GuruAnimale.com

Prezentare generală incubatoare hen ideală

Video: eliminarea incubator păsări de curte. experienţa mea

Incubator hen Perfect

Cuprins:

Incubator pui Closca Perfect destinate pentru toate tipurile de păsări de curte. Comentarii fermierii spun eclozarea în acest aparat este de aproximativ 100%. Acesta este un indicator foarte bun între incubatoare pentru uz casnic.

Pentru fiecare agricultor este foarte importantă îndepărtarea de pui sănătoși. găină Perfect va deveni asistentul indispensabil în creșterea artificială a puilor. Toate caracteristicile incubatoarelor ale seriei, vă vom spune.

descriere scurtă

Incubatoare găină perfectă este reprezentată pe piață în mai multe versiuni. În funcție de model, poate fi afișat de la 63 până la 104 pui în aceste dispozitive.

Dacă vă decideți să cumpărați un incubator în această serie, vă rugăm să rețineți că funcția automată de cotitură tăvi nu este disponibilă pe toate modelele. Indiferent de modelul ales, toate incubatoarele au aceleași dimensiuni.

ouarea

Corpul este realizat din spumă de plastic. Acesta este un avantaj și dezavantaj în același timp. Spuma este un material foarte ușor, atât de ușor de transportat incubator. Dar absoarbe ușor mirosurile, astfel încât după fiecare utilizare, dispozitivul trebuie să fie bine curățate și dezinfectate.

În partea de jos a fiecărui model are găuri mici, concepute pentru apă. Turnând apă, vă oferă umiditatea necesară.

Numărul total de astfel de locașuri 15 prevăzute, dar fermierii cu experiență sunt sfătuiți să umple doar 4. Acest lucru este destul de mult, mai important, pentru a împrăștia lichidul uniform. Cel mai bine este să umple colțul locașului.

Tara pentru ouă din plastic. Acest lucru le face ușor și convenabil de a opera. În configurația de bază al grilajului sunt concepute pentru ouă de găină. Dacă aveți de gând să se reproducă alte păsări, tăvile trebuie să fie comandate separat.

Dacă modelul selectat are rotirea automată a tăvilor, trebuie să instalați unitatea. Această adaptare a inclus instalare și de construcție nu este dificil.

Procesul de instalare este descris în detaliu în instrucțiunile anexate. Este demn de remarcat faptul că mulți fermieri nu, preferând să schimbe manual poziția ouălor.Acest lucru se datorează faptului că Grile transmisia de cârmă are defecte de proiectare, unele ouă și să rămână neperevornutymi. Judecând după comentarii, rezultatul final nu este mult afectat, eclozarea rămâne încă ridicat.

Temperatura este setată folosind controlul temperaturii integrat, care se află în capacul superior al incubator. Controlul controlul temperaturii se realizează cu ajutorul unui termometru. El merge în setul de bază, dar înainte de utilizare este recomandat pentru calibrare.

Acest lucru va elimina eroarea măsurătorilor efectuate. Trebuie remarcat faptul că elementele de încălzire sunt dispuse în capacul produsului. Acest lucru asigură încălzirea uniformă a întregului spațiu interior.

Specificații:

Video: Incubator, găină perfectă, recenzie

 • greutate: nu mai mult de 5 kilograme;
 • Dimensiuni: 590 * 540 * 320;
 • Sursa de alimentare: 220 V;
 • termometru eroare: +/- 0,1 grade;
 • Consum de energie: 25 W;
 • toate modelele au un termostat încorporat;
 • în incubatoare cu tăvi automate de cotitură ambreiaj poziție este schimbată la fiecare 3 oră.
 • tsyalyata nou-născut

  Avantaje și dezavantaje

  Dintre avantajele pe care le observați utilizarea elementelor de încălzire ale noii generații - REN. Ei au disiparea căldurii excelente și aer uscat.

  Este imposibil să nu acorde atenție la protecție împotriva șocurilor electrice. Acest sistem este instalat în toate produsele și a le face mai sigure.

  Dezavantajele constau în faptul că conexiunea alternativă sursa de energie nu este prin design. Prin urmare, în cazul unei căderi de tensiune neașteptată este recomandat să aibă grijă de izolație suplimentară a incubatorului.

  În plus, mulți fermieri se plâng că printr-o fereastră construit în capacul unității, este foarte dificil de a monitoriza procesul de incubare.

  Întregul dispozitiv este femela ideala - mare pentru reproducere pui acasă. Producătorul garantează un minim de 5 ani de funcționare fără probleme a incubatorului, sub rezerva tuturor normelor de funcționare a produsului.

  în cazul în care pentru a cumpăra

  Magazin online incubatoare rosincubator.ruprodaot găină ideală și alte produse conexe. Preț de la 2300 de ruble. Telefon: 8 (913) 915-01-95.

  Compania „Bagan“, producătorul de găină incubatoare Acasă comercializează propriile produse. Prețurile de mai jos piață. Pentru mai multe informații apel: 8 (800) 250-54-99. Apelul este gratuit, livrarea se face în toate regiunile din Rusia.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit

  GuruAnimale.com
  Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu