GuruAnimale.com

Incubator "blitz" 48, 72, 120.

aviculturii intern devine tot mai popular, cu fiecare zi care trece. păsări de reproducție practic imposibilă fără un incubator. Acesta înlocuiește găina. Astăzi există o alegere foarte bogată a acestor dispozitive. Acest lucru complică foarte mult gama de opțiuni. În articolul de astăzi vom familiariza cititorul cu incubatoare seria „Blitz“ - 48, 72, 120. Aceste incubatoare s-au dovedit mult timp pe piață ca un dispozitiv foarte fiabil. Review-uri de incubatoare „Blitz“ foarte bun. În acest articol, vom petrece un pic de revizuire a acestor mașini minunate.

Împreună cu incubator, achiziția pot fi găsite în kit-ul: un termometru și un dispozitiv pentru controlul umidității.

Pentru mai mici „Blitz“ ferme private ideale 48. Acest incubator poate găzdui 48 de ouă de găină. Pentru o mică mănăstire, care este mai mult decât suficient.

Toate modelele din seria incubatoare „Blitz“ sunt echipate cu un dispozitiv special de ventilație a aerului în camera de incubare. În cazul unei pene de curent, există o funcție de putere autonomă. Pentru a regla umiditatea din incubator, pachetul include două rezervoare de apă.

Incubatoare „Blitz“ din placaj. Pentru ascuns spuma placaj strat. Un mare plus - capac transparent, vă permite să monitorizeze procesul de incubare, fără răcire incubator. fier galvanizat acoperă întreaga suprafață din interiorul incubator. Acest lucru creează un microclimat specific în interior.

Există mai multe incubatoare „Blitz“ la 72 și 120 de ouă. Munca lor nu diferă de incubator, care este prevăzută la 48 de ouă. Toate dispozitivele au o lovitură de stat automată ou. Ouăle sunt transformate în fiecare 2 ore. Termometru digital arată temperatura în intervalul + -0.1 grade.

În caz de pană de curent, bateria este inclusă. Este suficient timp de 22 de ore de muncă.

caracteristici tehniceScurt caietul de sarcini:

 • Putere 50 Watt incubator.
 • Acesta funcționează la 220 de volți și 12 volți de la baterie.
 • În funcție de configurație, incubator „Blitz“ poate conține un 48, 72 sau 120 de ouă.
 • Termometrul are o precizie de 0,1 grade.
 • Ouă automate Flipping.
 • Există un ventilator.
 • Incubatoare „Blitz“: argumente pro și contra

  Incubatoare „Blitz“ au un număr foarte mare de avantaje și practic nici dezavantaje.

  Pro incubatoare „Blitz“:

 • Puteți scoate la pui, curcani, gâște, rațe și prepelițelor - aproape orice fel de pasăre.
 • Ușor de utilizat.
 • Controlul precis al temperaturii.
 • Fiabilitate.
 • Contra sunt foarte puține și ele sunt foarte minore. dezavantaje Cunoscutul nu poate toată lumea. Dezavantaje sunt reduse la unele inconveniente de utilizare. De exemplu, o gaură pentru apele golfului într-un incubator mic, din acest motiv, există unele dezavantaje în funcțiune.

  incubatoare Blitz
  fotografie
  Doar la dezavantaje este faptul că a pus ouăle pentru incubație trebuie doar tăvi de pre-preparat. În caz contrar, acesta va fi foarte incomod pentru a pune suportul camerei.

  opinii

  Review-uri de la incubatoare „Blitz“ foarte bun. fiabilitate Sărbătorind, funcționarea corectă și ușurința de utilizare. La incubatoare sunt garantate timp de 2 ani.

  video:

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit

  GuruAnimale.com
  Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu