GuruAnimale.com

Incubator "Kvocka".

Astăzi tot mai mulți oameni să se implice la păsările domestice. Toată lumea vrea să mănânce alimente naturale: carne și ouă. păsări de reproducție practic imposibilă fără un incubator. Incubatorul va deveni ajutor real pentru creșterea păsărilor de curte tinere. Pe unul dintre aceste dispozitive vor fi discutate în acest articol. Acesta se va concentra pe incubator de origine ucraineană, numit „Kvocka“. Acest dispozitiv este cunoscut pentru mai multe păsări de curte fermieri fani. Acesta a devenit celebru ca cel mai ieftin dispozitiv din clasa sa. Să încercăm să înțelegem: ieftine - este întotdeauna atât de rău?

Incubator „Kvocka“ - un dispozitiv ieftin, dar foarte foarte funcționale pentru incubarea ouălor. Carcasa este realizată din plastic spumat incubator. Deși el este fragil, dar foarte bine păstrează căldura în interiorul camerei. Spuma este capabil să mențină căldură pentru o lungă perioadă de timp, chiar și după absență prelungită de energie electrică. In partea de jos incubator prevăzute două rezervoare de apă. Există 8 orificii pentru o buna ventilatie. Pe coperta dispozitivului are două ferestre, care pot efectua observații pentru procesul de incubare. Pe partea din față puteți vedea panoul luminos de avertizare și control al temperaturii.
Incubator & quot; Kvochka & quot;Atunci când cumpără, complet cu incubator sunt: ​​tub incalzitor, termostat, termometru, reflectoare de lampă, carcase.

incubator de încălzire „Kvocka“ este asigurată printr-un tub de încălzire. Termostatul răspunde la încălzitorul pornit în timp. Versiunile mai noi ale acestui incubator sunt echipate cu un ventilator și mai mult. Acesta permite de a distribui caldura mai uniform în interiorul camerei.

Ouă de lovitură de stat realizată prin mijloace mecanice. Incubatorul este înclinat într-un anumit fel și a comis o lovitură de stat.

Modelele mai noi sunt echipate cu un termometru electronic. Precizia lor este destul de mare.

caracteristici tehnice

Caracteristicile tehnice ale incubatorului Scurte „Kvocka“.

 • Temperatura Incubator - + 37,7-38,3 grade.
 • Temperatura este controlată automat.
 • Putere - 30 wați.
 • Greutate: 2,5 kg.
 • Dimensiuni: lungime 470 mm, latime 470 mm, înălțime 225 mm.


 • Incubatorul 70 este proiectat pentru pui, rață 50, 50 de curcan, gâscă 40 și 180 de ouă de prepeliță. Aceasta este o idee foarte bună.

  Incubator „Kvocka“: argumente pro și contra

  In ciuda costurilor reduse, plus incubator „Kvocka“ destul de mult și sunt foarte semnificative:

 • Dimensiuni. Incubator este foarte compact, astfel deține un număr foarte mare de ouă.
 • Preț. Încă o dată, că „Kvočka“ - este cel mai mic incubator din clasa sa.
 • operare ușoară. Incubator este foarte ușor de utilizat chiar și un copil mic va înțelege.
 • Desigur, dispozitivul are unele dezavantaje foarte concrete. Prin contra includ:

 • Fiabilitate. Mulți se plâng de eșecul diferitelor părți ale incubatorului.
 • ouă de lovitură de stat. neplăcerile create manual
 • opinii

  În ciuda tuturor neajunsurile acestui model, acesta este acoperit recenzii foarte bune. Mai întâi de toate lauda ei pentru prețul scăzut. Raportul preț-performanță perfect.

  Incubator & quot; Kvochka & quot;
  fotografie
  tutorial video:

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit

  GuruAnimale.com
  Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu