GuruAnimale.com

Cum sa faci un mic incubator

Gunoiul în incubator

Cuprins:

Cum de a face propriile mâini din incubator materiale de resturi? Aceasta este una dintre cele mai populare interogări în browsere de căutare. Incubator de casa are sens să facă în absența găina. În plus, mulți crescători de găini nu doresc să cheltuiască bani pe achiziționarea de modele de fabrică și de a face foarte bine pe cont propriu.

Incubator pentru ouă este foarte simplu de fabricat, pentru asta ai nevoie de desene dimensionale și de asamblare de circuit. Și, desigur, materialele de construcție. sunt necesare cunoștințe și aptitudini speciale. În acest articol, vă vom spune cum să facă un incubator de casă, fără complicații mult.

Video: Cum sa faci un incubator timp de o oră

Incubatorul cutiei de carton

Aceasta este cea mai ușoară opțiune de fabricare incubator cu propriile sale mâini. În ciuda simplității de proiectare, înainte de începerea lucrărilor, se recomandă să facă desene ale dispozitivelor viitoare. Schema funcționează după cum urmează.

Video: Incubator cu mâinile lor fără termostat

Ca bază, puteți utiliza o cutie din carton, plastic sau lemn. Dimensiunile aici nu sunt de o importanță fundamentală, principalul lucru pe care într-un incubator de casă a inclus cantitatea necesară de ouă. Structura poate izola insertii de spuma.

Incubator de TV vechi

Video: Incubator de frigider

În partea inferioară a structurii care urmează să fie făcut mai multe găuri. Acestea sunt necesare pentru ventilație.

Pe partea de jos a cutiei este recomandat pentru a seta cada cu apă. Fără ea nu se va dovedi pentru a atinge conținutul optim de umiditate.

Ușa se face cel mai bine în fața incubator viitor. Acesta oferă o filă convenabilă și eliminarea ouălor. Ușa este de obicei format din 40 * 40 cm. Edge trebuie să se potrivească perfect la pereții cutiei, sau din incubator va pleca cald.

Partea de sus a casetei de a face trei găuri prin care trec cablurile electrice. Pentru această versiune de incubator, veți avea nevoie de trei lămpi cu putere de 25 de wați.

Amintiți-vă că lampa nu ar trebui să fie mai aproape de 15 cm de la suprafața ouălor stabilite.

Acum puteți începe să tava. Bare de protecție pot fi realizate din placi geluite, iar înălțimea lor nu trebuie să depășească 70 de milimetri. Lungimea este determinată de unul singur, această opțiune depinde de dimensiunea casetei. Tava inferioară trebuie să fie retrasă plasă metalică.

Diametrul recomandat de celule - 10 x 10 milimetri. Motivul este de a face 2-3 tava, poziționându-le în mai multe niveluri. Pentru comoditatea de ouă flipping, puteți pune șine metalice.

Pentru a monitoriza regimul de temperatură, va avea nevoie termostat pentru incubator. Acesta va trebui să cumpere de la magazin, dar prețul pentru astfel de dispozitive este de obicei scăzută, astfel încât prejudiciul la bugetul familiei nu este cauza.

După asamblare, toate fisurile trebuie să fie de etanșare cu atenție scămoșată. incubator de casa la domiciliu este gata.

O astfel de construcție poate fi făcută cu propriile lor mâini timp de 2-3 ore și acolo aproximativ 60-70 de ouă pot fi plasate fără probleme. Pentru o gospodărie mică este mai mult decât suficient. Dar există, de asemenea, modele mai complexe. Unii fermieri făcut propriile lor mâini, chiar incubatoare automate.

Incubatorul frigiderului

Dacă ferma are un frigider vechi, nu se grăbesc să-l trimită la un depozit de deșeuri. Datorita designului, frigiderul este ideal pentru a produce un dispozitiv pentru a scoate ouăle cu mâinile lor. Pentru proiectare instalare mai rapidă, se recomandă să se pregătească desene, dar se poate face fără ele. Schema cum să facă incubator din răcitor este după cum urmează.

În plafonul de patru găuri care urmează să fie făcut pentru becuri. Dacă frigiderul este mare, în podeaua frigider, puteți instala două lămpi electrice suplimentare. Pentru întregul warm-up este mai bine să utilizați lămpi electrice, de putere nu mai puțin de 100 de wați.

Incubatorul frigideruluiUșa frigiderului este recomandat să taie o fereastră mică. Este necesar pentru observarea vizuală a ouălor. Gaura canelată este introdus în sticlă, fantă strat cu etanșare. Frumusetea poate fi instalat în jurul ferestrei obnalichnik din lemn.

Congelator nu aveți nevoie, astfel încât să puteți demonta și aruncați-l. Pentru a menține temperatura optimă, suprafețele interioare ale inserțiilor este necesară pentru a izola spuma.

rafturile existente pot fi transformate în tăvi pentru ouă. Dar este mai bine să cumpere tăvi gata făcute, echipate cu funcție automată revoluție.

Video: incubator ieftine cu propriile sale mâini, o casă pentru ouă PIESA2

Incubator ușor din frigider dotate cu echipamente suplimentare. De exemplu, pentru a instala un termostat automat pentru incubator și unitatea responsabilă pentru ouăle de lovitură de stat în timp util. Apoi, veți avea un dispozitiv foarte modern și sofisticat.

Într-o sursă de alimentare neîntreruptibilă, este posibil să se utilizeze o unitate de calculator obișnuit. Pentru a menține umiditatea necesară, poate fi instalat cu tava de apă de pe raftul de jos.

În cazul în care ferma nu a găsit un frigider vechi și vă place incubatoare, automate, puteți încerca să-l facă cu mâinile lor pe un alt sistem.

incubator de casă

Incubator de lemn controlat electronic

este necesar să se pregătească desenele, care trebuie atribuite schema de conexiuni electrice pentru fabricarea unei astfel de structuri. Asigurați-un incubator cu propriile sale mâini poate fi așa.

Construcția de locuințe este realizat dintr-un cadru de lemn, care foi de placaj de arma. Pentru mai multă căldură, pereții pot fi dublu, spațiul dintre ele poate fi umplut cu insertii de spuma.

La partea superioară a camerei este osie fixă, care este necesar pentru rotirea tăvi. tava Sam pentru ouă din placi mici. Dimensiuni recomandate ale tăvii: lungime 400, latime 250 si inaltime de 50 mm. Partea de jos a tăvii este strâns grilaj metalic de secțiune transversală redusă.

Pentru încălzire, veți avea nevoie de 4 lampă cu incandescență de 25 wați. Capacul superior 8 este necesară pentru a fora găuri mici în podea 10. Aerul intră prin partea inferioară a incubatorului este încălzit cu lămpi electrice și ieșirile prin găurile alungite din capacul superior.

Controlul controlul temperaturii se realizează prin intermediul unor senzori speciali. Nivelul de umiditate contribuie la susținerea stabilită în tăvi cu apă ouă de baie. Pentru a crește evaporarea, apa poate fi omisă bucata de tesut.

Vezi dinspre interior

niveluri incubator

În cazul în care găinile dumneavoastră au o bună productivitate, are sens pentru a proiecta un incubator format din mai multe straturi. Design-ul este destul de complicată, astfel încât desenele pre-recoltate va ajuta ușura procesul de instalare. Ansamblul de circuit este după cum urmează.

Carcasa poate fi făcută din foi de placaj, la fel ca în cazul precedent. Ușa este instalat pe partea din spate și trebuie să fie realizată într-o placă detașabilă.

Spațiul interior al incubatorului ar trebui să fie împărțite în trei secțiuni. compartimente laterale trebuie să fie mai mare decât media biroul. Între plafonul și pereții laterali trebuie să rămână un mic decalaj de aproximativ 50 de milimetri.

Tăvile pentru ouă pentru incubație trebuie să fie amplasate în secțiunile laterale. Fiecare poate fi setat pentru trei tăvi. Pentru rotirea simultană a tăvi, va avea nevoie de un pix. Diferite pentru fiecare ramură. În cazul în care finanțele permit, este mai bine să prefere tăvi gata făcute, care sunt automat.

Biroul mediu instalat elemente de încălzire și de control al temperaturii.
Ușa poate fi partajate. Dar este mai bine să se echipeze fiecare din ușa compartimentului.

După cum puteți vedea, cu propriile lor mâini pentru a face un incubator la domiciliu ușor. Este suficient pentru a arăta puțină imaginație. Vă oferim câteva opțiuni pentru modul de a face incubator. Puteți utiliza unul dintre modelele propuse, sau să le ia ca bază și să vină cu un design comod și practic.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu