GuruAnimale.com

Incubator cu mâinile lor din frigider

incubator din frigider

oameni entuziasti care se ocupă de păsări domestice, de multe ori gândesc la crearea unui incubator independent pentru incubarea ouălor. Indiferent de activitatea lor au acumulat deja o experiență considerabilă de construcția lor în cutii speciale, cuptoare, tobe. Fanii sunt adesea folosite dispozitiv de casă low-cost. O realizare excelenta poate fi, de asemenea, un incubator de frigider, nu pentru a cumpăra un dispozitiv de ieșire de pasăre scump într-o rețea de tranzacționare.

Cerințele de bază pentru a crea un design:

 • a ouălor de incubație directe ar trebui să fie nu mai mult de 10 zile stocate
  • în perioada dintre ouăle trebuie să fie un decalaj de 1-2 cm, temperatura - grade 37,3-38,6 -
  • până la nakleva umiditatea necesară - 40-60%, în timp ce producția de circa 80%, iar alegerea puilor săi ponizhayut-
  • ouă pot fi aranjate în două moduri: capăt vertical în jos ascuțite, în care tăvile trebuie să fie înclinată la un unghi de 45 de grade, sau horizontally-
  • în timpul rațele ouă ouătoare sau tăvi gâște trebuie înclinate la un unghi de 90 superioare;
  • dacă ouăle sunt plasate orizontal, acestea trebuie să fie mutat în fiecare oră, dar nu mai puțin de 3 ori pe zi, la un unghi de 180 de grade de la punctul de plecare. 2-4 zile înainte ca puii care nu se rotesc rekomenduetsya-
  • Modul de temperatură și umiditate mai bine dacă ventilarea forțată este reglementată, viteza de care este de 5-6 m / sec.
 • Incubator cu mâinile lor din frigider

  incubator din frigider

  Pentru aceasta perfectă frigider rupt vechi, care ar trebui să fie eliberat din umplutura interioară. Apoi, prin tăierea de plastic a proeminențelor este de a plasa rafturi. Termenul nu dispensa termometru de contact electric și relee KR-6, și sunt aplicate alte modificări, calculate la 220 V. rezistența bobinei de putere ar trebui să fie astfel încât să împiedice termometrul asupra puterii Electrocontact mai mare de 1 W
  Mai mult, această construcție trebuie să fie conectat la rețea și permite lămpii: L1, L2, L3, L4, creând o temperatură cuprinsă în intervalul de 38 de grade. Cu ajutorul CD-ului primit de alimentare bobina, există un contact deconectare SR2. Ulterior repetarea procesului are loc la temperaturi mai scăzute.
  Pentru încălzirea uniformă a ouălor, pentru a menține umiditatea necesară, reducerea frecvenței de funcționare a Contactoarele utilizate lampă L5, deoarece modul de aer, este necesar să se mențină permanent. Consumul mediu de energie al incubatorului nu este mai mare de 40 de wați.
  Incubator de frigider echipat cu un ventilator care nu este necesară, ventilație naturală vor fi suficiente. Pentru a se adapta ouăle mai ușor de utilizat un tăvi standard de carton în care au înființat un capăt teșit. Mutarea ouăle se poate face manual sau cu o specială de cotitură de 3-4 ori în timpul zilei. Atunci când este utilizat pentru capacitatea acestui scop „Orsk-50“ camera frigider de 60 de ouă. Se reduce temperatura la 37,5 grade ar trebui să fie de a noua zi, și până la 37 de grade de la nouăsprezecelea. Atunci când o pană de curent, lampa L5 este înlocuită cu un rezervor de apă caldă, ceea ce nu este necesar să se supraîncălzească.  Cum de a dota cadrul

  Pentru cadru poate fi utilizat de către cutia de televiziune, care este în consolidarea pentru rigiditatea armăturii și șinelor. Pentru a încălzi și umezește ouăle într-un cadru gata set 4 suport de porțelan cu lămpi cu putere redusă. Trei lămpi sunt încălzite până ouă și baie patra pentru a hidrata. În cazul în care atenuarea de tensiune folosind lampa medie.
  Ca un hidratant borcan simplu adecvat, în care aerul este în mod normal se evaporă. Distanța de la lampa la ouăle trebuie să fie de 19 cm sub grila de aproximativ 15 cm. Se măsoară temperatura poate fi un termometru convențional pentru a fi folosite la domiciliu. În timpul mărturia lui poate fi monitorizată printr-o fereastră, echipată pe capacul incubatorului. Această deschidere servește dimensiune 8h12 și ventilație. De asemenea, de-a lungul pereților din podea face o gaură mică
  1,5h1,5 a se vedea, ele sunt ținute deschise permanent.
  Partea frontală trebuie să fie detașabilă și acoperită cu carton sau material dens. Prin aceasta, aveți posibilitatea să inserați tavă, tăvile, schimba apa si transforma ouale. Este suficient la aproximativ o jumătate de pahar de apă pe zi, pentru a crește umiditatea în recipientul cu apă cade pânză, care este periodic necesar să clătiți.
  Ouăle au fost plasate în cavitățile dintre șipci, ele sunt mai ușor de a fi rotit la 180 de grade la fiecare 3 ore, tava de ouă nu raportează. Pentru evaporarea lămpilor adecvate de 15 sau de 25 de wați. Pentru o brichetă coajă pipping pui, evaporatorul nu ar trebui să fie oprit. Întorcându ouăle sunt răcite. Temperatura optimă este considerată în derivarea puilor 39 de grade.

  Ce altceva pot folosi pentru partea superioară a corpului?

  Incubatorului, de asemenea, o acțiune de evacuare perfectă stup de albine. În acest scop, partea de jos este o gaură pentru plasarea tăvii. Sub ochiurilor sale garda de jos este plasat un recipient de apă.
  Pe rama se sprijină pe o plasă metalică fină pentru a preveni intrarea albinelor în interiorul. De-a lungul podkryshnik pune net sau extensia furt din magazine. Apoi plasate ouăle în valoare de 50 de bucăți și să acopere panza lor. Incubatorul este prevăzut cu albine căldură, care face fata perfect cu reglarea temperaturii și a umidității.
  Astfel, incubatorul din frigider - este un dispozitiv eficient făcut cu propriile sale mâini, care este nu numai o valoare practică, dar, de asemenea, vă permite să salvați bugetul familiei.

  Incubator video frigider

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit

  GuruAnimale.com
  Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu