GuruAnimale.com

Incubatoare industriale: ce ar trebui să acorde o atenție

incubator industriale

Cuprins:

Incubator industrial se traduce păsări domestice la un nivel complet diferit. Cumpărați acest produs înseamnă o mai mare pentru a asigura capacitatea de eclozare și, în consecință, un venit stabil.

În prezent, mai multe companii internaționale implicate în fabricarea unor astfel de incubatoare. În acest articol, ne vom uita la toate nuanțele asociate cu această categorie de produse. Spune-le cititorilor să caute în alegerea în cazul în care să cumpere, și prețurile de incubatoare industriale.

Video: Cum de a alege și cumpăra o mașină de cusut? Preturi

Care sunt incubatoare industriale, ce să caute în alegerea unui

Toată piața industrială, „găină“, concepute pentru a lansa un număr mare de ouă. Toate produsele, care pot fi descărcate de peste 5000 de ouă pot fi atribuite în condiții de siguranță la categoria industriale. În plus, ele pot fi împărțite în trei tipuri:

  1. Preliminar. Conceput pentru etapa inițială a perioadei de incubație. Ouăle în care numai dezvoltate și menținute până la incubație.
  2. Outlet. Ouăle sunt plasate în ultima etapă de incubare, și tocmai în astfel de dispozitive se produce tineri excreție.
  3. Combinat. In astfel de produse este incubarea ouălor și retragerea animalelor tinere. Fiecare proces are loc în camera sa.

Incubator de tip dulap

Incubatoare pot distinge și ouă fila metoda. În unele modele, acesta oferă o filă o singură dată. Dar sunt produse, care pot pune ouăle în mai multe treceri.

Mai mult decât atât, se poate distinge de transport incubator industriale și de tip tambur. Aceste caracteristici depind de modul în care marcajul și rotiți tava de sistem.

Dar cea mai mare parte mașini industriale diferă de la specificul de funcționare. Astfel, toate modelele pot fi clasificate în două tipuri principale. Să examinăm fiecare cu mai multe detalii.

tipul de cameră

După cum sugerează și numele, acest tip de produs este o camera intreaga, pereții rolului pe care este jucat de blocuri individuale pentru a incuba ouăle. Dimensiunile acestui aparat permit nici o problema de a plasa mai mult de 120 000 de ouă.

Acest parametru poate varia în funcție de speciile de păsări de curte. De exemplu, ouă de prepeliță, pot fi plasate de două ori. Între blocurile unității de locuit, este de obicei lăsat trecere. Este necesar pentru întreținerea echipamentelor și ouălor ouătoare.

tipul incintei

Astfel de produse în aparență seamănă cu un dulap obișnuit, de unde și numele. De obicei, aceste modele au două compartimente. Într-o ouălor de incubație are loc într-o altă ieșire animalele tinere.

Este posibil și partajarea diferitelor modele, de exemplu, o combinație de pre- și eclozoarele poate fi considerat produs de tip dulap.

Înainte de a cumpăra un dispozitiv, se recomandă să acorde o atenție la următoarele puncte:

  1. Țara de origine. Produse de uz casnic sunt mai ieftine, dar calitatea nu este inferioară modelelor occidentale.
  2. Material. Ar trebui să fie ferm, dar în același timp ușor de curățat.
  3. Impermeabilitate. În cazul în care incubatorul nu este susținută de microclimatul, nici o electronica nu garantează eclozarea ridicată a animalelor tinere.
  4. Ventilația. Acest factor este, de asemenea, de mare importanță pentru calitatea de incubare.

Desigur, ar trebui să acorde o atenție la consumul de energie. Având în vedere că „găină“ industriale funcționează aproape continuu, facturile de electricitate impresionante.

Consiliul. Este mai bine să acorde prioritate modelelor interne. Conform unor indicatori, acestea sunt inferioare produselor importate. De exemplu, eclozarea 70% față de 80. Dar nu va avea probleme cu piese de schimb în cazul spargerii.

Tava ODD incubatoare bloc Inca

Pentru comparație, prezentăm o mică trecere în revistă a incubatoarelor industriale de producție rusă și de Vest.

O trecere în revistă a modelelor populare

Să începem cu producătorul intern.

incubator industrial "Inca"

Aceasta companie a fost producătoare de toate tipurile de incubatoare industriale. Modelele au diferite sisteme de încălzire, inclusiv gaze.

Carcasa poate fi realizată din materiale diferite sunt luate în considerare la fabricarea clientului. Acesta poate fi panouri din oțel inoxidabil sau din material plastic.

Toate produsele sunt echipate cu surse de alimentare redundante. procesul de incubație are loc într-un mod automat, toate sistemele sunt controlate cu ajutorul sistemelor electronice sofisticate.

Video: furtun flexibil, ce să caute atunci când aleg un

FTI -F-45

Aceasta companie a fost producătoare de toate tipurile de incubatoare industriale. Modelele au diferite sisteme de încălzire, inclusiv gaze.Carcasa poate fi realizată din materiale diferite sunt luate în considerare la fabricarea clientului. Acesta poate fi panouri din oțel inoxidabil sau din material plastic.

Toate produsele sunt echipate cu surse de alimentare redundante. procesul de incubație are loc într-un mod automat, toate sistemele sunt controlate cu ajutorul sistemelor electronice sofisticate.

FTI -F-45

Un model foarte practic pentru pre-incubare. Acesta este echipat cu tăvi automate de cotitură și are trei camere pentru incubare.

În plus, există un sistem de răcire cu apă și zidărie sistem de ventilație productiv. În caz de urgență, clapetele de aer sunt activate, permite să păstreze ambreiajul la lucrările de reparații.

Incubatorul funcționează în modul automat, controlul temperaturii se realizează cu ajutorul indicator cu cadran.

Incubatoare CFI-05

IPM-F-15

Tipul de dispozitiv de ieșire este recomandat pentru utilizare cu modelul precedent. Căruțe produse sunt 112 tarabe, acesta oferă o eclozarea de 16 000 de ouă.

Unitatea de circuit este prezent chiar elimina puii Fuzz de schimbătorul de căldură. Produsul este echipat cu elemente de încălzire moderne. Există un sistem de protecție împotriva supraîncălzirii camerei de incubare.

Atunci când temperatura depășește norma stabilită, aparatul se oprește automat, iar personalul primește un semnal al unui sistem de oprire de urgență. Clocirea situații de urgență pui nu afectează.

«ChickMaster»

Nu putem ignora incubatoare de păsări de curte de la producătorii de Vest. Bine dovedit produse ale companiei «ChickMaster».

Compania furnizează în lume comercializează camera incubatoare și tip dulap. De-a lungul pieței de incubatoare industriale pentru mai mult de 30% din produsele acestei companii. Toate modelele sunt echipate cu un ecran tactil informativ. Ecranul afișează nu numai detalii cu privire la activitatea tuturor sistemelor, dar, de asemenea, o operație de ajustare a incubator.

Tipul de camera Incubator

Spațiul interior este confecționat din sticlă, carcasa exterioară bordurate din oțel inoxidabil. Tăvi plastice și camioane ușoare pentru a încărca. Aceste caracteristici fac funcționarea incubatorului comod și practic.

Jameswey

Bine dovedit produse ale companiei canadiene Jameswey. Pe piața mondială, puteți găsi pre-incubatoare eclozoarele și compania.

Toate produsele sunt realizate ținând cont de tehnologia modernă, deci asigură o înaltă performanță și durată lungă de viață.

Posibilitatea de a achiziționa

Acum, hai sa vorbim despre valoarea acestor dispozitive unice. Prețul unităților industriale începe de la aproximativ 2.000 $. Dă sumă mai specifice, nu are nici un sens, de exemplu, cei care doresc să cumpere un model importat, va fi obligat să plătească mai mult, și de livrare.

Ca un exemplu, costul unui set de cinci incubatoare Jameswey - între 300 și 000 de dolari. Această sumă impresionantă ar putea speria pe potențialii cumpărători.

Tipul de camera - Vedere din interior

Deci, dacă vă decideți să cumpărați un incubator industrial, să fie pregătit să o parte cu un minim de 60 000 de ruble. Dar, în corectitudine trebuie remarcat faptul că astfel de investiții plăti foarte repede.

Cumpara echipament poate fi în următoarele companii:

  1. „Big Farmer“ vinde echipamente pentru industria de păsări de curte. Telefon: +7 (495) 363-13-67.
  2. „Centru de Alvik“ vinde incubatoare industriale din 2003. Telefon: +7 (495) 775-13-06.

Posibile costuri după cumpărare

Unități industriale pentru păsări de curte - un dispozitiv destul de sigur, dar orice tehnică, mai devreme sau mai târziu. pauze De aceea, vă recomandăm să cumpere bunuri de la producători interni.

Pentru incubatoare importate piese de schimb vor fi livrate în țara de origine. Acest lucru se datorează costurilor suplimentare și a pierderii de timp.

Este demn de remarcat faptul că trebuie să se răsfețe cu personalul. Fără un electrician calificat nu poate face.

Ei bine, plus costul energiei electrice aici. Consumul mediu de energie al unui incubator industrial, aproximativ 4 KV / oră. Consumul zilnic de energie nu este dificil de calculat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu