte nevoia de a fuma, ea devine excitat și începe să sfârâie.

Chef local la Tan numele de familie (Tang), care ajută șeful ei să aibă grijă de reptile, spune că totul a început în urmă cu aproximativ două luni. El a remarcat odată că broasca țestoasă a pierdut interesul în rația zilnică de pește. După inspectarea animalul Tang a văzut că moale broască țestoasă burta săpat oase de pui ascuțite, dar când a încercat să o tragă, înnebuniți de broască țestoasă durere l-au atacat și aproape mușcat de pe degete.Tan a dat seama că, în scopul de a elimina osul, broasca testoasa trebuie cumva devia, așa că a luat țigara aprinsă și a dat-o pentru animale de companie, astfel încât el nu musca - fălcile rupt broasca testoasa pe filtru și țineți-l timp de câteva ore. Ideea sa dovedit a fi eficace - a reușit să scoate un os de pui ascuțit, dar nimeni nu ar fi putut prezice că, în consecință, există încă o mare problemă.

A doua zi, Tang sa așezat pe un scaun lângă o broască țestoasă și aprinse după o zi de muncă grea. De îndată ce broasca țestoasă a văzut fumul, ea a urcat pe un scaun de lângă Tang, apoi un om aprins o țigară și a pus-o în gura broasca testoasa. Și omul, și apoi broasca testoasa adesea aranjate pauze de fum împreună, până când a devenit clar că broasca țestoasă nu poate trăi fără țigări.

Acum, în cazul în care broasca testoasa nu obține țigara, își spune șuierat sunete și urmează Tan peste tot, oriunde se ducea: ea merge pentru ea, devine pe ea și nu dă un om al păcii, până când primește o țigară. La început părea Tan amuzant, dar acum se simte vinovat pentru că a ajutat la o broască țestoasă dependent de fumat, și nu își pot permite să cumpere cât mai multe țigări. El a spus că va lua orice sfaturi cu privire la modul de a ajuta o broască țestoasă pentru a scăpa de un obicei prost.

Acesta nu este primul caz când animalul devine dependent de nicotină: Zoo Malaezia, de exemplu, trăiește urangutanul Shirley Cersitul fundurile la vizitatorii grădinii zoologice pentru a satisface nevoia lor. Din păcate, cei mai mulți oameni ignora semnul „Fumatul interzis“ în fața celulei ei și continuă să arunce țigările de maimuță pentru divertisment.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu