GuruAnimale.com

Incubatoare de uz casnic

incubator automat

Cuprins:

Ceea ce este mai bine să cumpere un incubator? Citește opinia înainte de a cumpăra on-line sau de încredere vânzătorului? Acestea sunt cele mai presante probleme pentru agricultori începători de păsări de curte.

În prezent, păsările de reproducție, este o afacere foarte profitabilă. Cei mai mulți fermieri preferă să se retragă tinerilor prin mijloace artificiale, dar, în același timp, pentru a alege un incubator de calitate, nu știu toată lumea.

În acest articol vom încerca să ajute începători alege incubator și să nu judeca greșit. Acesta nu este un articol de publicitate, vom da doar o opinie imparțială cu privire la modelele care au câștigat note mari de la fermieri cu experiență. Alegerea când este a ta.

Ce să caute atunci când cumpără

Răspunzând la întrebarea care este mai bine să cumpere un incubator, putem răspunde că lucrul cel mai important - nu un model, dar funcționalitatea echipamentului. La selectarea unui incubator, vă sfătuim să acorde o atenție la următoarele nuanțe.

ouarea

productivitate

Acest parametru depinde de cantitatea promis ouă. Vă rugăm să rețineți că ouă suma promis, producătorul orientate spre pui.

Pentru prepeliță sau gâscă ouă, rata va fi diferit. În plus, cu siguranță necesită achiziționarea de tăvi suplimentare. Dacă aveți un număr mic de straturi, aveți suficient pentru incubator, concepute pentru 40 de ouă.

Țara de origine

incubatoare interne sunt disponibile în întreaga lume. Dar vă recomandăm achiziționarea de modele de pe piața internă. În acest caz, nu veți avea probleme cu repararea de serviciu și de produs.

întreținere garanție

Multi oameni confunda de garanție și post-garanție reparații. Serviciul de garanție se face de obicei pe parcursul anului. Toate defecțiunile care au loc în acest moment, producătorul este obligat să corecteze interferența pe propria cheltuială.

Dar dacă a fost un eșec după un an de garanție? Aici intră în vigoare după service post-vânzare, și anume producătorul elimină toate problemele care au apărut nu sunt din vina utilizatorului. Prin urmare, cu atât mai mare de timp, cu atât mai bine.

De stabilire ouă în incubator

dispozitiv intern

incubatoare de uz casnic diferă în esență înseamnă transformarea tăvi. Acest lucru se face manual sau este automată. În plus, să acorde o atenție la materialul din care a făcut incubator.

Spumă mai cald și lumină, dar absoarbe mirosurile și se poate rupe. Plastic este mai convenabil din punct de vedere curățare, dar aceste incubatoare au nevoie de o izolație suplimentară.

Selectați dispozitivele care sunt echipate cu temperatură încorporat și senzor de umiditate de măsurare. Ei bine, a stabilit modelul cu un termostat digital.

Observați modul în care ventilația. Fără o bună ventilație, de mare eclozarea nu va. Este mai bine să cumpere un incubator în care este furnizat sursa de alimentare de rezervă pentru a vă conecta.

modelul Prezentare generală

Având în tratate cu caracteristicile tehnice comune, este posibil să se mute revizuirea dispozitive specifice. Ceea ce este mai bine, pentru a alege-te.Straturi incubator

straturi

Poate că aceasta este una dintre cele mai populare modele în rândul agricultorilor novice. Carcasa este realizată din spumă produse din material plastic. Acest lucru oferă beneficii suplimentare în ceea ce privește izolarea termică.

În funcție de model, incubatoare de „straturi“ poate fi de ieșire de la 40 la 100 de ouă. Pentru gâscă, prepeliță și rață ouă trebuie să cumpere o tavă separată.

Dispozitivele pot fi echipate cu un termostat digital sau analog. Dacă aveți căderi de tensiune, este mai bine să acorde prioritate opțiunii analogice.

Video: incubatoare cu propriile lor mâini. păsări de reproducție

Toate produsele furnizate o fereastra de vizualizare. Este posibil să se conecteze o baterie suplimentară.

bombarda

Un alt dispozitiv care a fost dovedit în casă. Carcasa este confectionata din placaj acoperit durabil vopsea vlagoottalkivayuschey.

Incubator 72 Blitz

incubatoare „Blitz“ Acesta poate fi afișat de la 48 la 150 de ouă. Trebuie remarcat faptul că aceste unități sunt temperatură menținute perfect. Toleranța este de 1 grad.

Capacul superior este realizat din material plastic transparent, din acest motiv, este posibil să se observe toate etapele de incubare. rotație tavă are loc în mod automat, la fiecare două ore. Datorită caracteristicilor structurale ale tăvilor, defecțiuni mecanice la ouă în timp ce rotirea complet exclusă.

Dispozitivul poate funcționa ca o rețea de domiciliu, și baterie de rezervă.

Video: incubatoare mele de casă

cuib

Aceste incubatoare sunt realizate cu același nume de compania ucraineană. Pe piața internă, este posibil să se întâlnească modele industriale și casnice, concepute pentru îndepărtarea de până la 3.000 de ouă. Produsele sunt fiabile și ușor de operat.

Când ușa este deschisă, temperatura revine rapid la parametrii stabiliți. Acest lucru contribuie la eclozare de mare de tineri - aproximativ 90%. Incubatoarele funcționează complet în modul automat.

Spre deosebire de alte dispozitive, «Cuibul» nu depinde de impactul asupra mediului. Ele pot fi instalate chiar și în încăperi neîncălzite.

incubator Nest

Controlul temperaturii și umidității se realizează printr-un regulator de temperatură digital. Fiecare dispozitiv are un sistem de ventilație fiabil.

în cazul în care pentru a cumpăra

incubatoare de casa atrage agricultori raport preț-performanță. De exemplu, cel mai simplu model de incubator „găinilor“ va costa doar 3000 de ruble.

Costul produselor „Blitz“, începe de la 6000 și poate ajunge până la 40 000 de ruble. Prețul afectează capacitatea produsului și specificațiile acestuia.

Cel mai simplu model de «Cuibul» va costa un minim de 40 000 de ruble. Dar, datorită performanței ridicate și eclozarea bună, costurile plăti rapid pentru ei înșiși.

Vand Incubatoare de uz curent aici:

  1. aparate electrice de plante. Compania are mai mult de 10 de ani și este angajată în fabricarea și comercializarea de diverse echipamente. Pentru a comanda prin telefon: +7 (800) 100-06-21.
  2. Magazin online VhShop.ru. magazin de specialitate de vânzare incubatoare și produse conexe. Telefon: +7 (902) 099-49-50.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu