GuruAnimale.com

Incubator Cenusareasa

Cei care doresc să înceapă o pasăre de reproducție în țara lui de grădină, probabil, gândesc la achiziționarea unui incubator pentru incubație. Până în prezent - acesta este cel mai esențial în casă, și industria păsărilor de curte. Astăzi, producătorii sunt dispuși să ofere consumatorului o mare selecție de modele de incubatoare. Pe unul dintre aceste modele, vom acoperi în acest articol.

Și vom discuta despre incubator „Cenusareasa“. Imediat trebuie remarcat faptul că acesta este un incubator excelent universal, care este potrivit pentru fermele mici și pentru uz personal. Opinii despre acest model destul de bun, lauda principalele avantaje ale incubatorului, care poate fi văzut în fiecare utilizator obișnuit.

caracteristici tehnice

Incubator „Cenusareasa“ este într-adevăr versatil! Acesta are capacitatea de a lucra ca o rețea de 220 de volți și 12 volți de la baterie. Acest lucru ne permite să nu se teamă de o pană de curent mult timp în casă. În plus, incubator permite menținerea temperaturii în camera de apă caldă. Proiectarea elementelor de încălzire este patentat de inginerii ruși.

„Cenusareasa“ - este un incubator automat. Se întoarce ouăle la 180 de grade 10 de ori pe zi. Aceeași rotație se poate face manual. Este foarte convenabil. incubator coajă în sine este realizată din spumă densă. Elementul de încălzire este montat pe capacul incubator și ocupă întreaga zonă. Acest lucru asigură o încălzire uniformă a ouălor.

Incubator Cenusareasa fotografie
fotografie
Scurt caietul de sarcini:
 • Alimentat de o tensiune de 220 de volți și 12
 • Putere 35-45 W
 • Eroare de temperatură în incubator - + - 0,2 grade
 • Capacitatea de a lucra în intervalul 31-43 de grade temperatura.
 • Capacitate de ouă de rață 40 și 70 de pui.
 • incubator de greutate "Cenusareasa" - 3,8 kg.
 • Verificați periodic senzorul termostatului și poziția ouălor în celule, deoarece acestea pot fi uneori deplasate. Termostat electric se oprește automat sau oprirea încălzirii atunci când este necesar. Când opriți de energie electrică, incubatorul include o auto-alimentat de la un acumulator reîncărcabil.

  In carcasa incubator are două deschideri, prin care este posibil să se umple sau de scurgere a apei utilizate.

  Caracteristica principală a incubator „cenușăreasă“ este că apa este încălzită, astfel încât să poată să se mențină temperatura dorită pentru un timp foarte lung.

  Incubator "Cenusareasa" este universal. Acesta poate fi pus ouă de la orice păsări: găini, gâște, rațe, prepelițe etc. Include două grătarele sunt disponibile pentru 70 de pui și 40 de ouă de gâscă.  Există trei versiuni ale incubatorului „Cenusareasa“:

  1. Cu ouă de lovitura de stat manual. Acesta este cel mai simplu model. Avantajul principal este prețul scăzut.
  2. Cu revoluție mecanică. Ouale sunt ele însele avansat, dar trebuie să păstreze în mod constant un ochi pe acest proces.
  3. Cu clapa automată. În acest caz, nu este necesară nici o intervenție.

  Incubator argumente pro și contra „Cinderella“

  Incubator „Cenusareasa“ are o mulțime de avantaje incontestabile, dar există dezavantaje. Să începem toate aceleași cu avantajele modelului:

 • , Dimensiuni compacte mici.
 • Capacitatea de a lucra la energia bateriei.
 • Ușor de utilizat.
 • preț rezonabil.
 • Și eficiente energetic.
 • Modele cu ouă automate flipping.
 • Acum hai sa vorbim despre neajunsurile:

  fermieri cu experiență de păsări de curte a văzut partea lui slabă - este fiabilitatea. Ai nevoie pentru a monitoriza în mod constant situația și să monitorizeze temperatura ouălor.

  Incubator „Cenusareasa“: comentarii

  Opinii ale acestui incubator este foarte bun. Scrie că este ieftin, ușor de utilizat și economic în consumul de energie. Cu toate acestea, uneori dă defecțiuni electronice, temperatura incorectă a pune.

  recenzie video:

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit

  GuruAnimale.com
  Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu