GuruAnimale.com

Creștere de struți Ucraina promițătoare de afaceri

Video: Creștere de struți. Ostrich Farm. afaceri profitabile

struți fotografie

Video: fermierii armene pariază pe creșterea de struți

Nu fi surprins, dragi cititori, dacă după câțiva ani în satele noastre către gospodăriile țărănești cu rațe, gâște și curcani, veți vedea o pasăre de peste mări exotice, care, de altfel, în cele mai vechi timpuri a trăit în stepele noastre. Pasărea este oarecum similar cu creaturi din filmul „Jurassic Park“. Ea - struț african.

Poate că va fi că fermierii noștri „trădează“ tradiția primordială, și în loc de un cotlet de porc de Crăciun, sau mai degrabă, să înscrie o pasăre exotică. Ucrainenii refuza din grăsime - timpul va spune, dar gustat dieta carne de struț, fără îndoială, ei vor dori să crească aceste păsări.
Pionierii răspândirea acestor struți exotice, precum și alte tehnologii agricole care conduc pe teritoriul Dnipropetrovsk, Ucraina și în toate țările CSI, este o corporație bine-cunoscut „Agro-Soyuz“, condusă de inovatori, avocați de cele mai bune practici internaționale - Vladimir și Serghei Khorishko Prokaeva. Dacă Petru ar fi trecut prin Rusia doar o fereastră către Europa, Vladimir Dmitrievich, Serghei Fedorovici și echipa lor a deschis larg ușa pentru toate continentele și în diferite sectoare de producție agricolă, introducerea experiența țărilor avansate agricole, realizări ale științei agricole mondiale, nu numai în propriile gospodării, dar, de asemenea, în rândul agricultorilor Ucraina.
Primul lucru care atrage atentia atunci cand ajungi la ferma Corporation, situată în satul Maisky - este o transparență deplină. Ea - în tot ceea ce vezi aici ridicat „ziduri chinezești“, care pare a fi de a proteja complexe economice. obiecte protejate de uz casnic grilaj metalic transparent. Neobișnuită pentru a vedea o imagine destul de exotice: câteva zeci de metri de incinta pentru struți de mers pe jos pe o vacă lesa grazes rezident locale. Acasă conac corporație agricole din grădinile de rezidenți Maisky separate câțiva metri.
În comunicarea cu experții agricole, și simt că din primul minut - încredere deplină. Ei răspund cu amabilitate la toate întrebările și să vă spun chiar mai mult decât vrei să auzi.
Pentru prima oară am aflat despre struți în detaliu la conferința internațională cu privire la dezvoltarea de struț industriale, care a avut loc în societate, de cap de struț „Agro-Soyuz“ Anatoli Bruznitskogo. Se pare, liderul mondial în reproducția struți este Africa de Sud. împerecheați au început în 1894. Pentru istorie mai mult de 100 de ani de reproducere a exotice fermă de struți pasăre a apărut pe toate continentele. În Asia, China este în plumb în Europa, în plumb Italia, Spania, Polonia. Recent angajate în agricultura de struț în Ucraina, Rusia, Letonia și Lituania.
În Ucraina, o pasăre exotică a apărut la sfârșitul secolului al XIX-lea, când baronul Friedrich Faltz-Fein a adus la Askania Nova câteva struți somalezi. În această rezervă într-un număr mic de struți vii astăzi.
De ce nu a fost atât de mult interes în creșterea struți? Pentru că ei sunt modest pentru hrana animalelor: mănâncă iarbă în pășuni, arbuști frunze pot mânca insecte și vertebrate mici.
Struți trăi până la 80 de ani. Perioada pentru reproducere începe de la vârsta de trei ani și în ultimele patru decenii. Utilizarea intensivă a păsărilor ferme de până la 17 ani. Strutii - cea mai mare pasăre din lume. Inaltimea lor este de 2,7 metri, greutate - 160 de kilograme.

Video: Ostrich Farm "Tyumen struț"De la o femeie pe an este disponibil de la 60 la 100 de ouă. Familia de struti pentru anul este afișat cel puțin 40 de struți, pentru a oferi până la 600 de kg de carne și 450 kg de organe, de 40 de metri pătrați. m și 30 kg piele pen.

Video: 20 IDEI PENTRU rural de afaceri și de sate. Modalități de a câștiga bani și de afaceri idee

În utilizarea industrială a rasei struț de struț din Africa de Nord gaturi, aceasta rasa este cel mai adaptat la tehnologia de reproducere moderne și de conținut. Istoria acestei rase are mai mult de o sută de ani.
ouă de struț ajunge la o greutate de una până la două kilograme. Grosimea coajă de la 1 la 3 mm. Atât de puternic încât poate rezista la greutatea unei persoane. Pentru incubarea ouălor cântărind 1,1 la 1,8 kg, cu grosimea cojii de 2-2,5 mm. Perioada de incubație durează 42 de zile. Youngsters în creștere până la 120 de zile, în acest timp cules până la 45 kg de greutate. Avicole este sacrificat, acesta durează un an. In struții zece in varsta castiga in greutate pana la 100 kg și să fie sacrificate.
Potrivit lui Anatoly Bruznitskogo, îngrășarea perioadei de îngrășare de struț, care durează 10-12 luni, consumat 500 kg furaj. Jumătate din aceasta dieta - furaje grosiere: iarba, siloz, fân, lucernă, și 250-300 kg - bogate in calorii: făină de soia, porumb, grâu. Dieta adăuga, de asemenea vitamine, oligoelemente, minerale. În timpul verii, în timpul zilei struț pentru adulți consumă 2,5 kg substanță uscată se hrănesc cu, și în timpul iernii - 3 kg. Costul de furaje pe struț fermă „Agro-Soyuz“ variază de la 60 la 120 de dolari pentru o oda pentru păsările perioadă de îngrășare.
Desigur, principalul produs de struț - carne. Datorită calităților sale dietetice se câștigă pe piața mondială. Apropo, răspândirea de creștere struț în Europa și a contribuit la boala ESB. Cererea pentru carnea de vită a scăzut în Lumea Veche, dar consumul de carne de pasăre din Africa în această perioadă a crescut în mod semnificativ.
Costul de cultivare de struți până la sacrificare, în diferite țări nu sunt aceleași. Ei mai mici în Polonia și cea mai mare - în Marea Britanie. Ucraina, în conformitate cu mărturia expertului, are un mare potențial de creștere comerciale de struți. Acest lucru se datorează faptului că prețul costurilor forței de muncă și a hranei pentru animale sunt scăzute în țara noastră. Prin urmare, avem de fiecare ocazie de a deveni un jucător important pe piețele europene din carne.
Un alt struț produs valoros - piele. Este mult mai bine și mai rezistent la apă decât pielea unui crocodil. Produsele realizate din piele de strut sunt bine uzate. Din ea se fac pantofi, mobilier strâns.
Ouă de struț sunt destul de potrivite pentru utilizare. Adevărat pentru a găti ou fiert tare, trebuie să se fierbe timp de 45 de minute. Și să le utilizeze în afaceri de coacere. Și totuși - pentru producția de suveniruri. Astfel de produse sunt în cerere de către colecționari de artă.
Foarte popular în Europa, SUA și Brazilia nu sunt struți pene. De exemplu, în 2000, Brazilia a importat 16 tone de pene de struț pentru ... costume de carnaval.
Anatoli Bruznitsky sigur: în Ucraina, în cazul în care există în prezent până la 50 de ferme de struți, cu un șeptel total de până la 10 mii de persoane, desigur, o mare oportunitate de dezvoltare a acestei afaceri exotice. Această tendință ar putea fi angajate în fermele de păsări de curte, care au un cereale și furaje.
Pentru menținerea struți este destul de ușor de a converti hambare vechi, în cazul în care o mulțime de standuri goale în marea Ucraina. Pentru 200-250 capete de struți suficient spațiu pentru 800 de metri pătrați. Per pasăre trebuie să fie de 4 metri spații. Apropo, am lansat deja producția de ouă de struț incubator la 64.
Pentru oricine care vrea să se angajeze în această afacere, corporația a deschis o școală de struț industriale. curs „novici“ teoretice și practice această profesie exotice vor stapani in ultimele 7 zile.
Nu este întotdeauna necesar să se meargă în străinătate pentru o experiență agricultură. Acesta poate fi obținut în regiunea Dnipropetrovsk în „Agro-Soyuz“. Vino la mai, pentru că există multe de învățat. Și dacă doriți să lucreze eficient intra pe profit cu experiență în fermele lor și să îl distribuie printre oamenii care nu sunt indiferenți față de pământ pe care trăim!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu