GuruAnimale.com

Incubatoare de casă prepelițe

Animalele tinere prepeliță

Cuprins:

Pentru a face un incubator pentru prepeliță pur și simplu cu mâinile lor. Cu care se pot ocupa chiar și o persoană care nu are aptitudini speciale și cunoștințe în domeniul tâmplăriei. Având în vedere beneficiile evidente ale ouălor de prepeliță și carne, problema cu creșterea acestor păsări devin destul de relevante. Utilizarea de ouă de prepeliță, cunoscute în timpul nostru, chiar și copii. Prin urmare, scopul principal al prepeliță de reproducere este doar obtinerea acestui produs. Dificultatea constă în cele ce urmează, cele mai multe femei rase ouătoare sunt bonele rele. Prin urmare, pentru îndepărtarea prepeliță mici, trebuie să facem eforturi pentru a amelioratorului. asistent șef în acest caz, devine un incubator pentru prepelițe.

Beneficiile de incubatoare de casă

Puteți cumpăra cu siguranță, acest aparat. Apoi, incubator va fi echipat cu toate aparatele necesare pentru reproducere pui. De exemplu, cu revoluția ou automată, temperatura și controlul umidității. Singurul lucru pe care îl împinge pe departe de achiziționarea acestui aparat, acesta este prețul și spațiul limitat pentru depunerea ouălor. Incubatorul de achiziție poate fi plasat între 100 și 300 de ouă.

Și ce putem spune despre acei crescători de animale care au trece de prepelita pentru 1000? Asta-i drept, de a cumpăra un număr de incubatoare, suportă costuri suplimentare, respectiv. În plus, multe modele standard nu sunt echipate cu o sursă de alimentare autonomă. Prin urmare, în cazul în care va exista un accident la liniile de înaltă tensiune, numărul planificat de pui eclozați în cel mai bun al treilea.

Incubator pentru prepelițe

Să vedem ce incubator. O cutie sigilată confecționată dintr-un material izolant termic, dotata cu un sistem de încălzire și tăvi pentru depozitarea ouălor. În general, pentru a face o astfel de structură poate fi tu insuti. Și asta este tipic, va costa mult mai ieftin decât să cumpere un model foarte simplu.

Dintre avantajele de fabricație incubator cu mâinile lor, doresc să subliniez simplitatea construcției și materialelor low cost. În plus, cantitatea de astfel de produse va depinde de nevoile individuale.

Dacă aplicați claritatea corespunzătoare, Puteți fi setat și sursa de alimentare suplimentară, de exemplu, generator de benzină.

Video: № 1 Incubator Incubator de mâini proprii pentru prepelițe cu mâinile lui

Opțiuni pentru auto-producție de incubatoare

Țara noastră a fost întotdeauna renumită pentru talentele lor și meșteșugari. Prin urmare, există mai multe opțiuni pentru fabricarea de incubatoare cu propriile lor mâini. Veți avea posibilitatea de a alege design, care este cel mai potrivit pentru creșterea puilor de la domiciliu.

Apariția pe puii de lumină

Metoda № 1

Este necesar să se facă un cadru din bare de lemn, care sunt apoi se tocesc foi de placaj. Ca o sursă de încălzire, puteți utiliza o spumă obișnuită. Capacul poate fi plasat pe partea de sus sau lateral. În funcție de modul în care preferați să-și depună ouăle.

În cazul în care capacul este realizat din același material ca și peretele, este necesar să se echipeze într-o fereastră de sticlă mică. Este necesar un control vizual al procesului de incubare.

Deoarece elementele de încălzire utilizate în mod obișnuit în putere becuri de 40 wați. Numărul de becuri determinat dimensiuni de proiectare. Temperatura optimă pentru îndepărtarea ouălor de prepeliță este de aproximativ 22 de grade, la o umiditate de 50%. În cazul în care capacul este situat în partea de sus, atunci lampa este situat chiar sub nivelul său.

În partea de jos a incubatorului, este necesar pentru a detalia mai multe guri de aerisire. Tava de ouă ar trebui să fie plasat la o înălțime de 10 centimetri de la podea. Acesta poate fi instalat pe stânga după izolarea spuma a peretilor. Tava din lemn cu rame întinse între pereții plasă fină.

metoda №2Principiul fabricării incubatorul nu diferă de rezultat de mai sus. Singura diferență este că furnirul sunt umplute cu fiecare parte a carcasei, formând astfel un perete dublu.

Video: Incubator de casa pentru prepelițe

găuri de ventilare sunt forate în capac și în podea. Spațiul dintre pereți pot fi umplute cu spumă, rumeguș sau remorcare. Se recomandă să se prevadă o placă de închidere de ventilație. Acest lucru va permite un control mai bun al umidității din interiorul incubator.

Metoda № 3

În acest scop, puteți ajusta piedestalul nedorite din PAL sau placaj gros. tabele vechi perfecte de la televizor. Acestea sunt dotate cu uși de sticlă, care va monitoriza procesul de incubare fara probleme.

Primele găuri forate tub de acoperire pentru ventilație. Deoarece elementul de încălzire poate fi folosit incalzitor de uz casnic.

Etaj din plasă de sârmă. La o distanță egală unul de altul sunt stabilite trei tăvi pentru depunerea ouălor. Pentru fixarea lor se recomandă să utilizați o placă de oțel cu găuri pentru fixare.

Placă recomandată se fixează pe pereții prin intermediul monturi mobile. Într-unul din pereții găurii pot fi forate pentru a găzdui și mâner pentru strunjire tăvi. Astfel, fără nici o problemă, puteți la fiecare două ore pentru a schimba poziția de ouă pentru incubație.

incubator de casă

Metoda № 4

Această metodă este eficientă atunci când procesul de incubare are la scară industrială și un număr mic de ouă. Locuinta poate fi adaptat pentru incubator găleată de plastic obișnuit, cu un capac. Capacul se taie o fereastră.

Video: Incubator cu mâinile lor. Incubator pentru prepelițe cu mâinile sale :)

Elementele de încălzire (de mărime suficientă pentru un singur bec), montat în partea superioară a cupei. În mijlocul grilei este atașat la plasarea de ou.
găurile de ventilație sunt realizate la o înălțime de aproximativ 7-8 cm din partea de jos a cupei.

Turnat într-o cantitate mică de apă pentru a menține nivelul de umiditate dorit. Poziția ouălor variază prelate găleată. În acest scop, în conformitate cu partea de jos puteți pune o tabletă sau un bar. Unghiul recomandat de înclinare nu trebuie să depășească 45 de grade.

Video: Incubator pentru prepelițe (cu mâinile în 24 de ore)

Metoda № 5

Acesta poate fi folosit ca un frigider vechi incubator. El are deja integritatea necesară și are o dimensiune destul de mare. Produsele raft sunt înlocuite cu tăvi de plasare ouă. Pereții sunt izolate cu spumă, dacă este necesar, acestea sunt forate găuri de ventilație și lămpile cu incandescență instalate.

Pentru a inversa tăvile pot fi folosite o placă de metal pe un suport mobil. Această opțiune a fost deja prezentată mai sus, astfel încât nu are nici un sens să-l repete.

Incubarea quail

sfaturi utile

Există câteva puncte care merită luate în considerare în cazul în care aveți de gând singur tinkering incubator:

  1. Pentru a controla condițiile de temperatură, nu folosiți termometre în aer liber. Ei au destul de mare precizie, este mai bine să utilizeze dispozitive medicale.
  2. Termometrul trebuie plasat lângă ouă, dar nu atinge coajă. În caz contrar, mărturia lui va fi inexacte.
  3. Pentru incubator de dimensiuni mari folosesc un ventilator obișnuit este justificată. Faptul că temperatura ouălor din tava superioară și inferioară pot fi diferite. Ventilatorul va ajuta la restabilirea echilibrului.
  4. Pentru citiri mai precise ale termometrului, măsurarea se face la scurt timp după începerea și incubatorul sunt efectuate la intervale regulate.

Efectuarea unui incubator pentru prepeliță, nu cu mâinile lor o mare complexitate. Poate că o unitate achiziționată cu tăvi de revoluție automate și senzori integrați care exercită controlul asupra temperaturii și umidității, este mai convenabil. Dar, incubatoare de casă sunt mult mai ieftine și mai practic de a utiliza.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu