GuruAnimale.com

Schitonoska sau broască țestoasă Gândacul: acela al unei insecte?

Schitonoski, onizh e - gândaci broască țestoasă aparțin genului de gândaci care se hrănesc cu frunzele plantelor erbacee. Ce fel de insecte, indiferent dacă acestea sunt dăunătoare pentru oameni? 

Unele dintre ele sunt dăunătoare pentru plante, altele, din contra, sunt folosite pentru combaterea buruienilor. Detecta aceste bug-uri pot fi în pajiști și parcuri, precum și invazia de grădini și domeniile lor sunt expuse. Rhode Schitonosok are mai mult de patru sute de specii. Acestea sunt comune în unele părți din Africa și Asia, America de Nord și Australia.

A primit numele de grație Elitrele, a cărui formă seamănă cu un scut. Acestea acoperă trunchiul, capul și picioarele insecte. Schitonoski foarte precaut și lent gândacii. Odată cu apropierea pericolului presat împotriva insectelor foaia, care fuzionează astfel cu ea. Larvele schitonosok ca maeștri iscusiți deghizare. Ele ascund sub o fire răsucite de căldură cu plante sale.

Schitonoska Sage trăiește în Europa Centrală și de Est, Kazahstan, și Caucaz, precum și în Turcia. Această insectă se hrănește cu frunze de salvie luncă, precum și salvie whorled.

Schitonoska Sage (Cassida canaliculata).
Schitonoska Sage (Cassida canaliculata).

anghinare Schitonoska răspândit în Franța, Italia, Spania, Portugalia, Maroc și Algeria.

Preferința este dată de o plantă care aparține familiei Asteraceae, cum ar fi cenusa ragwort, anghinare spaniolă, brusture, melkogolovchaty ciulin, precum și armurariu.

Schitonoska zubchatokrylaya - gândacul verde, pete, uneori, galben-brun. Pe marginea margini ascuțite maro deschis încadrate. Se acordă prioritate plantele din familia Asteraceae, cum ar fi soricelului, câmpul pelinul, pelinul, tabloul de bord vetrice și tansy.

Anghinarea schitonoski comună în țările calde. Ele se hrănesc cu plante din familia Asteraceae.
Anghinarea schitonoski comună în țările calde. Ele se hrănesc cu plante din familia Asteraceae.

Cassida nebulosa - specii răspândite. Sunt considerate dăunători și pot provoca daune semnificative la sfecla. Hrănește plantele sunt aruncate înapoi amaranth, kopelistnaya quinoa, quinoa sagital, quinoa răspândire, lambsquarters, Chenopodium album roșu, goosefoot albastru-gri, holophylla Chenopodium album, și Chenopodium album lipandra urban. Cassida nebulosa pot fi găsite peste tot în cazul în care se cultivă sfecla. Habitat este suficient de mare. Aceasta este Europa, America de Nord, Japonia și China.

Organismul sfeclă Lungimea schitonoski atinge 7 mm. culoarea caroseriei poate fi verde sau maro pal, stropită pe toata lungimea de puncte negre.Iernat sub vegetație uscată în primăvară, se deplasează la vegetația buruienilor. Săptămânale de hrănire suplimentară bug-uri suficient pentru a obține putere pentru împerechere.

Schitonosok Larvele de pe frunzele de sfeclă furajeră.
Schitonosok Larvele de pe frunzele de sfeclă furajeră.

Din mai până în iunie, femela depune până la două sute de ouă. Ea face zidărie mică pe frunzele quinoa si sfecla. Și o săptămână mai târziu larve par să aibă o culoare galben-verzuie. La marginea corpului plasat tepi lungi. Larvele ca gândacii adulți se hrănesc cu frunze. Ei gnaw găuri ovale, care se usucă până la margini. După două sau trei săptămâni acolo pupation. Dezvoltarea pupelor durează o săptămână. În jurul lunii iulie, sunt tineri adulți ai.

Și după două săptămâni, ei sunt capabili de a reproduce. În regiunile sudice două generații se nasc în timpul verii. Cea de a doua generație, ca regulă, mobil și mai mult. Pentru a combate schitonoskami să ia măsuri pentru distrugerea buruienilor, care este un aliment gândacilor sursă și remedii chimice utilizate.

În plus, schitonoski de sfeclă, în unele zone „instrument“ schitonoska ceata de argint.

Schitonoska ceata de argint - un dăunător de plante cultivate.
Schitonoska ceata de argint - un dăunător de plante cultivate.

plante gazdă sunt piretru inodore, sfecla obișnuită, lambsquarters, roșu campion talpa gâștei, spergula câmp și rocoina. Lungimea corpului - de la patru la șase milimetri. Culoare galben-maroniu. Pe marginea saltelei Elitrele prezente rândurile melkotochechnye. A doua perioadă a Pearlescent Elitrele.

Hypocassida subferruginea. alimentare de plante servesc ca volbura câmp și Calystegia sepium. Are o culoare brun-portocaliu, cu puncte de fin kraplonymi.

Schitonoska vetrice - un adevărat luptător împotriva buruienilor. Lungimea corpului său plat nu este mai mare de șapte milimetri. Top este de culoare verde-galben. De-a lungul elytrums merge dunga maro larg și o serie de spoturi distribuite de-a lungul cusătura.

Ginger schitonoska - Gândacul - plante mâncător Convolvulaceae.
Ginger schitonoska - Gândacul - plante mâncător Convolvulaceae.

Dieta consta din spinoasă, pălămida mici și brusture, ciulin și grădină, mlastini ciulin și rucheyny, dyadok, Centaurea Scabiosa și vetrice. Este bine meritata luptator periculos buruiană-alergen - ambrozie.

Pentru culturile schitonoska vetrice nu prezintă nici un pericol. Ei bine aclimatizați.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu